Davisa Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 (edited) Śnił mi się snajper, który chciał mnie zabić -siedział na drzewie tuż obok mojego rodzinnego domu i czekał... Zauważyłam go, on mnie również. Schowałam się pod oknem, ale on czekał aż wyjdę na "linię obstrzału". Nie potrafiłam zrozumieć, dlaczego, czego chce ode mnie, dlatego wyszłam a on bez zbędnych słów strzelił do mnie. Czułam, że umieram. Wtedy pojawili się bliscy. Dla mnie było za późno. Pamiętam,że był straszny i bezwzględny. Edited August 6, 2014 by Davisa lit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davisa Posted November 11, 2014 Author Share Posted November 11, 2014 Chyba sama sobie mogę zinterpretować ten sen... Zostałam ustrzelona przez dżentelmana wątpliwej jakości.. w samo serducho.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Kobieta w swoim życiu czasami musi spotkać złego mężczyznę aby później móc docenić tego dobrego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikib Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Witam. Kończy się pewien etap w twoim życiu, zaczynasz nowy rozdział i czas stare zostawić za sobą, masz wsparcie bliskich. Pozdrawiam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davisa Posted November 14, 2014 Author Share Posted November 14, 2014 Kobieta w swoim życiu czasami musi spotkać złego mężczyznę aby później móc docenić tego dobrego. Niestety, to nie jest reguła;-) Witam. Kończy się pewien etap w twoim życiu, zaczynasz nowy rozdział i czas stare zostawić za sobą, masz wsparcie bliskich.Pozdrawiam. To prawda, kończy się . I bliscy są mi oparciem. Co nie zmienia faktu, że zostałam "zbałamucona"... I to mnie boli - chcę być wspaniałomyślna, wyrozumiała, troskliwa ale jednak w tej sytuacji raczej nie potrafię. Punkty dla Was:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikib Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Witam. Pamiętaj, że czas leczy rany i nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Szkoła życia znowu czegoś nas nauczyła i o jedno doświadczenie jesteśmy mądrzejsi. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davisa Posted November 15, 2014 Author Share Posted November 15, 2014 Szkoła życia znowu czegoś nas nauczyła i o jedno doświadczenie jesteśmy mądrzejsi.Pozdrawiam. Taaa, ja jestem z tych mniej pojętnych i... więcej naiwnych;-) Rodzice jako wzorzec i młodzieńcze ideały zrobiły swoje - trudno odnaleźć się w tej dżungli emocji - za dużo wilgoci i słońca;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts