Skocz do zawartości

Sen-element wazny w zyciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

20 lat temu zaczelam sie interesowac "tymi" sprawami.

Chodzilam na spotkania do "szamana" -gazety katowickiej, gdzie poznawalam rejony zamkniete dla mnie.

Skonczylam dwustopniony Kurs Slilvy, Studium Psychotroniki itd. Bylam jak antena, ktora odbierala i nadawaal sygnaly. snilam na potege. Latalam co noc.

Sny byly z roznej dziedziny. Byly z poprzednich wcielen..chyba, bo dowodow nie mam. snilam niebo..chyba, bo i na to dowodow nie mam. Snil mi sie Papiez, przyszedl do mnie Stary Medrzec, ktory podyktowal mi numery- wierzcie, czy nie ale te numery wyszly w lotorii wloskiej, gdzie mieszkam.

Istnieje swiat, ktory otwiera sie, gdy snimy. Jakze jednak trudno znalezc sie w gaszczu tych snien.

Bede tutaj zagladac, bo warto poszerzyc wiedze na okolicznosc.

wiec moze napisze o tym Medrcu- o jego istnieniu dowiedzialam sie podczas rozmow.

Snilam, ze pracowalam jako sekretarka z jakims gosciem- wcale nie byl stary, a propos.

Wezwal mnie do siebie mowiac, ze jedynie do mnie ma zaufanie i poda mi nr swojego konta, a tam dokona przelewu. Bylam zaskoczona, bo przeciez nie znalam go-cos tak jakbym byla swiezo zatrudniona.

Dyktuje, a ja nie mam czym napisac. Mowie, ze zapamietam. nie, mam zapisac.

Mowie, ze nie mam czym. - "Znajdz"- mowi.

Nie wiem jak dlugo trwala nasza konwersacja ,ale sie wybudzilam. to byl czas, ze notowalam sny zaraz po wybudzeniu i zawsze w poblizu byla kartka i flamaster. Zapisalam rzad cyfr, zasnelam i ow mezczyzna mowi:

-Teraz mozesz juz isc."

Rano mialam wolne- to byly trudne w kazdym aspekcie poczatki mojej pracy na obczyznie.

Wieczorem na kolacji opowiadam to znajomemu, a on mowi, ze on postawi na taka gre, gdzie obstawia sie ilosc goli w kazdej grupie i miescie.

Bo przed kazda cyfra byl jedna litera.

Zgodzilam sie- powiedzial za kilka dni, ze obstawil Verona /byla litera V/ a wyszla Venezia. Reszta sie zgadzala...

Sa tacy, co mowia, ze on sobie wzial te 150.000 euro- ja wole nie myslec tak.

Potem ktos-gdzies -kiedy opowiedzialam ow sen- okresli tego mezczyzne jako Medrca, ktory przychodzi raz w zyciu w trudnej sytuacji i ze bledem moim bylo,iz sama nie poszlam.

Trudno- stalo sie. ale to kolejny dowod, ze COS w tym jest. w snach.

• Lubię to! 1
Napisano

Sny są bardzo ciekawą kopalnią wiedzy o sobie, tylko trzeba by mieć instruktarz odczytu tych zdażeń astralnych, a to już niewielu potrafi.

Ja jeszcze niedawno, śniłem podobnie do Ciebie Simonetti, dużo latałem dużo pytałem, dużo eksperymentowałem, ale przypłacałem to zdrowiem, i to bardzo.

Astral mocno ciągnie energię, bynajmniej ten obszar w którym ja się poruszałem, ale przypuszczam że cały "żre" nas na potęgę. Moje ciało astralne było wówczas ogromne, a mentalne dość małe. Taka dysproporcja jest bardzo niebezpieczna na dłuższą metę. Ciało mentalne powinno się rozwijać, by przykryć astralne, wtedy jest bezpiecznie, a nie może, gdy forsuje się non stop energetykę ciała astralnego i wszystkie zasoby energii uciekają w tym kierunku, kosztem sfery mentalnej. Przy dłuższym praktykowaniu takiego stanu rzeczy, może dojść do wycofania danej jednostki z obszaru życia fizycznego, dla jej bezpieczeństwa. No chyba że ma "złego opiekuna" typu; krokodyl, który zablokuje naturalny system obronny duszy, i wtedy już jest nie fajnie.

Także, sny świadome (LD i OBE) to bardzo ciekawe doświadczenia, ale świadczą o dużej aktywności w obszarach ciała astralnego, i zawsze powinno się zrobić analizę psychometryczną czy nie odbywa się to przypadkiem kosztem innych ciał subtelnych, takie jest moje zdanie.