Gość paulinqa123 Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Mojemu chłopakowi przyśniło się iż wypadają mu zęby.... i było to bardzo bolesne, później się obudził. Mam obawy bo wiadomo co taki sen zwiastuje... ale... potrzebuję waszej opinii i odczć na ten temat bo biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia z jego życia to sen mógł oznaczać bolesne zmiany w jego życiu, podobnie jak karta Śmierci w Tarocie. Całkiem niedawno rozstał się z kobietą z którą był w związku przez 7 lat. Żyli razem w mieszkaniu które on wyremontował i włożył w nie sporo pracy,czasu i pieniędzy. Jest bardzo wrażliwy i delikatny, a jego ex wyśmiewała się z niego przy kolegach, czuł się poniżany i wykorzystywany a kiedy zdecydował się zakończyć związek to koledzy, rodzina i znajomi się od niego odwrócili. Do tego dochodzi jeszcze wiele innych problemów, kłótnie z rodzicami, brak swojego kąta/miejsca i poczucie winy i obawy że go zostawie. Proszę o jakieś przemyślenia, pomoc w interpretacji snu, więcej szczegółów chłopak nie jest w stanie sobie przypomnieć Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez paulinqa123 Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Zaczepiając się o smutne doświadczenia z ex-dziewczyną, to może to oznaczać, że dziewczyna da jeszcze o sobie znać w nieprzyjemny sposób. Spróbuje mu odebrać coś jeszcze, jeszcze raz może mu zechcieć nawredzić w życiu. Natomiast ja mimo wszystko uważałabym na zdrowie - u mnie w rodzinie zęby (albo siano ) we śnie to niestety znak poważniejszych problemów zdrowotnych... Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) to by się zgadzało co napisałaś! mój mężczyzna ma jeszcze wszystkie swoje rzeczy w mieszkaniu które niestety mieści się w domu jej rodziców.... i z tego co wiem już są problemy z oddaniem jego rzeczy... najpierw probowala go brać na litośc a teraz robi na złość Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez paulinqa123 Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Ojojoj..to kiepsko, szkoda, że nie pamięta czegoś więcej ze snu, poza zębami, może wtedy można byłoby powiedzieć jeszcze coś... Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 nic więcej, ja mam przeczucie że to bardziej jego podświadomość "wyszła" w tym śnie... obym miała rację... jeżeli będzie inaczej i okaze sie ze sen zwiastował coś gorszego to na pewno zweryfikuję, dziękuje za pomoc potrzebowałam tych słów, mój partner również Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Też brałam pod uwagę, że to po prostu umysł przerabia przez ten sen sam fakt bolesnego rozstania z tą niewiastą...i to byłaby najlepsza opcja. Trzymam kciuki za jak najpozytywniejsze rozwiązanie. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi