Skocz do zawartości

Sen - wypadek samochodowy, śmierć.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Miałem dość nietypowy sen w którym jadąc szybko zostałem zahaczony w tył auta przez inny równie jadący niebezpiecznie samochód przez co wypadłem z drogi. Na skutek uderzenia w coś poniosłem śmierć na miejscu po czym nagle ożyłem. Dodam, że prowadziłem ten samochód. Nie do końca pamiętam czy byłem jedyną osobą w samochodzie ale wydaje mi się, że tak. Byłem sam.

Aby coś więcej napisać o sobie dodam, że mam 22 lata. I kobieta z którą się spotykam niedawno zawiodła się na mnie, tracąc zaufanie.

Czy ktoś pomoże mi w zinterpretowaniu tego snu ? Z góry dziękuję :)

Napisano

Być może jest lub będzie sytuacja w której ktoś wytrąci Cię z zamierzonego pomysłu/drogi obranej przez Ciebie ale to Ci wyjdzie na dobre. Szybko się z tego otrząsniesz, podniesiesz się i ozyjesz, nie będzie to miało konsekwencji - jedynie coś starego obumże ale szybko odżyjesz. Może to być sytuacja np z dziewczyną, możesz w jednej chwili zerwać i staniesz na nogi a możesz też w jednej chwili spojrzeć na sprawę inaczej i odzyskć zaufanie. Jak dla mnie dobry sen mimo wszystko, bo szybko ulga przyjdzie po jakimś wydarzeniu sprowokowanym przez kogoś.

Napisano

Bardzo dziękuję za odpowiedź :) Dam znać jak wydarzy się coś podobnego ;) Jeszcze raz dzięki! :)