Lena75 Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam:) O to kolejny tydzień Co mnie czeka w tym tygodniu ? Zarys:U mnie wszystko się już ładnie normuje...wracam do formy i moje małżeństwo też.Czuje sie spełniona jako matka i jako pracownik:) Rydwan- IX Monet - As Monet i tradycyjnie dodatkowo przy tasowaniu wypadł mi Walet Pucharów Rydwan- podróz ,przyspieszenie,wazna rozmowa ,intensywny okres w zyciu IX Monet - czas refleksji i przemysleń,uznanie w pracy, nieoczekiwany przypływ gotówki, doprowadzenie rozpoczetych przedsięwzięć do konca As Monet - mozliwośc awansu,podwyzki,niespodziewany napływ gotówki,poprawa zdrowia,szczęcie ,dobre widoki na przyszłość. Suma Gwiazda ; ukojenie,pełna zrozumienia i ciepła miłośc,relaks na łonie natury,dobry przyjaciel,lepsze zrozumienie siebie i innych,obiecujacy nowy poczatek Walet Pucharów: nowa osoba lub sytuacja wzbudzajaca emocje w moim zyciu,poczatek przyjaźni,lub tez odnowienie związkuz przezsłości,miła niespodzianka Moja interpretacja: Myśle ze ten tydzien minie mi bardzo szybko (Rydwan) w pracy i w domu wszystko bedzie sie układało doskonale (IX I As Monet) co prawda zbliza się Matki Boskiej Pienięznej ( patrz; wypłata) ale moze rzuca wieksza premia i to moze własnie bedzie ten przypływ gotówki:) Bedę wciąz pracowac nad sobą , relaksowac się na działce razem z rodzinką ...no to mamy Gwiazdę.A ponieważ zaczynam na wszystko patrzec optymistycznie to i mam dobre widoki na przyszłośc. Zastanawia mnie tylko ten Walet Pucharów - myślę ze symbolizuje mojego męża i fakt ze wchodzimy w nową fazę naszego związku.Bo jesli ma to byc nowa osoba to niech to bedzie kobieta z która się zaprzyjażnie bo na jakiekolwiek relacje z innymi facetami poprostu nie mam mocy ;)co w moim przypadku wyjdzie mi tylko na dobre Generalnie wydaje mi sie ze ten tydzień bedzie Lodzio-Miodzio:):) Pozdrawiam Cytuj
Trida Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Co mnie czeka w tym tygodniu ?Rydwan- IX Monet - As Monet i tradycyjnie dodatkowo przy tasowaniu wypadł mi Walet Pucharów Tutaj widać właśnie coraz szybsze dochodzenie do pełni szczęścia, kontakty ze znajomymi, zadowolenie w pracy i rozkwit miłości koleżanko Wszystko zmierza w bardzo dobrym kierunku Bez większych ekscesów w tym, tygodniu ale minie dość szybko, fakt Cytuj
Lena75 Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Napisano 4 Sierpnia 2014 Bez większych ekscesów w tym, tygodniu ale minie dość szybko, fakt Ekscesy to ja mialam w zeszłym tygodniu jak córka miała szyta brode w szpitalu ;);0...jeszcze troche i ja bylabym kolejna pacjetka ;) Cytuj
werona Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Jak masz córkę to Giermek Kielichów może ją pokazywać. Przynajmniej u mnie w tej karcie wychodzi moja córka, uczucia i emocje z nią związane. Cytuj
Lena75 Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Napisano 6 Sierpnia 2014 Dzis mój mąż po 18 latach mnie zaskoczył...dostałam od niego prezent urodzinowy(sam wybrał) pierwszy od niepamietnych czasów(normalnie to sama sobie robiłam prezenty )....mało tego, przyszedł z nim i życzeniami do mnie do pracy :) Faktycznie...zmieniam sie nie tylko ja ale i On Lepiej pózno niz wcale:):) Cytuj
Czarownica Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 O tak, widać tej pieniężnej w tych kartach Jest i prezent w 9 den, poczucie bycia docenioną... Super tydzień jak dla mnie, a Walecik wyskakuje, no bo ta córka się cały czas przewija tutaj i Twoja atencja kierowana na nią "jak tam z tą brodą" etc, oczko w głowie;) Przyjemny weekend Cię czeka także. Gwiazda, bo też będziesz miała wrażenie, że jest coraz lepiej i w końcu się udaje coś o co się starasz/nad czym pracujesz. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Napisano 12 Sierpnia 2014 Weryfikacja No i faktycznie było Lodzio-Miodzio:0 Tydzień minął szybko , były niespodzianki,zyczenia i prezenty 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi