Skocz do zawartości

Do kiedy będę spłacać długi?

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

rycerz mieczy, 3 miecze, 5 kielichów

Czasu tutaj nie widać...Chyba tylko moje nastawienie... Bo spłacam, spłacam i końca nie widać... Czasem mam aż głupie myśli..

Jak będzie przebiegała spłata moich długów?

8 kijów, 9 mieczy, 6 kijów

W końcu spłacę...ale przy tym ile się nerwów najem... Te 8 kijów-może wydarzy się coś niespodziewanego, co mi pomoże? Najważniejsze,że sądu nie widać...

Napisano

Sądu nie ale upomnienia będą i dużo stresów i nerwów, bo będą momenty, że nie będziesz miała skąd wziąć kasy, ale ostatecznie ta droga przez mękę się skończy bez sprawy w sądzie i ok.

A spłacać będziesz dłużej iż Ci się wydaje, bo widać dużo rozczarowania i szarpania się niestety.

Napisano

Troche sie poszarpiesz z tym, ale powinno byc dobrze.Nie pokazał się tutaj sąd i król mieczy.Mojej kolezance w podobnym pytaniu wyszły takie karty i niestety oparlo sie o sad i komornika[chyba w tym mieczowym pokazal sie]

Głowa do góry!

Napisano

Oj dłuższy czas wg mnie. Będziesz się męczyć długo z tym tematem niestety.

Tutaj wg mnie sinusoidalnie. Raz lepiej raz gorzej. raz wpłacisz większą sumę kredytu / raty / długu a raz bd Ci czegoś tam brakować.

Ale w końcu uda Ci się wszystko spłacić.

Napisano
Sądu nie ale upomnienia będą i dużo stresów i nerwów, bo będą momenty, że nie będziesz miała skąd wziąć kasy, ale ostatecznie ta droga przez mękę się skończy bez sprawy w sądzie i ok.

A spłacać będziesz dłużej iż Ci się wydaje, bo widać dużo rozczarowania i szarpania się niestety.

Najważniejsze,że sądu nie będzie. Te koszty rozprawy, by mnie dodatkowo obciążyły... No i nie chce,żeby rodzice wiedzieli,że ich jedyna córka jest nieudacznikiem...

Kurcze, ja już przez te długi w depresje zaczynam wpadać

Gość Euterpe
Napisano

trzymaj się! Wysyłam dużo pozytywnej energii do Ciebie :):przytul:

dwa miecze na kielich - więc obstawiam chłodniejsze dni (jesień/zima)

myślę, że się uda ( 8 i 6 buław), ale przez ten czas spokoju mieć nie będziesz (9 mieczy)

8+6+9=23 => 2+3=5 => V Kapłan - może dostaniesz od kogoś jakąś poradę (krewny, bank, przyjaciel...); nie można zmniejszyć tych rat?

Napisano

Będzie trudno z tym spłacaniem. Powinnaś zasięgnąć od kogoś pomocy. Widać ponaglenia i będą sytuacje, w których nie będziesz wiedziała co masz zrobić, dużo rozczarowań - będzie trwało to więcej czasu niż się spodziewasz, ale na końcu uda ci się uniknąć większych problemów i spłacisz długi. Także głowa do góry, nie załamuj się ;)

Napisano

będziesz się czuć niekomfortowo i spłacać...końca nie widać.

jakiś czas będziesz spłacać z nadwyżką może nawet, ale pojawi się czas, kiedy pieniążków może brakować i wtedy może byc zastój ze spłacaniem. Dobrze byłoby oszczędzać na gorsze dni, by w razie kryzysu mieć grosz na raty. 6 buław jednak jest obiecujaca i pokazuje,że mimo dyskomfortu i trudności poradzisz sobie. I tego życzę.

• Maestro
Napisano

Oj długo ...może być nerwowo..co do spłaty, będziesz spłacać ze łzami w oczach, ale dasz radę..

Napisano

Właściwie to nie mam innego wyjścia. Wk***rwiona jestem sama na siebie... Popełniłam parę głupich błędów za które teraz słono płacę... Ale tak się zastanawiam nad tymi 9 mieczami.. Może naprawdę za bardzo schizuje się....Musze nabrać dystansu

Napisano

Do skutku.

Te karty mi mówią płacz i płać. Łatwo nie będzie ale na końcu masz kartę pokonania problemu.

Napisano

Czasu określać nie umiem, więc nie wiem do kiedy. Ale co do drugiego pytania: u mnie 8 buław nazywa się "szybkość". Dla mnie ta pierwsza karta jest najważniejsza, a ona mówi o jakimś rozruchu. 6 buław gwarantuje sukces - uporasz się z tym spłacaniem. Przyszło mi do głowy, że ktoś Ci pomoże w tym spłacaniu, może ktoś z rodziny?. I dlatego tę 9 mieczy widzę tutaj jako Twój wyrzut sumienia, tak jakbyś miała się zadręczać tym, że ktoś w jakimś stopniu wziął na siebie Twoje błędy z przeszłości.

Napisano

chyba będziesz działała w pośpiechu, chwytała się wszystkiego( różnych prac dorywczych albo po prostu przekonywała innych, że dasz radę tylko jeszcze troszke czasu potrzebujesz itp. Mi 3 mieczy kiedys pokazalo ponaglenia, powiadomienia o splacie. moze Ci sie palic grunt pod nogami i nie bedziesz widziała wyjścia z tego , ale

Coś szybko ruszy (moze jakis nagly przyplyw gotowki) i pomimo stresu wyjdziesz z tego zwyciesko, wiec sie nie stresuj bo nie ma sensu ;P

Napisano

Uważaj na czas jesienny, może być ciężko więc lepiej teraz się przygotować / na ile to możliwe/ a spłacić powinnaś DO marca 2015 , uzyskasz niespodziewaną pomoc. Masz opiekę z GÓRY, uwierz w to i wycisz swoje lęki, to pozwoli ci przetrwać.

Napisano (edytowane)

Anez, czemu twierdzisz,że masz opiekę z góry? Z ciekawości pytam, bo mi już parę osób to powiedziało. Ponoć w mojej dacie urodzenia są wibracje opieki

W jakich kartach?

Edytowane przez Arcan
Napisano
Anez, czemu twierdzisz,że masz opiekę z góry? Z ciekawości pytam, bo mi już parę osób to powiedziało. Ponoć w mojej dacie urodzenia są wibracje opieki

W jakich kartach?

Nie znam Twojej daty urodzenia ale patrząc w karty często to dostrzegam i czuje.

Napisano

No to niezły dar.. Sądziłam,że uda mi się spłacić długi, gdy saturn opuści skorpiona (grudzień, koło 24),

Mam w dacie 17 i 21

Napisano (edytowane)
No to niezły dar.. Sądziłam,że uda mi się spłacić długi, gdy saturn opuści skorpiona (grudzień, koło 24),

Mam w dacie 17 i 21

Czyli data potwierdza to co dostrzegłam w kartach. 17 to w tarocie Gwiazda czyli typowa opieka z Góry a 21 dla mnie zawsze mówi że pomimo wszystko spadniesz na 4 "łapki" i oby tak było czego Ci serdecznie życzę. Ja napisałam że spłacisz długi DO co zaznaczyłam dużymi literami co może oznaczać że wcześniej bo czas w tarocie jest względny i oby Ci się to udało.

Edytowane przez ANEZ