Arcan Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 U mnie w pracy jest pewna grupka osób wywyższających się. Jak przyszłam do pracy to jeden facet z tej grupki dziwnie się na mnie patrzył, mierzył mnie wzrokiem. Ogólnie jakoś tak krzywo się gapił, bez powodu. Minęło trochę czasu. Tak ostatnio patrzyłam się na tego faceta i stwierdziłam,że taki zły nie jest... spodobał mi się... Tylko,że on się prawie do nikogo nie odzywa, nie podchodzi...Ja właściwie trochę wstydzę się do niego podejść i zacząć temat. On sprawia wrażenie takiego, że '' ze mną o pierdołach nie pogadasz, ja jestem taki siaki i owaki'', ''do byle kogo się nie odezwę'' Jak mogę przekonać go do siebie? cesarz, gwiazda,moc Wyskoczyła gwiazda... Oboje pracujemy w telewizorni... Może to właśnie gwiazda pokazuje.... Żeby przekonać go do siebie to powinnam czymś zabłysnąć...Pokazać się z mocnej strony... On wyszedł jako cesarz, czyli twardy facet... ja muszę się pokazać też jako silna osoba Chyba,że ta moc pokazuje,żeby olać go i pokazać,że nie potrzebuje przypodobać się nikomu z ''lepszej grupki''...Ogólnie olewam ich, bo to dla mnie straaaaszna dziecinada... Moc, czyli ''jestem silna, niezależna, nie potrzebuje Waszej aprobaty'' Kuśwa,że ludzie koło 30 dalej się w takie coś bawią
Gość Euterpe Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 chyba nic... cesarz siedzi i nic poza tym... gwiazda też jest bierną kartą podobnie, jak moc na ostatnim miejscu... ja bym dalej robiła swoje po takich kartach
Lena75 Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Moc, czyli ''jestem silna, niezależna, nie potrzebuje Waszej aprobaty'': ..i tego się trzymaj
maddie88 Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 cesarz, gwiazda,moc => Rydwan Ja myślę, że panu się faktycznie spodobałaś ja mam wrażenie, ze on jest do Ciebie przekonany...tylko brakuje działania z jego strony... Cesarz jest troszkę za dumny by zrobić pierwszy krok...jak dla mnie powinnaś przejąć inicjatywę, wykazać się pewnością siebie i wtedy pan przejmie działanie
Gość Noa20 Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Czymś go zaintrygowałaś, to poważny raczej facet i poważne karty wyszły, więc nie rób nic na pokaz. Zachowuj się naturalnie , z klasą i powagą, niekiedy zabłyśnij stanowczym i ciekawy, pomysłem;)
Arcan Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Napisano 10 Sierpnia 2014 ..i tego się trzymaj Ano.... Wiesz, ja mam 25 lat, on 29... trochę za starzy jesteśmy na jakieś dziecinne podchody... Dlatego myślę,żeby sobie odpuścić..Zobaczymy jak to będzie... Tak swoją drogą, to moc to moja karta urodzenia III dekada barana
Arcan Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Napisano 10 Sierpnia 2014 chyba nic... cesarz siedzi i nic poza tym... gwiazda też jest bierną kartą podobnie, jak moc na ostatnim miejscu... ja bym dalej robiła swoje po takich kartach Dla mnie moc nie jest bierna
Arcan Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Napisano 10 Sierpnia 2014 A mogę zadać pytanie w tym samym wątku? żeby nie zakładać nowego? Co mu się we mnie podoba? paź kijów,2 kiele, 3 kije Głownie energiczność... ruchliwość, 2 kiele... może lubimy podobne rzeczy?
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Arcan Czy to jest według Ciebie pytanie, które jesteś w stanie zweryfikować?
werona Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 a czemu nie? Bo nim nie jesteś, a nawet jak go zapytasz nie masz żadnej pewności, że powie Ci prawdę. Regulamin: UWAGA!!! Dowolne rozkłady nieweryfikowalne takie jak: a) rozkłady dotyczące myśli i odczuć drugiej osoby rozkłady dotyczące rozwoju duchowego i samopoznania c) rozkłady na sny d) rozkłady połowicznie weryfikowalne (RTG, partnerski, ukryte intencje, etc) można tworzyć w dziale "Wzajemna Pomoc Tarocistów", który jest dostępny po uzyskaniu 100 postów przez użytkownika. 1
Rekomendowane odpowiedzi