JagodowaTruskawka Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Czekam na wiadomośc od meżczyzny. Wiem ze to bedzie w tym tygodniu. Kiedy ja otrzymam 4-poniedziałek -10 bulaw - Nie, bedzie zajety 5 wtorek- 7 bulaw - nadal zajety 6 sroda- kolo fortuny -wydarzy sie cos, co ruszu sytuacje, brak kontaktu 7 czwartek - slonce - dostane wiadomosc 8 piatek - 10 mieczy - nie 9 sobota - 8 mieczy- nie 10 niedziela - cesarz - nie Cytuj
Lena75 Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 hmm..z tego co widze to koło srody cos sie ruszy (Koło fortuny - zmiana ,w tym przypadku na lepsze skoro milczy) Słonce wskazuje ze w czwartek bedzie ciepła rozmowa.... Pozdrawiam Cytuj
Gość alieninside Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 ja widze wiadomość w kole albo w 8 mieczy (tu internet moze) Cytuj
Trida Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 W środę Pan sobie przypomni ale bd zbyt zalatany, by sięgnąć po telefon, stawiam na środę lub czwartek (miecze to rozmowa, intelekt a 10 to pełnia wiec wszystkie interesujące Cię informacje możesz dostać w okolicy czwartku) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 a ja obstawiam piątek 10 mieczy może oznaczać koniec czekania Cytuj
Czarownica Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Dla mnie też to będzie środa/czwartek Cytuj
adivino Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Nie wcześniej niż w czwartek. Koniec tygodnia może też - sobota/niedziela. Cytuj
emilr Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Zależy jaki kontakt. Na pierwszy rzut oka obstawiałabym czwartek Koło pokazało mi kiedys telefon miecze - oczywiście kontakt netowy. Bardziej 8 mieczy Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 4-poniedziałek -10 bulaw - ?5 wtorek- 7 bulaw - ? 6 sroda- kolo fortuny -? 7 czwartek - slonce - ? 8 piatek - 10 mieczy - ? 9 sobota - 8 mieczy- ? 10 niedziela - cesarz - ? no to jak? Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Napisano 9 Sierpnia 2014 WERYFIKACJA 4-poniedziałek -10 bulaw - NIE 5 wtorek- 7 bulaw - NIE 6 sroda- kolo fortuny -NIE 7 czwartek - slonce - NIE 8 piatek - 10 mieczy - NIE 9 sobota - 8 mieczy- KONTAKT 10 niedziela - cesarz - ? Z tego co sie dowiedzialam, to okazalo sie, ze moj przyjaciel ma remont u siebie w domu i pracuje obecnie na dachu dlatego nie dzwonil Cytuj
Trida Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 No proszę.... a jednak Słońce nie wskazywało na dobre wieści Poczekajmy do jutra Cytuj
Vivere Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 O rany, ale niespodzianka. U mnie nigdy 8 mieczy nie zwiastowało kontaktu. Zawsze "znaczy" osoba poza zasięgiem Cytuj
Gość alieninside Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Wygrałam! a powiedz mi czy to był kontakt przez net w tych 8 mieczach?? Cytuj
Trida Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Wygrałam! a powiedz mi czy to był kontakt przez net w tych 8 mieczach?? A tak z ciekawości - co wygrałaś ;>? Jak śpiewający toster to żądam dogrywki !! Cytuj
Gość alieninside Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 hehe tak własnie spiewajacy toster-zawsze chcialam taki mieć!:)moze stworzymy nowy temat gdzie sie wymienimy doświadczeniami w kwestii kart kontaktowych:> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi