sara0206 Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 (edited) Witam... Śnił mi sie bardzo dziwny sen... mianowicie, śniło mi sie , że mój dom sie zawala... bardzo dziwny sen gdyż stoję obok i widzę jak okno najpierw sie obraca wokół własnej osi po czym wraz z kawałkiem muru spada z wielkim hukiem na ziemie... następne kawałki dachu uderzają w dom z taką siłą jakby w dom uderzyła jakaś bomba ale we śnie wyglądało to tak jakby rozpadał sie sam z siebie a nie przez uderzenie wiec nie wiem czemu zahaczył o dom obok (mieszka tam moja babcia) następnie ktoś gdzieś mnie odciągnął ... pamiętam tylko , że później wróciłam do tego domu pomimo , że w każdej chwili mógł On sie zawalić... było widać ze dom jest "przepołowiony" ... siedziałam tam i szukałam jakiś rzeczy do ubrania... później gdzieś uciekałam, ktoś mnie gonił... ale bardzo dziwny sen a zwłaszcza motyw okna które obraca sie dookoła zanim spadnie na ziemie i to dlaczego kawałek dachu uderzył w dom babci?Czy jest to powiązane z tym , że moja babcia teraz choruje i biegam od jednego domu do drugiego ? Ciekawi mnie głębsza interpretacja tego snu... Edited August 12, 2014 by sara0206 edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts