panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 1. aura miesiaca 9 buław, świat XXI, giermek mieczy, 6 pucharów jakby jakiś bunt, szukanie sppkoju, czegoś lepszego niż jest teraz 2. miłość 10 mieczy, 6 denarów, 3 miecze, królowa denarów ogólnie lipa jak zawsze 3. praca 9 mieczy, mag, świat XXI, 3 buławy będzie ciężko, roważanie o zmianie możliwe że się uda coś zmienić 4. zdrowie 4 buław, as kielichów, giermek denarów, 6 buław as kieli to podobno sprawy kobiece 5. rodzina, znajomi 4 mieczy, 7 buław, głupiec, 7 mieczy jakieś brzydkie karty, odcięcie się od starych spraw... 6. niespodzianka 10 kielichów, głupiec, 3 puchary, 4 buławy rozpocznie się coś nowego, ciekawe co Cytuj
emilr Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 1. aura miesiaca 9 buław, świat XXI, giermek mieczy, 6 pucharów przystopowanie. Ktoś sie pojawi, przyjezdny, chyba miła neispodzianka. Pomyslałam też o wyjeździe, jesli planujesz, to chyba nie pojedziesz. 2. miłość 10 mieczy, 6 denarów, 3 miecze, królowa denarów Moze odetniesz sie też od jakiegos pana, albo postanowisz rozprawić sie ze swoimi smutkami. 3. praca 9 mieczy, mag, świat XXI, 3 buławy coś będzie Cie martwiło, jakby jakis wyjazd delegacja? 4. zdrowie 4 buław, as kielichów, giermek denarów, 6 buław zdrowie pierwszorzędne 5. rodzina, znajomi 4 mieczy, 7 buław, głupiec, 7 mieczy bedzies chyba czuła sie zmęczona czyjąś postawą i odetniesz się 6. niespodzianka 10 kielichów, głupiec, 3 puchary, 4 buławy coś miłego na pewno Cie spotka. Głupiec skojarzył mi sie znów z kimś przyjezdnym. Uparłam się na tego goscia Cytuj
Trida Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Nakreślenie sytuacji by się przydało… 1. aura miesiąca9 buław, świat XXI, giermek mieczy, 6 pucharów Praca, może jakiś wyjazd (w końcu lato, czas urlopów ). Wspomnienia, Taka lekka nostalgia ale tylko przez chwilę. Niepewność 9 buław bd cały miesiąc nakręcała na lekkie nerwy. 2. miłość10 mieczy, 6 denarów, 3 miecze, królowa denarów Chyba nie bd miała zbytnio czasu na romanse szczerze mówiąc. Z resztą – ten miesiąc zleci Ci na tyle szybko, że nie bd miała czasu nawet o romansach myśleć. 3. praca 9 mieczy, mag, świat XXI, 3 buławy Ciężko… W ogóle taki jakiś ciężki ten miesiąc się Tobie zapowiada. Niby nic a jednak… Czy jesteś w trakcie poszukiwań czegoś nowego? Bo odnoszę wrażenie, ze albo dostaniesz propozycję innej pracy lub w obecnej czeka Cię małe przeniesienie / nowy projekt. 4. zdrowie4 buław, as kielichów, giermek denarów, 6 buław Uważaj na alergie wg mnie. Ogólnie powinno być ok. 5. rodzina, znajomi4 mieczy, 7 buław, głupiec, 7 mieczy Chyba bd wolała posiedzieć sama niż pchać się ‘w tłum’. Czuć zrezygnowanie, marazm, niechęć. I takie też bd Twoje podejście. 6. niespodzianka10 kielichów, głupiec, 3 puchary, 4 buławy Ja stawiam na jakaś niespodziewaną domówkę, na którą skusisz się pójść Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi