karinamora Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 (edited) Chciałem zacząć wątek czegoś co może nie kojarzy się miło, ale bez tego ciężko. Praca. Jako SPAM jestem również pracodawcą i codziennie walczę o równowagę miedzy zadowoleniem pracownika z pracy i moim z wydajności. A Wy gdzie pracujecie i jak z Waszym zadowoleniem ? Edited August 7, 2014 by Ciastko08 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misige Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Hej. Ja pracuję w przedszkolu z dziećmi, które mają jakieś dysfunkcje. Praca świetna, dzieciaki wspaniałe, a atmosfera i dyrekcje...to zupełnie inna bajka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrleonila70 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Hej. Ja pracuję w przedszkolu z dziećmi, które mają jakieś dysfunkcje. Praca świetna, dzieciaki wspaniałe, a atmosfera i dyrekcje...to zupełnie inna bajka. ja pracuję jako sekretarka, ale zawsze chciałam być przedszolanką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misige Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 ja pracuję jako sekretarka, ale zawsze chciałam być przedszolanką Przedszkolanka Tylko nie mów tak głośno przy paniach powyżej 40-tki, które nienawidzą tego określenia i niestety preferują formę, nie treść Zawsze na mnie krzyczą i chóralnie obwieszczają, że są nauczycielkami wychowania przedszkolnego Jeśli o mnie chodzi-przedszkolanka brzmi fajnie i krótko. Hmm, nie mam pojęcia jak ciekawa jest praca sekretarki i czy płacą przyzwoicie,ale moja jest fajna i są dzieciaki...o nich mogłabym godzinami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetta85 Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Hej. Ja pracuję w przedszkolu z dziećmi, które mają jakieś dysfunkcje. Praca świetna, dzieciaki wspaniałe, a atmosfera i dyrekcje...to zupełnie inna bajka. Kurcze masz fajną pracę. A powiedz jak sobie radzisz z takimi dziećmi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megasheila70 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Hej. Ja pracuję w przedszkolu z dziećmi, które mają jakieś dysfunkcje. Praca świetna, dzieciaki wspaniałe, a atmosfera i dyrekcje...to zupełnie inna bajka. Podziwiam takich ludzi jak Ty, na prawdę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misige Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Dziękuję, ale to praca jak każda inna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
della2192 Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 Kurcze masz fajną pracę. A powiedz jak sobie radzisz z takimi dziećmi? Też chciałabym pracować z takimi dziećmi jest to wyzwanie ale i wielka radość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misige Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 Też chciałabym pracować z takimi dziećmi jest to wyzwanie ale i wielka radość Hmm, podobno pedagogika to jeden z najłatwiejszych kierunków, które można studiować. Może być też psychologia albo integracja sensoryczna...możliwości jest mnóstwo. Dlaczego nie spróbujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OneTonita75 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Ja prowadzę własną firmę. Jestem właścicielką salonu kosmetycznego, trochę stylizowanego na SPA, bo można też wziąć masaże i kąpiele. Na razie się rozkręcamy, to dopiero początki, więc klientek niewiele, a doświadczenie biznesowe zerowe, ale powoli myślę, że będziemy przyspieszać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alonso2152 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 ja pracuję w sklepie odzieżowy, ale poszukuję sobie innej pracy, bo niestety nie jest to moja praca marzeń, chciałabym robić coś bardziej ambitnego, w czym będę się czuła bardziej spełniona, wiem, że to dziwne, ale coś co będę na prawdę lubiła, mam nadzieję, że znajdę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandraxxx78 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Ja pracuję jako mechanik samochodowy w jednym ze szczecińskich warsztatów, bardzo lubię swoją pracę, bo od zawsze interesowały mnie samochody, lubiłem oglądać to co autka kryją pod maską, także dla mnie jest to wymarzona praca, kasa jest z tego niezła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Szczecin powiadasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camomile Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Ja jestem leniem. :_) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilidh Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Ja za kilka dni zaczynam studia w krakowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIYOKO93 Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Obecnie cierpię katusze na bezrobociu pobierając zasiłek, ale suzkam aktywnie nowej pracy. Poprzednio pracowałam w branży logistycznej, niestety redukcja etatów oraz brak możliwości rozwoju i awansu spowodowały, że pożegnałam się z tą pracą i bez żalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kim_Mitani Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Ja pracuje w Tesco. Nie mam określonego stanowiska Robię to co akurat trzeba zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niemożliwa Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 (edited) Witajcie A ja uważam, że to wcale nie jest dziwne, że się szuka lepszej pracy, takiej, która pozwala człowiekowi się spełniać być szczęśliwym! Sama pracuję w firmie i przyznam, że bardzo lubię tam pracować, nauczanie i tłumaczenie jest czymś co po prostu daje mi satysfakcję. Niemniej zanim się tam dostałam też pracowałam w nieco innej, mniej 'ambitnej' branży. Niewielu z nas zaczyna od razu z wielkim przytupem, trzeba się wspinać Edited February 16, 2015 by Czarownica reklama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalinda88 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 (edited) Ja pracuje generalnie w księgowości :/ Edited February 16, 2015 by Czarownica reklama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varinn Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 (edited) Zajmuję się hipnozą, a dokładniej regresjami do życia między życiamii poprzednich wcieleń (ci, którzy czytali książki Michaela Newtona i tym podobne, to zapewne będą wiedzieć o co chodzi), a także reinkarnacyjną (cofanie do poprzednich wcieleń, jak i progresja do przyszłych, przyszłości w obecnym etc). Edited March 29, 2015 by arkenas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiedziem Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Prawie policjant póki co (w opinii mojego syna przynajmniej). Drugie życiowe zajęcie to rycerka. A trzecie to wodzenie za wz93 (no nie wyszło na kosmiczny plus, ale taki typ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubono Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Ja pracuje w biurze, w urzedzie miasta w swoim mieście, nic ciekawego ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norsk Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 A ja jestem specjalista w branzy finansowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelka10 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Ja studiuje ale szukam pracy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamitta Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Praca biurowa, 8 godzin naparzania w klawiaturę. Ale jest spoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giko Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Pracuje w prywatnej firmie zwiazanej ze swiadczeniem uslug mozna powiedziec ze mam prace biurowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towarzyskie1992 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Trener sportowy się kłania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulina468 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Jestem programistą ale to takie nudy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auril Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Placówka dyplomatyczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perdo Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Hmm, jak do tej pory moja praca była związana z obróbką metali- spawanie, montaż konstrukcji, podbudowy metalowe protez, na własną rękę jakieś kowalstwo, obecnie obrabiarki CNC. Z zainteresowań-głównie giełda, inwestowanie i na własną rękę dokształcam się ekonomicznie. Ale marzy mi się jakaś własna firma, nie wiem jeszcze tylko czym by się miała zajmować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna28 Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 (edited) Jestem recepcjonistka w 4* hotelu- SPAM, praca wymagajaca i meczaca ale ja lubie nie narzekam.Pieniazki za wykonywana prace tez sa dobre wiec nie moge narzekac. Edited September 22, 2016 by Ismer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirri Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 A ja pracuje na produkcji herbat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbird Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 A ja żyję z ludzkich słabości i chyba już niewiele jest w stanie mnie zadziwić. Praca odpowiedzialna i czasami ma się wszystkiego dość, zwłaszcza wtedy, gdy chodzi o młode osoby, albo młode osoby które odeszły, bo nie poradziły sobie z życiem. Smutne. Ale mam też fajne hobby i współpracuję z fajnymi ludźmi. To czasem bardzo pomaga i łatwiej wziąć się w garść. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
otankan Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 ja jestem bezrobotny ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibo Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Ja pracuje w sluzbie zdrowia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halyna Posted May 13 Share Posted May 13 Jestem od roku bezrobotny. Wcześniej byłem informatykiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts