Skocz do zawartości

Czy w ciągu miesiąca (do września) znajdę pracę na tym stanowisku?

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

VII Rydwan . XIV Umiarkowanie (Sztuka w mojej talii) . Król mieczy (O) -> VIII Waga / Sprawiedliwość

Energia i chęć jest, Sztuka, kojarzy mi się, że umiejętności też są, ale o co chodzi z tym odwróconym Królem? Ktoś mi ma w tym przeszkodzić, czy jak? Praca będzie jeśli włożę dość wysiłku w znalezienie jej. Tak rozumiem tą wagę.

Napisano
Czy w ciągu miesiąca (do września) znajdę pracę na tym stanowisku?

VII Rydwan . XIV Umiarkowanie (Sztuka w mojej talii) . Król mieczy (O) -> VIII Waga / Sprawiedliwość

Do września może niekoniecznie ale coś w tym kierunku będzie się mocno działo.

Umiarkowanie dość często wstrzymuje i tutaj raczej wydaje mi się, że pozostaniesz na starym stanowisku.

Napisano

OK :).

Z kolei wyciągnęłam karty na pytanie, czy odezwą się z firmy na której mi najbardziej zależy:

Słońce XIX . 10 Denarów -> Gwiazda XVII

Więc aż mnie wcięło, w zasadzie ciężko o lepsze karty. Więc, może faktycznie, do września się nie uda, ale będzie się działo :). Oby w takim razie po wrześniu! :) Na razie odeszłam z poprzedniej pracy i odpoczywam :).

Napisano
Z kolei wyciągnęłam karty na pytanie, czy odezwą się z firmy na której mi najbardziej zależy:

Słońce XIX . 10 Denarów -> Gwiazda XVII

Ojjj zdecydowanie ale poczekasz chwilkę lub dwie na odpowiedź z tej firmy :)

Ładne karty wypadły na prawdę. Takze powodzenia :)