Początkującaa Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 Czy do końca roku pojawi sie w moim życiu nowy mężczyzna? Jestem obecnie w związku z mężczyzna.Pomiędzy nami róznie bywa.Na brak adoratorów tez nie narzekam.Ale myślę tez, że chciałabym związać sie chyba z innym mężczyzną.Czuje, że ten [obecny]. to nie jest ten facet z ktorym chce być. 3 miecze król mieczy 7 denarów Moze tak będzie to jakiś mężczyzna po przejściach, może jakiś z przeszłośći.Ale muszę jeszcze poczekac.Albo druga opcja Ja jestem zbyt jeszcze poraniona i musze poczekac dac sobie czas... Cytuj
Trida Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 Czy do końca roku pojawi sie w moim życiu nowy mężczyzna? 3 miecze król mieczy 7 denarów Wiesz – wydaje mi się, że rozstaniesz się z obecnym lub bd tak trwali w takim zawieszeniu, marazmie i niejasnej sytuacji. Nikt nowy, wg mnie, się nie pojawi. Czuje, że ten [obecny] to nie jest ten facet z ktorym chce być. To po kiego z nim jesteś O_O? Cytuj
Lena75 Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Wydaje misie ze nie bedzie nowego mężczyzny do końca roku . Bedziesz zmeczona emocjonalnie,poraniona i nie bedziesz chyba miała nawet ochoty na cos nowego. Pozdrawiam Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Lena75 Cytuj
Beata39 Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 Dla mnie też nie bedzie nowego związku, czujesz się zraniona i odgradzasz się od świata jak tylko możesz. Chyba chciałabys przeczekać i odpocząć. Ruchu w miłości tutaj nie widać.Jeżeli uważasz że obecny związek to nie to czego chcesz to dlaczego wciąż w tym siedzisz. Skończ to i zacznij zyć od nowa. Pozdrawiam Cytuj
roszpunka79 Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 Albo nikt się nie pojawi albo pojawi się ktoś kto dobije Cię jeszcze bardziej. Jeśli karty pokazały Twoją obecną sytuację w związku, to podobnie jak dziewczyny uważam, że powinnaś jak najszybciej z niego uciekać. Cytuj
maddie88 Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 3 miecze król mieczy 7 denarów => Rydwan Widać, że myślisz o odejściu... Ale jak na razie nowego pana nie ma raczej...jest tutaj bierne czekanie, może i przeczekanie aż będzie lepiej... Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 niestety nie widzę tu, aby pojawił się ktoś nowy. Więcej tu kart rozczarowanie i czekania na to aż coś się zmieni, niż kart wskazujących na poznanie kogoś nowego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi