panna.marta Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 mowiąc krótko rzecz dotyczy konfliktu pracy. Chodzi tutaj o mnie i pewną dziewczynę, która mam wrażenie jest do mnie mocno uprzedzona jak do nikogo innego. Sytuacja jest pod kontrolą mojej szefowej ma być "akcja pojednawcza" tzn pogodzenia nas obie. Postawiłam karty jak zakończy się nasz konflikt? królowa mieczy, sąd ostateczny XX, wieża XVI dołożone 8 monet i dołożone 5 pucharów widać, że konflikt jest, ale możeliwe, że zajdą jakieś zmiany może pojednanie, bo mamy sąd? martwi mnie tylko 5 pucharów. M. Cytuj
Czarownica Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Hmmm, niestety, jedynie dla świętego spokoju się "pojednacie". Wydaje mi się, że po prostu zaczniecie się w pracy unikać, 5 kieli może mówić o tym, że będzie Ci przykro, że Ty wychodzisz z inicjatywą zakopania toporu wojennego, a ona podejdzie do tego na zasadzie podania ręki-zimnej ryby i wywracania oczami, ew. z takim chłodem Mieczowej, że będzie widać że robi to tylko dlatego, że sytuacja ją zmusza, ale nie zmieni to tego co tam sobie o Tobie myśli i odczujesz to moim zdaniem w jakiś sposób, że chciałaś ok, a wyszłaś na tę co "wymiękła" i na marne. Takie poniżające trochę uczucie moim zdaniem. Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Czarownica Cytuj
emilr Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 mowiąc krótko rzecz dotyczy konfliktu pracy. Chodzi tutaj o mnie i pewną dziewczynę, która mam wrażenie jest do mnie mocno uprzedzona jak do nikogo innego. Sytuacja jest pod kontrolą mojej szefowej ma być "akcja pojednawcza" tzn pogodzenia nas obie. Postawiłam karty jak zakończy się nasz konflikt? królowa mieczy, sąd ostateczny XX, wieża XVI dołożone 8 monet i dołożone 5 pucharów ja również myślę, ze dla dobra ogółu zachowacie poprawne stosunki. Chociaż bedzie buzowało, moze dojść do strej wymiany zdań i myślę, ze nie zgodzicie się ze sobą tak naprawdę. Odejdziesz z poczuciem niespełnienia, rozczarowania,. Jednak skończą sie takie sytuacje. Ona zajmie sie sobą/ Cytuj
Trida Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Postawiłam karty jak zakończy się nasz konflikt?królowa mieczy, sąd ostateczny XX, wieża XVI dołożone 8 monet i dołożone 5 pucharów Próby będą i na próbach się chyba zakończy... Będzie załagodzenie sytuacji, ładna mina do złej gry i każdy bd robił po swojemu starając się unikać tej drugiej osoby. Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 O raju... współczuję Ci... miałam podobną sytuację w pracy ze swoją przełożoną i prosiłam o konfrontację przed Zarządem.... wracając do kart: widać, że będzie konfrontacja, wymiana zdań, będzie ostro i myślę, że będziesz musiała mocno popracować nad sobą, aby zapanować nad swoimi emocjami.... możliwe, że to oczyści atmosferę (wieża), ale dobrane karty raczej pokazują Twoje rozczarowanie.... powodzenia i trzyma kciuki Cytuj
QPucharów Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Ja w tych kartach pogodzenia się nie widzę. Sąd pokazuje pojednanie ale otoczony jest Q mieczy i Wieżą, więc nie bardzo to wygląda. 8 monet i 5 pucharów pokazuje dalej rozczarowanie przy pracy. Cytuj
panna.marta Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 O raju... współczuję Ci...miałam podobną sytuację w pracy ze swoją przełożoną i prosiłam o konfrontację przed Zarządem.... wracając do kart: widać, że będzie konfrontacja, wymiana zdań, będzie ostro i myślę, że będziesz musiała mocno popracować nad sobą, aby zapanować nad swoimi emocjami.... możliwe, że to oczyści atmosferę (wieża), ale dobrane karty raczej pokazują Twoje rozczarowanie.... powodzenia i trzyma kciuki nie, nie potrzebnie dobieralam, ale ta dziewczyna jest tu pionkiem ,wiec nic mi sie tu zlego nie moze stac. z reszta rozwazam jeszcze zmiane pracy ale nie ze wzgledu na nia. Dzieki Cytuj
Vivere Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 "akcja pojednawcza" chyba nie przyniesie oczekiwanego przez Ciebie skutku. Królowa Mieczy zamiast przeprowadzić mediację doprowadzi do konfrontacji, co bardziej Cię rozżali. Wszystko może byc "wywalone" na wierzch ale skutecznych rozwiązań nie znajdziecie. Obym się myliła. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 zmiana nastąpi -> z HB masz XIII Śmierć też tego nie widzę różowo... 8 denarów może mówić, że skupisz się bardziej na pracy, jednak stare rany co jakiś czas mogą być od nowa rozdrapywane (5 kielichów) królowa mieczy - to chyba kobieta, która jest nad Tobą albo to Ty starasz się na chłodno podejść do sytuacji, ocenić wszystko sprawiedliwie królowa mieczy + sąd - za sprawą kobiety część "brudów" wyjdzie na światło dzienne sąd - odrodzenie po tej sytuacji, ale też wyciągnięcie kawy na ławę sąd + wieża - sprawa się szybko zamknie (też pomyślałam, że nie wszystko zostanie powiedziane) wieża - drastyczne zmiany wieża + 8 denarów - przemiana, po której skupisz się na swoich obowiązkach 8 denarów - wykonujesz tutaj swoją pracę 8 denarów + 5 kielichów - praca, ale też wracanie wspomnieniami do tego, co było 5 pucharów - wspominki, ale też może uda Ci się wyciągnąć pewne wnioski kolorowa nie będzie... też myślę, że to takie chwilowe pojednanie dla świętego spokoju Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi