Iwka78 Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 3 tygodnie temu zmieniłam całkowicie swój sposób żywienia i chciałabym wiedzieć jakie przełożenie to będzie miało na moją wagę w ciągu najbliższych 3 miesięcy. 2 pucharów, 5 buław, as mieczy+XXI świat Wydaje mi się, że dobrze będę się czuła, będę walczyć o idealną wagę (5 buław) i jest szansa, że się uda (as mieczy), że będę jak człowiek wyglądać, a nawet jak kobieta! Bo nie będę dłużej chodzącym prostokątem! Dziękuję:-) Cytuj
emilr Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 3 tygodnie temu zmieniłam całkowicie swój sposób żywienia i chciałabym wiedzieć jakie przełożenie to będzie miało na moją wagę w ciągu najbliższych 3 miesięcy. 2 pucharów, 5 buław, as mieczy+XXI świat wg mnie pieknie zrzucisz kg. Pokusiłabym się o 5 kg. w 2 pucharów dopatruję sie zrównoważonej diety i smacznej, sprawiającej Ci na pewno przyjemność. Wg mnie sporo wody Ci też zejdzie. 1 Cytuj
Trida Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 3 tygodnie temu zmieniłam całkowicie swój sposób żywienia i chciałabym wiedzieć jakie przełożenie to będzie miało na moją wagę w ciągu najbliższych 3 miesięcy.2 pucharów, 5 buław, as mieczy+XXI świat No ja tutaj widzę walkę i wsparcie. As mieczy odcinający - wagę oczywiście a Świat - szczęście i zadowolenie. Ogólnie to zobaczysz efekty. Może nie spektakularne ale będą Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 walka oczywiście będzie raczej na plus, życzę powodzenia! 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 2 puchary - rozejm ze swoim organizmem 5 buław - walka, aby dotrzymać danego sobie słowa as mieczy i świat - zakończenie i całkowite spełnienie z HB Siła, a więc: wszystko będzie dobrze (zaczęłam liczyć tak, że 11 to siła, a 8 to sprawiedliwość - lepiej mi pasują ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Masz konkretna opcje, zeby schudnac. Jak sie zawezmiesz, to i szanse sa duze, ze sie uda. 5 Bulaw moze tez pokazywac, ze chwile na efekty poczekasz, z sumowania masz jednak Moc i Kaplanke, wiec wazne, zebys sie nie poddawala. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi