Skocz do zawartości

pracowo niejednoznaczne

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak bedzie mi sie tutaj pracowac do konca luteg ?

Mag. ....3 bulaw. .....as mieczy / moc / dwa miecze /5 mieczy

Sytuacja: obecnie pracuje na śmieciowej umowie i ogólnie mało co tam robie. Praca biurowa Karty mało pracowe.

Moze sama odejde albo ę w asie jest normalna umowa pierwsze trzy karty to odp a reszte dobralam zeby zobaczyć co po asie jest.

Napisano

Tak samo jak do tej pory i raczej rozglądając się za czymś nowym.. Rozumiem, że dalsze karty są dociągnięte do asa: Jak chodzi o tę pracę to taka bezradność Cię czeka spowodowana tym, żę nie bardzo sama będziesz umiała/mogła zawalczyć o swoje. Nie będzie jakiś sprzyjających możliwości, taka będziesz pozostawiona sama sobie i trochę 'w kropce'. Już przy koncówce będziesz raczej pracować automatycznie i zastanawiać się bardziej co dalej i gdzie.

Napisano
Jak bedzie mi sie tutaj pracowac do konca luteg ?

Mag. ....3 bulaw. .....as mieczy / moc / dwa miecze /5 mieczy

Za przeproszeniem - jaki marazm :D

Ciągle to samo to samo to samo.

Wg mnie bd jakaś tam szansa na zmianę ale chyba bd się za długo zastanawiać nad zmianą. Ważyć każde za i przeciw.

Ale zmian nie widać.

Napisano

Ten as to może byc zmiana rodzaju umowy ze śmieciowej na normalna ?

Napisano

Mam nadzieję ze as to nowa umowa. Wg mnie nie z niosą śmieciowej w rządzie

Gość Daffne
Napisano

będzie Ci się dość dobrze pracowało, wiadać, że będziesz starała się pokazać pewna siebie i zaradna (moc), ale troszkę nerwowa będziesz i niepewna wewnętrznie (5 mieczy) co może zrodzić w Tobie zamieszanie. Ogólnie jednak dobra współpraca się szykuje. Powodzenia :okok:

Napisano

5 mieczy to silna karta podłości świństwa. Hmmm dlatego mam trudnosc jak to zinterpretować.

Gość Daffne
Napisano

5 mieczy to też brak wiary w siebie i podkopywanie własnych pragnień, lęk - nie tylko świństwa i podłość.