maddie88 Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam, Jak na razie na horyzoncie na nic poważniejszego się nie zanosi...stąd moje zdziwienie po rozłożeniu kart... Celtyk na uczucia w sierpniu: To jest: Rycerz Buław - pan, który daje o sobie znać od czasu do czasu Do tego to dochodzi: Diabeł - dosyć dużo emocji, dużo ograniczeń...myślę, że pan będzie dosyć często się odzywać... To odchodzi: Wisielec - stagnacja taka w 100%, chęć przeczekania... To będzie rozpoznane: 9 Kielichów (odp.), tło: Rydwan, Umiarkowanie => Księżyc - niby wszystko ok, wyjścia, imprezy...ale mimo wszystko brak poczucia spełnienia emocjonalnego... Chociaż coś ruszy...zacznę chyba bardziej podchodzić do wszystkiego na luzie, cieszyć się z tego, co jest To będzie wyczuwane: 2 Kielichów - moje większe otwarcie się na nowe możliwości To nadchodzi: Kochankowie (odp.), tło: Cesarz, 4 Denarów, 9 Denarów => Świat - I tutaj może zjawić się jakiś pan...ale raczej będzie to ktoś, kto nie będzie szukał zmian, nie będzie chciał się angażować...taki zadowolony z życia singiel Co lepsza, ten pan może mieć na oku jeszcze inna panią... Tak widzę to ja: 6 Buław - chyba jakieś małe postępy zaczną się dziać mimo wszystko... Otoczenie: 10 Buław - mogę czuć się przytłoczona wszystkim, widać zmęczenie...zniechęcenie...może być tak, że jak zaczną się schodki, to już sobie daruję po prostu... Do tego to prowadzi: As Kielichów (odp.), tło: 10 Kielichów, Królowa Kielichów, Gwiazda => Wieża - nadzieje na coś nowego... Może poznam nowych ludzi, wejdę w nowe towarzystwo... Widać, że odżyję emocjonalnie...zburzę w sobie stare "struktury", zacznę patrzeć na wszystko inaczej... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Lena75 Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 ..bedzie gorąco u Ciebie w sierpniu...poki co tylko tyle :0 Pozdrawiam:) Cytuj
Lena75 Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam, Jak na razie na horyzoncie na nic poważniejszego się nie zanosi...stąd moje zdziwienie po rozłożeniu kart... Celtyk na uczucia w sierpniu: To jest: Rycerz Buław - pan, który daje o sobie znać od czasu do czasu dynamiczny i zdecydowany facet:) ekscytujace przezycia,nowe znajomosci,przygoda,podróz ,poczatek czegos nowego:) Do tego to dochodzi: Diabeł - dosyć dużo emocji, dużo ograniczeń...myślę, że pan będzie dosyć często się odzywać... silne ,uzalezniajace emocje....bedziecie na siebie działac:) To odchodzi: Wisielec - stagnacja taka w 100%, chęć przeczekania... Za Toba czas zawieszenia i czekania To będzie rozpoznane: 9 Kielichów (odp.), tło: Rydwan, Umiarkowanie => Księżyc - niby wszystko ok, wyjścia, imprezy...ale mimo wszystko brak poczucia spełnienia emocjonalnego... Chociaż coś ruszy...zacznę chyba bardziej podchodzić do wszystkiego na luzie, cieszyć się z tego, co jest Szykuje sie przyjemnie spedzony czas,dobre samopoczucie,bedzie się działo duzo i szybko,ale mega uczuć tu jako takich nie widzę. To będzie wyczuwane: 2 Kielichów - moje większe otwarcie się na nowe możliwości etap poznawania sie ,spotkanie kogos na kogo się czekalo To nadchodzi: Kochankowie (odp.), tło: Cesarz, 4 Denarów, 9 Denarów => Świat - I tutaj może zjawić się jakiś pan...ale raczej będzie to ktoś, kto nie będzie szukał zmian, nie będzie chciał się angażować...taki zadowolony z życia singiel Co lepsza, ten pan może mieć na oku jeszcze inna panią... No bedzie miec dylemat ale to facet co mocno stoi na ziemi i wie czego chce Tak widzę to ja: 6 Buław - chyba jakieś małe postępy zaczną się dziać mimo wszystko... Pokonasz przeszody,poczujesz sie dumna i szczęsliwa,odetchniesz z ulga i bedziesz sie cieszyc tym co zdobyłas:) Otoczenie: 10 Buław - mogę czuć się przytłoczona wszystkim, widać zmęczenie...zniechęcenie...może być tak, że jak zaczną się schodki, to już sobie daruję po prostu... zmeczenie,zmeczenie i jeszcze raz zmeczenie Do tego to prowadzi: As Kielichów (odp.), tło: 10 Kielichów, Królowa Kielichów, Gwiazda => Wieża - nadzieje na coś nowego... Może poznam nowych ludzi, wejdę w nowe towarzystwo... Widać, że odżyję emocjonalnie...zburzę w sobie stare "struktury", zacznę patrzeć na wszystko inaczej... Sporo emocjonalnych kart ,więc mysle ze faktycznie odzyjesz emocjonalnie...a wieza...to zburzenie starych ram ,które Cie ograniczały Pozdrawiam 1 Cytuj
Arcan Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 co znaczy odp? że dociągnięte karty? Niby wszystko w tym rozkładzie jest ok..Pojawi się rycerzyk, który wyrwie Cię z zawieszenia...Będziesz radosna.. tylko ten diabeł... Otoczenie 10 kijów... Może otoczenie będzie miało jakieś ''ale'' do tego faceta? że nie jest dla Ciebie Wiem,że większość interpretuje diabła jako pozytywny seks i magnetyzm, ale z mojego doświadczenia wynika,że związki z diabłem nigdy nie są dobre... Mimo wszystko radziłabym Ci zachować ostrożność w uniesieniu miłosnym:) Niemniej powodzenia:) Fajnie,że ktoś się trafił Cytuj
maddie88 Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Napisano 10 Sierpnia 2014 co znaczy odp? że dociągnięte karty? Niby wszystko w tym rozkładzie jest ok..Pojawi się rycerzyk, który wyrwie Cię z zawieszenia...Będziesz radosna.. tylko ten diabeł... Otoczenie 10 kijów... Może otoczenie będzie miało jakieś ''ale'' do tego faceta? że nie jest dla Ciebie Wiem,że większość interpretuje diabła jako pozytywny seks i magnetyzm, ale z mojego doświadczenia wynika,że związki z diabłem nigdy nie są dobre... Mimo wszystko radziłabym Ci zachować ostrożność w uniesieniu miłosnym:) Niemniej powodzenia:) Fajnie,że ktoś się trafił odp. = karta główna będąca odpowiedzią, reszta to tło, uzupełnienie właśnie wiem...ten diabeł mnie też zmartwił...może pan będzie zbyt nachalny...patrząc po tej 10 buław... eh...i tak źle i tak niedobrze Dzięki, Arcan Cytuj
Trida Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 To jest: Rycerz Buław Oj jakiś Pan się kręci bądź zacznie niebawem. Ale to raczej karta romansowa, przygody niż czegoś stałego. Wakacyjny romans Do tego to dochodzi: Diabeł - No mówiłam, ze romans i to ognisty To odchodzi: Wisielec Zastój, marazm, nicnierobienie. To będzie rozpoznane: 9 Kielichów (odp.), tło: Rydwan, Umiarkowanie => Księżyc [/b Spotkanie na łonie natury, w większym gronie lub we dwoje ale po koleżeńsku. Niby nic ale gdzieś tam Was tknie i zrywu nie bd od razu ale po jakimś czasie. Wydaje mi się, że bd jakieś tygodniowe podchody. To będzie wyczuwane: 2 Kielichów Chęć zarandkowania, spotkania no ale nie wiadomo jak zagadać To nadchodzi: Kochankowie (odp.), tło: Cesarz, 4 Denarów, 9 Denarów => Świat Spotkania, spacery, spotykanie się ale na razie, wg mnie, tak delikatnie, bez szału. Tak widzę to ja: 6 Buław - Potencjał na zabawę, na przełamanie marazmu i nudy. Ruch. Otoczenie: 10 Buław Chyba ciężko bd Ci pogodzić życie osobiste, starych znajomych i nowego znajomego czasowo razem. Jeśli pracujesz to tutaj też może to tak lekko przeszkadzać. Do tego to prowadzi: As Kielichów (odp.), tło: 10 Kielichów, Królowa Kielichów, Gwiazda => Wieża Do miłych spotkań z potencjałem Powodzenia Cytuj
maddie88 Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Napisano 11 Sierpnia 2014 Dziękuję, Trida :uscisk: Trochę ruchu będzie...nawyraźniej Najwyższy czas... Pozdrawiam Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 To jest: Rycerz Buław - jest pan, nawet fajny, młody, energiczny ale rycerze lataja z kwiatka na kwiatek Do tego to dochodzi: Diabeł - ja nigdy nie wiem co myslec o diable, ale chyba zazywczaj wychodzi mi na cos niepewnego To odchodzi: Wisielec - stagnacja, wiec mozliwe, ze cos sie za chwile rozrusza To będzie rozpoznane: 9 Kielichów (odp.), tło: Rydwan, Umiarkowanie => Księżyc - cos sie ruszy wzgledem tego co bylo, ale bez szalu To będzie wyczuwane: 2 Kielichów - mysle, ze masz szanse na jakies uczucie, ale szkoda, ze nie dociagnelas drugiej karty To nadchodzi: Kochankowie (odp.), tło: Cesarz, 4 Denarów, 9 Denarów => Świat - mozesz kogos poznac, ale to nie bedzie do konca pewne, bedzie duzo wahania sie, zastanawiania, troszke jakby niedoceniania sie tego co sie ma Tak widzę to ja: 6 Buław - liczysz na sukces Otoczenie: 10 Buław - troche jakbys za duzo brala sobie na glowe, wiecej luzu Do tego to prowadzi: As Kielichów (odp.), tło: 10 Kielichów, Królowa Kielichów, Gwiazda => Wieża - tak jak wspomnialam wczesniej, masz szanse na poznanie kogos, nawet zwiazek, szkoda, ze nie dolozylas nic do asa bo nie wiem w ktora strone pojdzie..ponieważ pojawiła się wieża możliwe, że potrzebne będą zmiany do uzyskania pełni szczęścia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi