Skocz do zawartości

Kiedy pójdę...? (ZWERYFIKOWANY)

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prawie 3 lata temu rozstałam się z narzeczonym. Potem wpakowałam się w ''związek'', który okazał się kompletnym niewypałem... do dziś mnie prześladuje....:_nerwus: Chętnie bym wyszła na jakieś spotkanie, rozpoczęła nowy etap w życiu

Kiedy pójdę na jakieś rande vous?

6 kielichów, paź kijów, 4 kiele

W skorpionie... Tutaj najmocniejsze czasowo jest 6 kieli... te 4 kiele...Jakbym się schlać miała? :ysz:

Z kim pójdę?

7 mieczy, król mieczy, księżyc

ahhh...ja to mam gust do facetów:zmeczony: Tak pomyślałam o moim byłym z zagranicy...Pasowałoby... Król mieczy jako były z zagranicy...Ale wątpię by o to chodziło, bo nauczyłam się nie wchodzić dwa razy do tej samej rzeki...Może król mieczy pokazał po prostu kogoś z trygonu powietrza

Ale te 7 mieczy....nie lubię tej karty....to wilk w owczej skórze

• Lubię to! 1
Napisano

A czy Ty jesteś gotowa właściwie na takie wyjścia?

Stawiam na początek jesieni.

Z kim pójdę?

Z kimś z przeszłości, jak zobaczyłam karty skojarzył mi się były partner.

Ale bd to raczej spotkanie towarzyskie niż randka randka.

Napisano

Ta 4 pucharów może mówić, że nie będziesz zadowolona z tej randki.

Przy tym Księżycu to faktycznie Pan może coś ukrywać.

Napisano

No jestem gotowa. Nie mogę przecież wiecznie żyć w samotności. No i chciałabym się czasem do kogoś przytulić, porozmawiać

Napisano
Prawie 3 lata temu rozstałam się z narzeczonym. Potem wpakowałam się w ''związek'', który okazał się kompletnym niewypałem... do dziś mnie prześladuje....:_nerwus: Chętnie bym wyszła na jakieś spotkanie, rozpoczęła nowy etap w życiu

W skorpionie... Tutaj najmocniejsze czasowo jest 6 kieli... te 4 kiele...Jakbym się schlać miała? :ysz:

Z kim pójdę?

ahhh...ja to mam gust do facetów:zmeczony: Tak pomyślałam o moim byłym z zagranicy...Pasowałoby... Król mieczy jako były z zagranicy...Ale wątpię by o to chodziło, bo nauczyłam się nie wchodzić dwa razy do tej samej rzeki...Może król mieczy pokazał po prostu kogoś z trygonu powietrza

Ale te 7 mieczy....nie lubię tej karty....to wilk w owczej skórze

Witam :)

No tez mi sie wydaje ze z kimś z przeszłości...szału nie bedzie ,ale bedzie na pewno miło:) Czas..stawiam na październik:)

Pozdrawiam :)

Napisano

Martwi mnie ten król mieczy...Też moja pierwsza myśl to ex.... Wolałabym się odciąć od przeszłości

Napisano

Myślę, ze przeszłość da o sobie znac.Własnie w tym mieczowym dopatrywałabym sie powrotu Twojego eks.

Napisano

a czy podejmujesz jakieś działania w tym kierunku?

6 kielichów - to trzymanie się przeszłości, stare nawyki w działaniu a paź z 4 kijami to nie korzystanie z nadarzających się okazji. Póki co, wg mnie nic się nie kroi bo sama stoisz w miejscu i czekasz aż ktoś/coś w Twoją stronę zadziała. Czekasz ale chyba nie jesteś dostatecznie czujna. Wyjdziesz na randkę jak się wydostaniesz z tego marazmu.

Z kim?

no póki co chyba nie ma z kim? No chyba, że ktoś nagle urwie się z księżyca ale kto wie, czy Go zauważysz bo w 6 i 4 kielichów stoisz :)

Gość Euterpe
Napisano

mnie 6 kielichów z tym giermkiem pokazało odzew pewnej osoby, z którą jakiś czas nie rozmawiałam

stawiam na ciepłe dni - kielichy i buławy nie kojarzą mi się z zimą, więc albo to lato, albo ta jesień (ewentualnie w kolejnym roku: wiosna(ta cieplejsza), lato, jesień)

Z kim pójdę?

z kimś od kogo się kiedyś odcięłaś (7 mieczy), może czasem teraz przeglądasz jego profil na jakiejś stronce (król mieczy + księżyc)

król mieczy czasami wskazuje na byłego

może teraz nie utrzymujecie ze sobą kontaktu, ale jednak jest w Twoich myślach i sercu

chyba to nie będzie nikt nowy

• 5 miesięcy temu...
Napisano

weryfikacja.

Dokładnie tydzień temu w sobotę poznałam faceta...poszliśmy na herbatkę:) jeszcze dwa razy się spotkaliśmy

To obcokrajowiec... miły,przystojny, inteligentny..

Ale chyba nic z tego nie wypali ze względu na odległość

Napisano

Hmm... 6 kieli(miesięcy) pazik mieczy(wahania) 4 kiele(miesiące) = "między 6 a 4 miesięcy"?

Nie wiem jak to inaczej zinterpretować żeby pasowało :lol: