Vivere Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 wracam jutro do pracy, po urlopie Pytanie: w jak minie 1 dzień w pracy? Królowa Denarów Śmierć Paź denarów W tej Śmierci będzie mi trudno wpaść w rytm pracowy. Tak, jakbym miała się swojej roboty uczyć od nowa Z rana mogę się jeszcze nieco obijać ale poczucie obowiązku zmusi mnie do działań. Nie widać w kartach by czekał na mnie "stos" roboty do przełożenia? Cytuj
Davisa Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 wracam jutro do pracy, po urlopiePytanie: w jak minie 1 dzień w pracy? Królowa Denarów Śmierć Paź denarów Nic ciekawego. Postanowisz dokończyć wszystko, czego nie udało się przed urlopem. Jednym słowem: porządki. 1 Cytuj
Arcan Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 jo.. w śmierci może być ciężko, stresująco...ale ogólnie ok Cytuj
Gość gość5 Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 wracam jutro do pracy, po urlopiePytanie: w jak minie 1 dzień w pracy? Królowa Denarów Śmierć Paź denarów W tej Śmierci będzie mi trudno wpaść w rytm pracowy. Tak, jakbym miała się swojej roboty uczyć od nowa Z rana mogę się jeszcze nieco obijać ale poczucie obowiązku zmusi mnie do działań. Nie widać w kartach by czekał na mnie "stos" roboty do przełożenia? witaj w klubie Vivere- sprawdzisz co jest do zrobienia i pewnie wybierzesz to co najpilniejsze,no i powoli zaczniesz wchodzic w rytm Cytuj
Trida Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 Pytanie: w jak minie 1 dzień w pracy? Królowa Denarów Śmierć Paź denarów Niby wrócisz na stare śmieci (Denarowa) ale podczas twojej nieobecności zaszły wg mnie pewne zmiany (śmierć) w procedurach czy gdzieś i bd musiała się pewnych rzeczy uczyć na nowo (pazik) ale powinno być ok Powodzenia Cytuj
Vivere Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Napisano 11 Sierpnia 2014 Póki co, zastałam pismo o tym, że przyznano mi dodatek do pensji (okresowy) za zwiększony zakres wykonywanych zadań Marne grosze ale cieszą Cytuj
Trida Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 Zawsze jakiś plus więc póki co stawiam, że denarowa się sprawdziła (ewentualnie z pazikiem, bo niewielka kwota) Cytuj
Vivere Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Napisano 11 Sierpnia 2014 Dzień był przyjemny. Nic mnie nie zaskoczyło, nie przytłoczyło a nawet nieco wzbogaciło (jw). Nie sięgnęłam po nic nowego. Od rana "dopasowywałam się do fotela" czytając zaległe pisma, tzw. "obiegiem" od szefa i zerkałam na wiadomości w necie (tu też). Poplotkowałam z koleżankami z działu i wreszcie zabrałam się za korektę tego (Śmierć + Paż den?), co przygotowałam sobie przed urlopem a co wyjść spod mojej ręki wkrótce musi. Dziękuję Ps. uwielbiam stan Królowej Denarów 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Sierpnia 2014 Napisano 12 Sierpnia 2014 królowa denarów jest ch*lernie fajną kartą Czujesz się w niej bardzo dobrze, a czasami nawet jak bogini, masz kasę, którą wydajesz na przyjemności, inni dostrzegają Twój urok - jak dla mnie to jedna z tych lepszych kart, jeżeli chodzi o samopoczucie pazik tutaj - dla mnie to karta studenta i osoby dorabiającej, a w tym przypadku odrabiającej zaległości śmierć - naturalne przejście z wypoczynku (królowa denarów) do pracy (giermek denarów) wiem, że po czasie, ale nie mogłam się powstrzymać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi