Skocz do zawartości

Czy do końca roku pojawi sie w moim życiu nowy mężczyzna?

Początkującaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem obecnie w związku z mężczyzna.Pomiędzy nami róznie bywa.Na brak adoratorów tez nie narzekam.Ale myślę tez, że chciałabym związać sie chyba z innym mężczyzną.Czuje, że ten [obecny].

to nie jest ten facet z ktorym chce być.

3 miecze król mieczy 7 denarów

Moze tak będzie to jakiś mężczyzna po przejściach, może jakiś z przeszłośći.Ale muszę jeszcze poczekac.Albo druga opcja

Ja jestem zbyt jeszcze poraniona i musze poczekac dac sobie czas...

Napisano

3 miecze król mieczy 7 denarów

Wiesz – wydaje mi się, że rozstaniesz się z obecnym lub bd tak trwali w takim zawieszeniu, marazmie i niejasnej sytuacji.

Nikt nowy, wg mnie, się nie pojawi.

Czuje, że ten [obecny] to nie jest ten facet z ktorym chce być.

To po kiego z nim jesteś O_O?

Napisano (edytowane)

Wydaje misie ze nie bedzie nowego mężczyzny do końca roku . Bedziesz zmeczona emocjonalnie,poraniona i nie bedziesz chyba miała nawet ochoty na cos nowego.

Pozdrawiam

Edytowane przez Lena75
Napisano

Dla mnie też nie bedzie nowego związku, czujesz się zraniona i odgradzasz się od świata jak tylko możesz. Chyba chciałabys przeczekać i odpocząć. Ruchu w miłości tutaj nie widać.Jeżeli uważasz że obecny związek to nie to czego chcesz to dlaczego wciąż w tym siedzisz. Skończ to i zacznij zyć od nowa. Pozdrawiam

Napisano

Albo nikt się nie pojawi albo pojawi się ktoś kto dobije Cię jeszcze bardziej. Jeśli karty pokazały Twoją obecną sytuację w związku, to podobnie jak dziewczyny uważam, że powinnaś jak najszybciej z niego uciekać.

Napisano

3 miecze król mieczy 7 denarów => Rydwan

Widać, że myślisz o odejściu... Ale jak na razie nowego pana nie ma raczej...jest tutaj bierne czekanie, może i przeczekanie aż będzie lepiej...

Napisano

niestety nie widzę tu, aby pojawił się ktoś nowy. Więcej tu kart rozczarowanie i czekania na to aż coś się zmieni, niż kart wskazujących na poznanie kogoś nowego.