Skocz do zawartości

Jak go do siebie przekonać(NARUSZA REGULAMIN)

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

U mnie w pracy jest pewna grupka osób wywyższających się. Jak przyszłam do pracy to jeden facet z tej grupki dziwnie się na mnie patrzył, mierzył mnie wzrokiem. Ogólnie jakoś tak krzywo się gapił, bez powodu. Minęło trochę czasu. Tak ostatnio patrzyłam się na tego faceta i stwierdziłam,że taki zły nie jest... spodobał mi się... Tylko,że on się prawie do nikogo nie odzywa, nie podchodzi...Ja właściwie trochę wstydzę się do niego podejść i zacząć temat. On sprawia wrażenie takiego, że '' ze mną o pierdołach nie pogadasz, ja jestem taki siaki i owaki'', ''do byle kogo się nie odezwę''

Jak mogę przekonać go do siebie?

cesarz, gwiazda,moc

Wyskoczyła gwiazda... Oboje pracujemy w telewizorni... Może to właśnie gwiazda pokazuje.... Żeby przekonać go do siebie to powinnam czymś zabłysnąć...Pokazać się z mocnej strony... On wyszedł jako cesarz, czyli twardy facet... ja muszę się pokazać też jako silna osoba

Chyba,że ta moc pokazuje,żeby olać go i pokazać,że nie potrzebuje przypodobać się nikomu z ''lepszej grupki''...Ogólnie olewam ich, bo to dla mnie straaaaszna dziecinada... Moc, czyli ''jestem silna, niezależna, nie potrzebuje Waszej aprobaty''

Kuśwa,że ludzie koło 30 dalej się w takie coś bawią:bezradny:

Gość Euterpe
Napisano

chyba nic...

cesarz siedzi i nic poza tym...

gwiazda też jest bierną kartą podobnie, jak moc na ostatnim miejscu...

ja bym dalej robiła swoje po takich kartach :)

Napisano
Moc, czyli ''jestem silna, niezależna, nie potrzebuje Waszej aprobaty''

:

..i tego się trzymaj :)

Napisano

cesarz, gwiazda,moc => Rydwan

Ja myślę, że panu się faktycznie spodobałaś :) ja mam wrażenie, ze on jest do Ciebie przekonany...tylko brakuje działania z jego strony... Cesarz jest troszkę za dumny by zrobić pierwszy krok...jak dla mnie powinnaś przejąć inicjatywę, wykazać się pewnością siebie i wtedy pan przejmie działanie :)

Napisano

Czymś go zaintrygowałaś, to poważny raczej facet i poważne karty wyszły, więc nie rób nic na pokaz.

Zachowuj się naturalnie , z klasą i powagą, niekiedy zabłyśnij stanowczym i ciekawy, pomysłem;)

Napisano
..i tego się trzymaj :)

Ano.... Wiesz, ja mam 25 lat, on 29... trochę za starzy jesteśmy na jakieś dziecinne podchody... Dlatego myślę,żeby sobie odpuścić..Zobaczymy jak to będzie...

Tak swoją drogą, to moc to moja karta urodzenia :) III dekada barana

Napisano
chyba nic...

cesarz siedzi i nic poza tym...

gwiazda też jest bierną kartą podobnie, jak moc na ostatnim miejscu...

ja bym dalej robiła swoje po takich kartach :)

Dla mnie moc nie jest bierna :)

Napisano

A mogę zadać pytanie w tym samym wątku? żeby nie zakładać nowego?

Co mu się we mnie podoba?

paź kijów,2 kiele, 3 kije

Głownie energiczność... ruchliwość, 2 kiele... może lubimy podobne rzeczy?

Napisano

Arcan Czy to jest według Ciebie pytanie, które jesteś w stanie zweryfikować?

Napisano
a czemu nie?

Bo nim nie jesteś, a nawet jak go zapytasz nie masz żadnej pewności, że powie Ci prawdę.

Regulamin:

UWAGA!!! Dowolne rozkłady nieweryfikowalne takie jak:

a) rozkłady dotyczące myśli i odczuć drugiej osoby

B) rozkłady dotyczące rozwoju duchowego i samopoznania

c) rozkłady na sny

d) rozkłady połowicznie weryfikowalne (RTG, partnerski, ukryte intencje, etc)

można tworzyć w dziale "Wzajemna Pomoc Tarocistów", który jest dostępny po uzyskaniu 100 postów przez użytkownika.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...