Arcan Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Prawie 3 lata temu rozstałam się z narzeczonym. Potem wpakowałam się w ''związek'', który okazał się kompletnym niewypałem... do dziś mnie prześladuje.... Chętnie bym wyszła na jakieś spotkanie, rozpoczęła nowy etap w życiu Kiedy pójdę na jakieś rande vous? 6 kielichów, paź kijów, 4 kiele W skorpionie... Tutaj najmocniejsze czasowo jest 6 kieli... te 4 kiele...Jakbym się schlać miała? Z kim pójdę? 7 mieczy, król mieczy, księżyc ahhh...ja to mam gust do facetów:zmeczony: Tak pomyślałam o moim byłym z zagranicy...Pasowałoby... Król mieczy jako były z zagranicy...Ale wątpię by o to chodziło, bo nauczyłam się nie wchodzić dwa razy do tej samej rzeki...Może król mieczy pokazał po prostu kogoś z trygonu powietrza Ale te 7 mieczy....nie lubię tej karty....to wilk w owczej skórze 1 Cytuj
Trida Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Kiedy pójdę na jakieś rande vous? 6 kielichów, paź kijów, 4 kiele A czy Ty jesteś gotowa właściwie na takie wyjścia? Stawiam na początek jesieni. Z kim pójdę? 7 mieczy, król mieczy, księżyc Z kimś z przeszłości, jak zobaczyłam karty skojarzył mi się były partner. Ale bd to raczej spotkanie towarzyskie niż randka randka. Cytuj
QPucharów Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Ta 4 pucharów może mówić, że nie będziesz zadowolona z tej randki. Przy tym Księżycu to faktycznie Pan może coś ukrywać. Cytuj
Arcan Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Napisano 5 Sierpnia 2014 No jestem gotowa. Nie mogę przecież wiecznie żyć w samotności. No i chciałabym się czasem do kogoś przytulić, porozmawiać Cytuj
Lena75 Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Prawie 3 lata temu rozstałam się z narzeczonym. Potem wpakowałam się w ''związek'', który okazał się kompletnym niewypałem... do dziś mnie prześladuje.... Chętnie bym wyszła na jakieś spotkanie, rozpoczęła nowy etap w życiu Kiedy pójdę na jakieś rande vous? 6 kielichów, paź kijów, 4 kiele W skorpionie... Tutaj najmocniejsze czasowo jest 6 kieli... te 4 kiele...Jakbym się schlać miała? Z kim pójdę? 7 mieczy, król mieczy, księżyc ahhh...ja to mam gust do facetów:zmeczony: Tak pomyślałam o moim byłym z zagranicy...Pasowałoby... Król mieczy jako były z zagranicy...Ale wątpię by o to chodziło, bo nauczyłam się nie wchodzić dwa razy do tej samej rzeki...Może król mieczy pokazał po prostu kogoś z trygonu powietrza Ale te 7 mieczy....nie lubię tej karty....to wilk w owczej skórze Witam No tez mi sie wydaje ze z kimś z przeszłości...szału nie bedzie ,ale bedzie na pewno miło:) Czas..stawiam na październik:) Pozdrawiam Cytuj
Arcan Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Napisano 6 Sierpnia 2014 Martwi mnie ten król mieczy...Też moja pierwsza myśl to ex.... Wolałabym się odciąć od przeszłości Cytuj
madzia30 Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 Myślę, ze przeszłość da o sobie znac.Własnie w tym mieczowym dopatrywałabym sie powrotu Twojego eks. Cytuj
Vivere Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 6 kielichów, paź kijów, 4 kiele a czy podejmujesz jakieś działania w tym kierunku? 6 kielichów - to trzymanie się przeszłości, stare nawyki w działaniu a paź z 4 kijami to nie korzystanie z nadarzających się okazji. Póki co, wg mnie nic się nie kroi bo sama stoisz w miejscu i czekasz aż ktoś/coś w Twoją stronę zadziała. Czekasz ale chyba nie jesteś dostatecznie czujna. Wyjdziesz na randkę jak się wydostaniesz z tego marazmu. Z kim? no póki co chyba nie ma z kim? No chyba, że ktoś nagle urwie się z księżyca ale kto wie, czy Go zauważysz bo w 6 i 4 kielichów stoisz Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 Kiedy pójdę na jakieś rande vous? 6 kielichów, paź kijów, 4 kiele mnie 6 kielichów z tym giermkiem pokazało odzew pewnej osoby, z którą jakiś czas nie rozmawiałam stawiam na ciepłe dni - kielichy i buławy nie kojarzą mi się z zimą, więc albo to lato, albo ta jesień (ewentualnie w kolejnym roku: wiosna(ta cieplejsza), lato, jesień) Z kim pójdę? 7 mieczy, król mieczy, księżyc z kimś od kogo się kiedyś odcięłaś (7 mieczy), może czasem teraz przeglądasz jego profil na jakiejś stronce (król mieczy + księżyc) król mieczy czasami wskazuje na byłego może teraz nie utrzymujecie ze sobą kontaktu, ale jednak jest w Twoich myślach i sercu chyba to nie będzie nikt nowy Cytuj
Arcan Napisano 20 Stycznia 2015 Autor Napisano 20 Stycznia 2015 weryfikacja. Dokładnie tydzień temu w sobotę poznałam faceta...poszliśmy na herbatkę jeszcze dwa razy się spotkaliśmy To obcokrajowiec... miły,przystojny, inteligentny.. Ale chyba nic z tego nie wypali ze względu na odległość Cytuj
Czarownica Napisano 20 Stycznia 2015 Napisano 20 Stycznia 2015 Hmm... 6 kieli(miesięcy) pazik mieczy(wahania) 4 kiele(miesiące) = "między 6 a 4 miesięcy"? Nie wiem jak to inaczej zinterpretować żeby pasowało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi