Lena75 Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 Na wiosnę przyszłego roku planuje totalny remont salonu:) Owszem mój pomysł podoba się mężowi ,ale uważa że to będzie sporo kosztować i najchętniej odsunąłby to jak najdalej w planach:) Czy uda mi się zrealizować mój plan remontu? Król Monet - Rydwan- Wieża Król Monet - tak ,bardzo ładnie pokazało mojego męża od którego tak na prawdę wszystko zależy, bo niby razem podejmujemy decyzje ale On jest szefem:) Rydwan - hmm...wygląda na to ze moje plany zrealizują się szybciej niż planuję. Wieża - zburzenie czegoś by mogło powstać nowe...czyli remont:) Suma Mag...czyżby już styczniu ruszymy z miejsca? Pozdrawiam Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 mnie król denarów pokazuje oszczędność, więc może oznaczać wstrzymanie planów i zamierzenia rozjadą się w inną stronę, na najbliższy czas nic z tego może nie wyjść (rydwan + wieża) z HB masz V Kapłana, a ten daje rady, dzieli się informacjami, więc pewnie jakieś info odsunie ten pomysł dalej... Cytuj
Gość Noa20 Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 Wygląda na to, że zaczniecie ten remont, nawet zakupicie część materiałów ale nie dokończycie go ze względu na finanse. Uważam, że remont się odbędzie ale nie kapitalny. Zrobicie najpierw część salonu i na tym skończycie. Resztę odłożycie na przyszłość. Cytuj
Lena75 Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Napisano 9 Sierpnia 2014 Kasa jest ...chyba ze wyskoczy cos nieplanowanego :) Cytuj
Trida Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 Czy uda mi się zrealizować mój plan remontu?Król Monet - Rydwan- Wieża Widać nakłady finansowe, zgodę i aprobatę (niechętną męża). Duża zmiana - chyba całkowita (nawet dostawianie / przestawianie ścianek bym zasugerowała ). Ale odnoszę wrażenie, że remont nie dość, ze nastąpi szybko to bd zrobiony trochę po łebkach, bo czas czas i finanse (coś na zasadzie, ze fachowiec bd brał na godziny wiec liczyć się będzie każda minuta) i może być zrobione lekko fuszerkowo. Zastanawia mnie ta wieża. Albo oznacza własnie całkowitą zmianę albo to, ze coś odpadnie, coś się odklei etc. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Napisano 9 Sierpnia 2014 Widać nakłady finansowe, zgodę i aprobatę (niechętną męża). Duża zmiana - chyba całkowita (nawet dostawianie / przestawianie ścianek bym zasugerowała ). Ale odnoszę wrażenie, że remont nie dość, ze nastąpi szybko to bd zrobiony trochę po łebkach, bo czas czas i finanse (coś na zasadzie, ze fachowiec bd brał na godziny wiec liczyć się będzie każda minuta) i może być zrobione lekko fuszerkowo. Zastanawia mnie ta wieża. Albo oznacza własnie całkowitą zmianę albo to, ze coś odpadnie, coś się odklei etc. A poniewaz staram sie optymistycznie spostrzegać swiat...obstaje ze całkowitą zmianą bo tez taka mi sie marzy :) Cytuj
Davisa Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 I będzie totalny remont a Twój mąż mocno się zaangażuje - pewno będzie trzymał rękę "na kasie";-) Cytuj
Vivere Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Czy uda mi się zrealizować mój plan remontu? Król Monet - Rydwan- Wieża Wieża, karta w sam raz na gruntowny remont Mąż- K.Denarowy ukierunkuje energię - Rydwan, a zwłaszcza pieniądze bo denarowy, na remont. radykalne zmiany (Wieża). Cytuj
Lena75 Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Napisano 10 Sierpnia 2014 I będzie totalny remont a Twój mąż mocno się zaangażuje - pewno będzie trzymał rękę "na kasie";-) Kasę to ja trzymam....;):0 ale ostatnie slowo faktycznie do niego należy Cytuj
Arcan Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Wyremontujesz... Rydwan pokazuje mi też takie ''szarpanie się''... Na stresujesz się przy tym remoncie... Ale masz racje,że rydwan to szybkość.. Więc odbędzie się szybciej niż myślisz Cytuj
maddie88 Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Król Monet - Rydwan- Wieża Moim zdaniem tak: widać, że będą pieniążki i mąż zacznie patrzeć na remont przychylnym okiem Jak ruszenie z remontem, to aż się będzie kurzyć Remont powinien pójść sprawnie, bez niespodzianek... Cytuj
Lena75 Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Napisano 7 Stycznia 2015 Weryfikacja Na wiosnę przyszłego roku planuje totalny remont salonu:) Owszem mój pomysł podoba się mężowi ,ale uważa że to będzie sporo kosztować i najchętniej odsunąłby to jak najdalej w planach:)Czy uda mi się zrealizować mój plan remontu? Król Monet - Rydwan- Wieża Król Monet - tak ,bardzo ładnie pokazało mojego męża od którego tak na prawdę wszystko zależy, bo niby razem podejmujemy decyzje ale On jest szefem:) Tak...mąż dał mi zielone swiatło ze remont moge juz robić w tym miesiącu On jako "szefunio" nie bedzie sobie brudził raczek jestem na etapie organizowania ekipy do remontu i jestem po wstepnych rozmowach z firma "Komandor" Rydwan - hmm...wygląda na to ze moje plany zrealizują się szybciej niż planuję. Dokładnie...planowałam wiosną...a moze uda juz sie teraz zimą Wieża - zburzenie czegoś by mogło powstać nowe...czyli remont:) W planach gruntowny remont włacznie z zmianą instalacji elektrycznej, ale zobaczymy jeszcze czy męzulek zaaprobuje Suma Mag...czyżby już styczniu ruszymy z miejsca? No styczeń...plany powoli w chodza w faze realizacji, jest dzwonienie i umawianie sie Cytuj
Lena75 Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Napisano 15 Stycznia 2015 To już pewne ...firma remontowa wchodzi w najbliższy poniedziałek , a z meblami w 28 stycznia Cytuj
Lena75 Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Napisano 24 Stycznia 2015 Firma remontowa zakonczyła prace, poszło bez większych niespodzianek ...teraz czekamy na Komandora:) Cytuj
Lena75 Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Napisano 30 Stycznia 2015 Komandor w środę wpadł i zainstalował szafe i drzwi przesuwne...wszystko poszło szybko i gładko - ok 20 lutego doslą resztę mebli ( stolik kawowy i rtv) Pod koniec miesiaca spodziewam sie tez nowych sof:) Wczoraj odbyło sie montowanie rolet i karnisza:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi