Skocz do zawartości

Czy do końca roku rozpocznę jakiś związek ?

Aurelia85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam ! :) Mam nowe pytanko, mam nadzieję, że tym razem napiszę wszystko jak należy i będzie to zgodne z Regulaminem :)

Jestem sama od półtora roku. Nie pytałam o konkretnego mężczyznę. Chciałam się dowiedzieć po prostu, czy pojawi się przede mną szansa na związek do końca tego roku...

Zapytałam czy do końca roku rozpocznę związek ?

Moja talia - Tarot Krakowski lub Tarot Zielona Gwiazda. :)

Wyszło: Królowa Kielichów, Rycerz Denarów i 2 Kije.

Królowa Kielichów - czyżbym to była ja ? ;) Emocjonalna, wrażliwa, trochę pogubiona, zależy mi na harmonijnych relacjach, jestem skłonna do pomocy, mam tendencję do wchodzenia w zbyt zależnościowe układy, tzn. zbyt mocno się przywiązuję... Wiele jestem w stanie znieść, wybaczyć i poświęcić.

Rycerz Denarów - to jakiś Pan, poważny i konkretny, mało emocjonalny, pragmatyczny...

2 Buław - wyczekiwanie, niepewność, wahanie, konieczność nauczenia się życia w zgodzie ze swoją drugą naturą...

Razem 9, czyli Pustelnik, a więc odosobnienie, kontemplacja, poszukiwanie sensu i właściwej drogi...

Interpretacja: Wobec powyższego, do końca roku nie czeka mnie żaden związek, a już na pewno nie poważny, ewentualnie jakaś powierzchowna relacja...

Jak sądzicie ? Dziękuję.

:)

Edytowane przez Czarownica
opis sytuacji
Napisano

Chyba, że niewłaściwie zsumowałam i powinno być 27 - 22, czyli 5, a więc Papież... Ja zrobiłam 2+7... Zawsze tak robiłam, w innych wróżbach, np. w numerologii...

Napisano

Nie stworzysz związku, ale spotkasz faceta z którym będzie możliwość założenia go.

• Lubię to! 1
Napisano

Jest/ pojawi się mężczyzna, ale związku z nim do końca roku nie będzie. W tym czasie to tylko takie obwąchiwanie się ;). W 2 buław jeszcze działań nie ma konkretnych. On wyrywny nie jest/nie będzie jak to denarowy. I mam wrażenie, że trochę z dwóch różnych bajek będziecie. Ale skoro mężczyzna się pojawi to i szansa na związek też. Tyle, że nie w tym czasie o który pytasz.

• Lubię to! 1
Napisano

Królowa Kielichów, Rycerz Denarów i 2 Kije

Związku jako takiego nie, ale pan na horyzoncie się pojawi...pan, któremu wpadniesz w oko ;) Ale i on i Ty będziecie bardzo ostrożnie do tej relacji podchodzić...na zasadzie...ona się mi podoba, ale nie wiem, czy powinienem zgadać...fajny facet...ale...czemu nic nie działa w moim kierunku...gdybym mu się podobała, to by przecież coś próbował (!). Troszkę za bardzo emocjonalnie do tego podejdziesz, czekać zbędziesz na ruch pana, a sama od siebie to też tak nie bardzo ;) Ten chłopak będzie działał, ale powoli...najpierw będzie chciał dobrze Cię poznać, zbadać grunt... Więc na razie przyjacielsko się zapowiada, a myślę, że zachęcić pana nie zaszkodzi...bo będzie bardzo ostrożny... ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Euterpe, dziękuję :) Opis sytuacji - jestem sama od półtora roku. Nie pytałam o konkretnego mężczyznę. Chciałam się dowiedzieć po prostu, czy pojawi się przede mną szansa na związek do końca tego roku... Kiedyś (w zeszłym roku), jakaś wróżka mailowo mi napisała, że szansa na związek pojawi się dla mnie dopiero w 2016 roku... Tak więc, skoro sama zaczęłam się tym zajmować, zapytałam karty o to... :)

Napisano

Ja tu widze powrot kogos z przeszlosci i rozterki, czy w to wchodzic. :)

Gość Euterpe
Napisano

też widzę to tak, że może ktoś się pojawić, ale to bardziej na kolegę (rycerz denarów), jednak plany z nim związane mogą być, snucie myśli o nim (królowa pucharów + 2

druga wersja jest taka:

- Ty w tej kielichowej czekasz na tego jedynego, na którego widok serce zacznie szybciej bić

- w rycerzu denarów jednak skupisz się na pracy, emocje zejdą na dalszy plan

- mimo obowiązków na co dzień nadal będziesz go wypatrywać (2 buławy)

buławy) - tak czy siak, związek będzie jeszcze musiał poczekać

Napisano

Emocjonalnie bardzo wyczekujesz na moment, gdy pojawi się ten pan połówek.

Chcesz obdarzyć kogoś ciepłem i uczuciem. Do końca roku pojawi się ktoś ale póki co na niezobowiązujące randki, spotkania. Dużo rozmów, poznawania siebie. Momentami może nawet zawiewać nudą.

Podsumowując - związku niestety nie widać chwilowo.

• Lubię to! 1
Napisano

Rycerz denarów - to Ty jesteś "poważna, konkretna i pragmatyczna" i swoje uczucia Królowa Kielichów oddasz tylko Panu, który będzie Ciebie wart. Nie interesują Cię przygody, szybkie akcje, wolisz poczekać, poobserwować, poszukać....Kandydaci się pojawią, zainteresowanie będzie ale takie bierne......

Napisano
Witam ! :) Mam nowe pytanko, mam nadzieję, że tym razem napiszę wszystko jak należy i będzie to zgodne z Regulaminem :)

Jestem sama od półtora roku. Nie pytałam o konkretnego mężczyznę. Chciałam się dowiedzieć po prostu, czy pojawi się przede mną szansa na związek do końca tego roku...

Królowa Kielichów - czyżbym to była ja ? ;) Emocjonalna, wrażliwa, trochę pogubiona, zależy mi na harmonijnych relacjach, jestem skłonna do pomocy, mam tendencję do wchodzenia w zbyt zależnościowe układy, tzn. zbyt mocno się przywiązuję... Wiele jestem w stanie znieść, wybaczyć i poświęcić.

Rycerz Denarów - to jakiś Pan, poważny i konkretny, mało emocjonalny, pragmatyczny...

2 Buław - wyczekiwanie, niepewność, wahanie, konieczność nauczenia się życia w zgodzie ze swoją drugą naturą...

Razem 9, czyli Pustelnik, a więc odosobnienie, kontemplacja, poszukiwanie sensu i właściwej drogi...

Interpretacja: Wobec powyższego, do końca roku nie czeka mnie żaden związek, a już na pewno nie poważny, ewentualnie jakaś powierzchowna relacja...

Jak sądzicie ? Dziękuję.

Twoje oczekiwanie na COŚ co sie nie pojawi , jesli już to bedzie to raczej cos przelotnego.Do konca roku nie widze nic poważniejszego. .. ale potem mamy 2015 ;)

Pozdrawiam:)