panna.marta Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Zapisalam sie na kurs jezyka hiszpanskiego,ale niestety bylo takie oblezenie, ze na dzien dzisiejszy jestem na liscie rezerwowej. Postawilam karty i zapytalam ich czy uda mi sie dostac na ten kurs z listy rezerwowej na wlasciwa (czy po prostu dostane sie na ten kurs)? Zweryfikuję jakoś we wrześniu jak ruszą kursy as buław, 7 buław, słońce XIX, gwiazda XVII Myślę, że jeszcze będę musiała poczekać, ale pod koniec rekrutacji może się zwolnić miejsce Cytuj
Czarownica Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Wydaje mi się, że się dostaniesz, ewentualnie, ktoś zrezygnuje na początku kursu, albo będziesz musiała podejść do biur i dopytać sama czy aby nie zwolniło się miejsce, powodzenia. 1 Cytuj
emilr Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Postawilam karty i zapytalam ich czy uda mi sie dostac na ten kurs z listy rezerwowej na wlasciwa (czy po prostu dostane sie na ten kurs)? as buław, 7 buław, słońce XIX, gwiazda XVII Wg mnie bedziesz musiała trzymać reke na pulsie, pytać. Słońce mi pokazało nie raz po prostu wyjasnienie danej sytuacji. I nieważne, czy to była zła wiadomosć, czy dobra. Po prostu: jasność, pewność. Gwiazda .... jestem ciekawa wyniku. Z sum jest głupiec i HB siła (ewentualnie sprawiedliwość). Stawiam na tak:) I zyczę powodzenia Cytuj
Trida Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Postawilam karty i zapytalam ich czy uda mi sie dostac na ten kurs z listy rezerwowej na wlasciwa (czy po prostu dostane sie na ten kurs)?as buław, 7 buław, słońce XIX, gwiazda XVII A wg mnie powinno się udać ale musisz podpytywac, pokazać, że Ci zależy na tym kursie itd. A ta 7 buław skojarzyła mi się z kursem, owszem, ale w innej szkole - jest taka możliwość? Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 musisz być upierdliwa i się dostaniesz:-) jak nie tu, to gdzie indziej:-) 1 Cytuj
panna.marta Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 A wg mnie powinno się udać ale musisz podpytywac, pokazać, że Ci zależy na tym kursie itd. A ta 7 buław skojarzyła mi się z kursem, owszem, ale w innej szkole - jest taka możliwość? nie tylko tam, i jest to rejestracja internetowa - on line. Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 Nie od razu, nie teraz, zaraz, ale jak bedziesz czujna, to w niedalekiej przyszlosci, znajdzie sie miejsce. Nie poddawac sie, dopytywac, to wazne. 1 Cytuj
Gość LA Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 Koleżanka ubiegała sie o staż w szpitalu, była w sytuacji przegranej, ale nie odpuszczała. Karty pokazały Słońce - dostała go. I Ty dostaniesz sie na kurs. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 w asie buław jest ta szansa i energia, która mobilizuje do walki o swoje (7 buław) słońce może być pozytywne jak najbardziej, a tutaj jeszcze obok gwiazdy, która wyskakuje mi na związki i odległość właśnie - będziesz musiała tam dojeżdżać? Cytuj
panna.marta Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Napisano 9 Sierpnia 2014 nie, to jest kurs w moim mieście. Cytuj
Arcan Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Zapisalam sie na kurs jezyka hiszpanskiego,ale niestety bylo takie oblezenie, ze na dzien dzisiejszy jestem na liscie rezerwowej.Postawilam karty i zapytalam ich czy uda mi sie dostac na ten kurs z listy rezerwowej na wlasciwa (czy po prostu dostane sie na ten kurs)? Zweryfikuję jakoś we wrześniu jak ruszą kursy as buław, 7 buław, słońce XIX, gwiazda XVII Myślę, że jeszcze będę musiała poczekać, ale pod koniec rekrutacji może się zwolnić miejsce Si:) Mogą być lekkie problemy w tych 7 kijach, ale finalnie się dostaniesz.... Słońce i gwiazda... Masz chyba zdolności językowe, co? 1 Cytuj
panna.marta Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Napisano 14 Sierpnia 2014 WERYFIKACJA: Udało się dostałam się z listy rezerwowej i nawet już zapłaciłam. Od września zaczynam Dzięki za pomoc! 1 Cytuj
Trida Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 To super Powodzenia w takim razie Send from my lovely phone <3 Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Napisano 15 Sierpnia 2014 przyszło mi do głowy, że te 7 buław, to w sumie 7 dni od wejścia na listę rezerwową w zasadzie 8 ale może to o to chodziło. Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 No to ladnie. Gratuluje kochana. Rzeczywiscie wspaniale sie zlozylo. Powodzenia w nauce. Hiszpanski to bardzo fajny w nauce jezyk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi