Skocz do zawartości

bardzo dziwny sen, proszę o pomoc, bo zwariuję.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, trzy tygodnie temu przeprowadziliśmy się z Narzeczonym do Anglii.

nie mamy jeszcze swojego kąta, i nie znam za bardzo Jego dalszej rodziny - podpowiedź do snu.

A więc: Śniło mi się, że jechałam na wóżku inwalidzkim z koleżanką, też na wózku i kłóciłyśmy się,

Ona mówiła, że skoro układa mi się tu wszystko tak dobrze, to muszę się pomodlić w Kościele, ale do tego muszę uklęknąć,

ja na to odpowiedziałam, że nie! bo boję się, że nie wstanę z powrotem na wózek.. i koleżanka gdzieś zniknęła.

Okazało się, że Mój Narzeczony zostawia mnie dla swojej dalekiej kuzynki, bo się w niej zakochał...

tak mi było przykro, nie miałam z Nim żadnego kontaktu, tylko z tą kuzynką, bywałam pod Jej domem,

Ona stroiła się na imprezy z koleżankami przed domem, opowiadała jaki to On nie jest wspaniały..

mnie było tylko przykro, serce mi rozrywało. Pewnego dnia też tam pojechałam na tym wózku.

I nie umiałam wrócić do domu... zadzwoniłam do mojej dawnej 'miłości', [ mieszka w Niemczech, obecnie jest w Polsce,

nie wiem co miałby niby tam robić] powiedział, że po mnie przyjedzie, zapytałam czy ma miejsce na wózek,

bo nikt nie wiedział, że na nim jeżdżę. To było dziwne, bo mogłam wstawać z wózka tylko na 5min,

w tym śnie miałam jakiś krótkotrwały zanik mięśni...

Pojechaliśmy do mnie, On opowiadał, że dziewczyna zrobiła Mu to samo kiedyś.

I opowiadał jak ktoś chciał, aby mu ściął włosy, a On na to, że tak ale nie za darmo, bo buty też swoje kosztują.

I się obudziłam cała przerażona i spocona..

Czy takie sny się sprawdzają? Może On chce mnie zostawić?

nie wiem sama co mam myśleć i jak to interpretować..

Pomóżcie.

Napisano

Nie wariuj :) Popraw za to tytuł na zgodny z regulaminem.

Gość Euterpe
Napisano

popraw tytuł :)

sen może odzwierciedlać Twoje obawy. Znasz tam dobrze chyba tylko narzeczonego... Nic dziwnego, że boisz się, że stracisz grunt pod nogami. Spróbuj się uspokoić - niech facet zrobi Ci masaż marzeń :D

Martwiłabym się, gdyby sen bardzo często się powtarzał. Nie przejmuj się na zapas :)

Napisano

Wózek inwalidzki symbolizuje twoje uzależnienie od innych, czas stać się nie zależnym, widziałaś koleżankę na wózku to oznacza że ktoś potrzebuje twojej pomocy ale boi się o nią poprosić. Nie pozwól aby ktoś ciebie pchał, tylko stań na własnych nogach i otwórz się na potrzeby innych.