Skocz do zawartości

dzień w pracy(ZWERYFIKOWANY)

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wracam jutro do pracy, po urlopie

Pytanie:

w jak minie 1 dzień w pracy?

Królowa Denarów Śmierć Paź denarów

W tej Śmierci będzie mi trudno wpaść w rytm pracowy. Tak, jakbym miała się swojej roboty uczyć od nowa :) Z rana mogę się jeszcze nieco obijać ale poczucie obowiązku zmusi mnie do działań. Nie widać w kartach by czekał na mnie "stos" roboty do przełożenia?

Napisano

Pytanie:

Nic ciekawego. Postanowisz dokończyć wszystko, czego nie udało się przed urlopem. Jednym słowem: porządki.

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano

Pytanie:

W tej Śmierci będzie mi trudno wpaść w rytm pracowy. Tak, jakbym miała się swojej roboty uczyć od nowa :) Z rana mogę się jeszcze nieco obijać ale poczucie obowiązku zmusi mnie do działań. Nie widać w kartach by czekał na mnie "stos" roboty do przełożenia?

witaj w klubie Vivere- sprawdzisz co jest do zrobienia i pewnie wybierzesz to co najpilniejsze,no i powoli zaczniesz wchodzic w rytm

Napisano
Pytanie:

Niby wrócisz na stare śmieci (Denarowa) ale podczas twojej nieobecności zaszły wg mnie pewne zmiany (śmierć) w procedurach czy gdzieś i bd musiała się pewnych rzeczy uczyć na nowo (pazik) ale powinno być ok :)

Powodzenia :)

Napisano

Póki co, zastałam pismo o tym, że przyznano mi dodatek do pensji (okresowy) za zwiększony zakres wykonywanych zadań :)

Marne grosze ale cieszą :D

Napisano

Zawsze jakiś plus :D więc póki co stawiam, że denarowa się sprawdziła (ewentualnie z pazikiem, bo niewielka kwota)

Napisano

Dzień był przyjemny. Nic mnie nie zaskoczyło, nie przytłoczyło a nawet nieco wzbogaciło (jw). Nie sięgnęłam po nic nowego. Od rana "dopasowywałam się do fotela" czytając zaległe pisma, tzw. "obiegiem" od szefa i zerkałam na wiadomości w necie (tu też). Poplotkowałam z koleżankami z działu i wreszcie zabrałam się za korektę tego (Śmierć + Paż den?), co przygotowałam sobie przed urlopem a co wyjść spod mojej ręki wkrótce musi.

Dziękuję :)

Ps. uwielbiam stan Królowej Denarów :)

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

królowa denarów jest ch*lernie fajną kartą :D Czujesz się w niej bardzo dobrze, a czasami nawet jak bogini, masz kasę, którą wydajesz na przyjemności, inni dostrzegają Twój urok - jak dla mnie to jedna z tych lepszych kart, jeżeli chodzi o samopoczucie :)

pazik tutaj - dla mnie to karta studenta i osoby dorabiającej, a w tym przypadku odrabiającej zaległości :)

śmierć - naturalne przejście z wypoczynku (królowa denarów) do pracy (giermek denarów)

wiem, że po czasie, ale nie mogłam się powstrzymać