panna.marta Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 Planuję na początku września wymarzony urlop. Chcę trafić jakieś fajne last minute, ale już widzę, że to co fajne to drogie lub jeśli w dobrej cenie, to rozchodzi się jak świeże bułeczki i nie ma miejsc. Czy uda mi się wyjechać za granicę na urlop na początku września? 3 buławy, papież V, 6 buław dołożone 9 monet dołożyłam asa monet uda się. 3 bulawy karta brama, karta podrozy, nie wiem co mialby tu oznaczac papiez, bo i 6 bulaw jako sukces. 9 monet to mnie zastanawia, ale bedzie trzeba troszke na to wydac albo trafi się okazyjnie za dobrą kwotę, bo 9 monet to też karta satysfakcji. Cytuj
x-latek Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 Uda się Martunia uda Ten Papież może biuro podróży oznacza? Tak tylko zgaduję teraz. Ewentualnie... może zostaną opcje takie, które nie będą Cię satysfakcjonować do końca, ale koniec końców zdecydujesz się na którąś (dalej o tym Papieżu). 9 Monet tak, to też karta satysfakcji, ale biorąc pod uwagę temat urlopu to i pewnie też wydatek z tym związany. Tak widząc na końcu tego Asa Monet i tę 9 Monet przed, przyszło mi do głowy, że może zajść taka sytuacja, że mimo braku spełnienia Twych wymogów co do podróży, to za pewną dodatkową dopłatą znajdzie się miejsce satysfakcjonujące Cię w tym wojażu. Cytuj
Trida Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 Czy uda mi się wyjechać za granicę na urlop na początku września?3 buławy, papież V, 6 buław dołożone 9 monet dołożyłam asa monet Uda się ale czy za granicę.... Tutaj bym się zastanawiała. W pierwszej chwili skojarzyło mi się, że Papież to jednak taka stoicka osoba ale p chwili skojarzenie z Franciszkiem podróżującym po świecie to może może Odnoszę wrażenie po tych kartach, ze wyjedziesz (3 buław na samym początku) i znajdziesz coś w dobrej cenie (9 monet). Często jednak 3 monet pokazywała mi podróże do 250km od miejsca zamieszkania. Cytuj
maddie88 Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 3 buławy, papież V, 6 buław dołożone 9 monet dołożyłam asa monet wyjeżdżasz! pojawi się okazja, myślę, że nie popuścisz...masz jakieś ramy, jakąś wizję i tego będziesz się stanowczo trzymać (Papież) i słusznie, bo dopniesz swego (6 Buław) będziesz zadowolona (9 Denarów). udanego urlopu Cytuj
panna.marta Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Napisano 15 Sierpnia 2014 Uda się ale czy za granicę.... Tutaj bym się zastanawiała. W pierwszej chwili skojarzyło mi się, że Papież to jednak taka stoicka osoba ale p chwili skojarzenie z Franciszkiem podróżującym po świecie to może może Odnoszę wrażenie po tych kartach, ze wyjedziesz (3 buław na samym początku) i znajdziesz coś w dobrej cenie (9 monet). Często jednak 3 monet pokazywała mi podróże do 250km od miejsca zamieszkania. W grę wchodzi tylko wyjazd za granicę. Cytuj
niiwa Napisano 16 Sierpnia 2014 Napisano 16 Sierpnia 2014 Witaj:) 3 buław cudownie obrazuje, że o tym wyjeździe marzyłaś i jesteś wręcz zdeterminowana aby to zrealizować - i tak trzymaj:) Wszystko dojdzie do skutku, nie odpuścisz/9 den,As den/ - ale i wyłożysz sporo kasy aby zrealizować swoje pragnienia. Papież to prawienie kazań - ktoś zapewne będzie chciał cię odwieść od tego wyjazdu - na zasadzie zastanów się, a nie wypada itd.- ale Ty w pełni oddasz się temu wyjazdowi, zrealizujesz to co zamierzałaś/3 buł,6 buł,9 den/ - Wal Kapłana i jego rady - Powodzenia Panno.marto - postaw na niezależność i własną decyzję/9 den/ - a będziesz usatysfakcjonowana i zadowolona/6 buław/. W Asie Monet ujawnia się Twój start w samodecydowaniu. Cytuj
panna.marta Napisano 16 Sierpnia 2014 Autor Napisano 16 Sierpnia 2014 Weryfkacja: już kupiłam wycieczkę. W sumie kierunek nieplanowany a namówiła mnie moja mama. Padło na Turcję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi