Spes Napisano 16 Sierpnia 2014 Napisano 16 Sierpnia 2014 Witam. Proszę bardzo o pomoc w interpretacji. 1.Jaki on jest lub ona.- 8 KIELICHÓW 2.Jakie są jej/jego zamiary.- CESARZ 3.Co może prowadzić do poznania.- 6 DENARÓW 4.Dobra rada, czego muszę być świadomy.- 3 BUŁAW 5.Prawdopodobny rezultat znajomości.- KOŁO FORTUNY 1-Nie potrafi siedzieć bezczynie. Jest dojrzały, chciałby wyjechać i zacząć coś od nowa lecz coś go powstrzymuje. Jest rozdarty i nie wie co zrobić.. 2-Chce być odpowiedzialnym ojcem i mężem, głową rodziny. Chcę się ustabilizować. On chce rządzić w domu? 3-Pierwsze to przyszło mi na myśl to wyjazd.. Wyjazd za granicę do pracy gdzie bylibyśmy bliżej siebie. A być może razem. 4-Razem- Ja i On powinniśmy się odważyć i wyjechać abyśmy mogli być razem. Nie mogę dać się ponieść emocjom ale twardo stąpać po ziemi. 5-Nasze plany i marzenia mogą być zrealizowane. Wszystko jest możliwe ale to co będzie zależy tylko ode mnie i od Niego. Wydaje mi się że może coś być z naszej znajomości ale musimy dać od siebie bardzo dużo.. Z góry baaardzo dziękuję za wszelką pomoc
Rekomendowane odpowiedzi