Lena75 Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 Tydzień 11.VIII - 17.VIII : III Miecze- VI Pucharów - Diabeł Jak upłynie ten tydzień ? III Miecze - smutek,rozczarowanie,delegacje VI Pucharów- spotkania rodzinne,zblizenie sie do siebie po okresie obustronnego oziebienia, dominacja przeszłości nad przyszłością. Diabeł - słabośc ,uzaleznienia Moja interpretacja. Tak, w tym tygodniu czeka mnie 2-dniowa delegacja( III Mieczy), to pewne.A patrząc na towarzystwo VI Pucharów znów to będzie tydzień gdzie bedę walczyc ze smutkiem,rozczarowaniem i odrzuceniem.Pewnie znów bede zyc wspomnieniami zamiast isc do przodu.Diabeł pokazał własnie tą moja słabośc,moje uzaleznienie od przeszłości ,cos od czego nie umiem sie odciąć. VI Pucharów to tez spotkania z dawno nie widzianymi osobami,wiec chyba uda mi sie spotkac z przyrodnia siostrą która mieszka dośc daleko ,a z którą od jakiegos czasu próbujemy sie spotkac:) Pozdrawiam Cytuj
Gość Noa20 Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 Jak dla mnie- może się mylę, nie pojedziesz w tą delegację lub coś Cię z niej zawróci- jakaś sprawa rodzinna lub z przeszłości, którą będziesz musiała załatwić. Pod koniec tygodnia możliwa jakaś impreza lub większe spotkanie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 możliwe, że może się zdarzyć jakaś przykra sytuacja związana z osobą z przeszłości (3 miecze + 6 pucharów) ale samo 6 pucharów to przyjemna karta, więc jakieś ciepłe wspominki, mały podarunek do kogoś... 6 pucharów + diabeł - możliwe, że będziesz mieć problem, aby oderwać się od czegoś/kogoś emocjonalnie, myśli, które krążą wokół jednej osoby i nie można ich zatrzymać Cytuj
Trida Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 Tydzień 11.VIII - 17.VIII : III Miecze- VI Pucharów - Diabeł Jak upłynie ten tydzień ? Oj koleżanko będą wspomnienia, które niekoniecznie wprawią Cię w dobry nastrój. Coś mi się jednak zdaje, że nie pojedziesz na delegację, nie zdziwię się, jak zostanie oddelegowany ktoś inny, co w Tobie wzbudzi ogromną frustrację. Dużo rozmyślań i prób uspokojenia nerwów. Cytuj
Lena75 Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Napisano 9 Sierpnia 2014 Prawde pisząc...to nie marzy mi się ani trochę ta delegacja....nie pogniewam się jak nie wypali :) Cytuj
Gość gość5 Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) jka na mój gust ktoś Cie niezle zrani i wnerwi przy okazji- ktos kto wyciągnie sprawę z przeszlości Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez gość5 literowka Cytuj
Lena75 Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Napisano 12 Sierpnia 2014 jka na mój gust ktoś Cie niezle zrani i wnerwi przy okazji- ktos kto wyciągnie sprawę z przeszlości ...no i wnerwiona jestem....wszystko dzis jest na nie i mnie wkurw......właściwie nawet nie wiem dlaczego...chyba mega zły dzień...:/ Cytuj
Lena75 Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Napisano 14 Sierpnia 2014 Diabeł jest i to we mnie...sporo we mnie ostatnio złości i gniewu....słowem agresor ze mnie wyłazi :/ Ogólnie to cały ten tydzien do "dupy"... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 zawsze chciałam wrzucić tą emotkę, ale nie było okazji Cytuj
Lena75 Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Napisano 14 Sierpnia 2014 Euterpe...uwielbiam Cie :) Dzięki za poprawienie nastroju :) Cytuj
Lena75 Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Napisano 19 Sierpnia 2014 Weryfikacja:) Delegacja...niestety...doszła do skutku.Tydzień minał całkiem przyjemnie ,biorąc pod uwage jaki był napięty ;)Wspominki były,ale raczej "ponadawałam" na pana S rozmawiając z psibziółką i mi ulżyło.( nawet nie zacytuję jakie słownictwo lecialo):):)ale takie "uzewnetrznienie" ma swoje dobre strony.Oczysciłam sie złych emocji.Był smutek i żal, potem wsciekłośc a teraz wchodze w fazę zobojetnienia- jesli chodzi o tego pana. W małzeństwie...cud malina...dawno tak dobrze nie było.:):)Zaczynam sie usmiechać i czasem czuję sie naprawde szczęśliwa.To takie miłe a zapomniałam jak dobrze je czuc:) Pozdrawiam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi