maja123 Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Jak bedzie mi sie tutaj pracowac do konca luteg ? Mag. ....3 bulaw. .....as mieczy / moc / dwa miecze /5 mieczy Sytuacja: obecnie pracuje na śmieciowej umowie i ogólnie mało co tam robie. Praca biurowa Karty mało pracowe. Moze sama odejde albo ę w asie jest normalna umowa pierwsze trzy karty to odp a reszte dobralam zeby zobaczyć co po asie jest. Cytuj
Czarownica Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Tak samo jak do tej pory i raczej rozglądając się za czymś nowym.. Rozumiem, że dalsze karty są dociągnięte do asa: Jak chodzi o tę pracę to taka bezradność Cię czeka spowodowana tym, żę nie bardzo sama będziesz umiała/mogła zawalczyć o swoje. Nie będzie jakiś sprzyjających możliwości, taka będziesz pozostawiona sama sobie i trochę 'w kropce'. Już przy koncówce będziesz raczej pracować automatycznie i zastanawiać się bardziej co dalej i gdzie. Cytuj
maja123 Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Napisano 6 Sierpnia 2014 Hmm myślałam ze moze cos na lepsze sie zmieni. .... Cytuj
Trida Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Jak bedzie mi sie tutaj pracowac do konca luteg ?Mag. ....3 bulaw. .....as mieczy / moc / dwa miecze /5 mieczy Za przeproszeniem - jaki marazm Ciągle to samo to samo to samo. Wg mnie bd jakaś tam szansa na zmianę ale chyba bd się za długo zastanawiać nad zmianą. Ważyć każde za i przeciw. Ale zmian nie widać. Cytuj
maja123 Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 Ten as to może byc zmiana rodzaju umowy ze śmieciowej na normalna ? Cytuj
Trida Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Wiesz od 2015 ponoć ma już nie być zleceniówek wiec możliwe. Cytuj
maja123 Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 Mam nadzieję ze as to nowa umowa. Wg mnie nie z niosą śmieciowej w rządzie Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 będzie Ci się dość dobrze pracowało, wiadać, że będziesz starała się pokazać pewna siebie i zaradna (moc), ale troszkę nerwowa będziesz i niepewna wewnętrznie (5 mieczy) co może zrodzić w Tobie zamieszanie. Ogólnie jednak dobra współpraca się szykuje. Powodzenia Cytuj
maja123 Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Napisano 8 Sierpnia 2014 5 mieczy to silna karta podłości świństwa. Hmmm dlatego mam trudnosc jak to zinterpretować. Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 5 mieczy to też brak wiary w siebie i podkopywanie własnych pragnień, lęk - nie tylko świństwa i podłość. Cytuj
maja123 Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Napisano 9 Sierpnia 2014 Moze rzeczywiście bede miala lęki Cytuj
maja123 Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Napisano 12 Sierpnia 2014 Narazie jest stabilnie bez zmian i wysiłku. ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi