mooisia Napisano 18 Kwietnia 2009 Napisano 18 Kwietnia 2009 mam prośbę o przetlumaczenie snu... mam ciezko chora babcie ktora bardzo mocno kocham na dzien dzisiejszy choroba sie zatrzymala ale w kazdej chwili moze powrocic, snilo mi sie ze babcia umarla i wiadomo ja to przezylam mocno ale pod koniuec snu babcia jednak zyla.. jak to tlumaczyc?
mooisia Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Napisano 18 Kwietnia 2009 podaje tez mojego maila [email protected]
justusz Napisano 18 Kwietnia 2009 Napisano 18 Kwietnia 2009 Nie doszukiwałbym sie w tym snie żadnego proroctwa ani głębszego sensu skutkującego na przyszłość. Mim zdaniem jest jeden z typowych snów sytuacyjnych będących odboiciem codzienności.
Uruz Napisano 18 Kwietnia 2009 Napisano 18 Kwietnia 2009 Martwisz się o Babcie.. Wiesz co jest nieuniknione (nie mówie, że teraz, oby w dalekiej przyszłości). Jednak masz ogromną nadzieje, że to nie nastąpi szybko. Jeśli moge coś poradzić to, myśl pozytywnie i myśli pozytywnie CARPE DIEM! Pozdrawiam Ciebie i Twoją babcie
mooisia Napisano 19 Kwietnia 2009 Autor Napisano 19 Kwietnia 2009 Dziekuje za odpowiedz. Moze dzieje sie tak gdy usilnie o czyms myslimy i nasze przemyslenia przenosza sie potem na sny. Tego wieczoru snila mi sie rowniez moja szefowa ganiajaca mnie zebym napisala jej swoje cv i list motywacyjny-a to dlatego ze waza sie moje losy w firmie. Ale jak tlumaczyc to ze w dwa dni po moim snie z Babcia dowiaduje sie ze dostala natychmiastowe skierowanie do szpitala na jutro;(.
mooisia Napisano 19 Kwietnia 2009 Autor Napisano 19 Kwietnia 2009 Jednak coś musiało być w tym śnie. Wtedy kiedy mi się śnił moja babcia robiła rutynowe badania i jednak okazało się, iż kolejne cierpienie ją czeka:( .A nie pokoi mnie to czy to zniesie? bo skoro w moim śnie umarła(a ponoć sny się tłumaczy odwrotnie) to jak mam rozumieć to, iż na końcu snu jednak żyła? i tego się najbardziej boje. Nigdy wcześniej się nie przejmowałam snami stąd może ta moja histeria.
Rekomendowane odpowiedzi