Ceres Napisano 17 Sierpnia 2014 Napisano 17 Sierpnia 2014 Rozkład wstawiam dla znajomej za jej zgodą. Spotyka się od 3 miesięcy z pewnym gościem (słabo go znam) ale od niedawna ma wrażanie, że stosunki pomiędzy nimi jakby się ochłodziły. Jakie kroki podejmnie on w stosunku do niej przez kolejny miesiąc? (VIII MOC, 5 kielichów, 5 Buław ) Ja to widzę tak, że ta moja znajoma za wszelką cenę próbuje gościa zatrzymać przy sobie (moc) co w efekcie doprowadzi do ochłodzenia uczuć pomiędzy nimi (5 kielichów) a nawet jakiejś ostrej wymiany zdań, kłótni (5 buław). Czy za miesiąc nadal będą parą ? (8 Kielichów, 6 Kielichów, 4 Buław) Przez zdarzenia z powyżej uczucia niestety się ochłodzą, wypalą (8 kielichów), związek stanie się przeszłością ( 6 kielichów), te 4 buławy jakoś kojarzą mi się z uwieńczeniem czegoś, zakończeniem w powiązaniu z poprzednimi kartami z zakończeniem tego związku. Więc odpowiedź byłaby, że już nie będą parą Ktoś coś doda? Cytuj
x-latek Napisano 17 Sierpnia 2014 Napisano 17 Sierpnia 2014 Jakie kroki podejmnie on w stosunku do niej przez kolejny miesiąc? (VIII MOC, 5 kielichów, 5 Buław ) Facet da jej do zrozumienia wyraźnie i jednoznacznie, że relacji nie będzie. Czy za miesiąc nadal będą parą ? (8 Kielichów, 6 Kielichów, 4 Buław) Też tak samo powiem - nie będą parą. Cytuj
Trida Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Jakie kroki podejmnie on w stosunku do niej przez kolejny miesiąc? (VIII MOC, 5 kielichów, 5 Buław ) Nijakie... Co najwyżej wyrzuty... Podobnie jak Ty uważam, że chyba chce pana zatrzymać na siłę ale jej nie idzie i szło niestety nie będzie. Musi wprowadzić troszkę luzu wg mnie. Czy za miesiąc nadal będą parą ? (8 Kielichów, 6 Kielichów, 4 Buław) Odnoszę wrażenie, ze dojdą do wniosku, ze wolą być znajomymi. Ze lepiej się dogadywali jako znajomi niż jako para etc. Cytuj
gucio19 Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Jakie kroki podejmnie on w stosunku do niej przez kolejny miesiąc? (VIII MOC, 5 kielichów, 5 Buław ) Wydaje mi się że czeka ich ostra kłótnia Czy za miesiąc nadal będą parą ? (8 Kielichów, 6 Kielichów, 4 Buław) Może będą się schodzic i rozchodzić, tak mi się te 8 i 6 kiel skojarzyło, 4 buławy to niby związek Cytuj
niiwa Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Jakie kroki podejmie on w stosunku do niej przez kolejny miesiąc? (VIII MOC, 5 kielichów, 5 Buław ) -- widać,że walczy z sobą, miotają nim emocje przeszłych wydarzeń - ale wciąż jest zaangażowany/5 buław/ i podejmie starania wobec niej-jakie?-trudno powiedzieć, nie odpuszcza jednak i wciąż jest zainteresowany Czy za miesiąc nadal będą parą ? (8 Kielichów, 6 Kielichów, 4 Buław) -- Będą parą, wyjaśnią sobie wcześniejsze nieporozumienia - zbyt wiele ich łączy aby ot tak puścić wszystko w niepamięć - Cytuj
anaass Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 podobnie jak Niiwa,będą parą nawet jak przy 8 pucharów będzie jakieś odejście,to dla mnie 6 pucharów jest powrotem do siebie,a potem jest 4 buławy:) Cytuj
Vivere Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Będą turbulencje w tej relacji, fochy, żale, sprzeczki, ucieczki ale karty nie zwiastują kategorycznego rozstania. Cytuj
Ceres Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Napisano 19 Sierpnia 2014 Tak się trochę wywiedziałam o tym jej facecie, że to taki kwiatek, który z żadna kobieta nie był związany dłużej niż 3-4 miesiące, bo go podobno potem zaczynają przytłaczać i się dusi w związku. Cytuj
x-latek Napisano 20 Sierpnia 2014 Napisano 20 Sierpnia 2014 O masz! A myślałem, że ja tak tylko. Też nie mogę z kobietą na dłuższą metę, później męczy mnie już jej sama obecność. Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Sierpnia 2014 Napisano 20 Sierpnia 2014 Odp. 1. Widze klotnie z kobieta, inicjalizowane przez nia. Odp. 2. Beda rozstania i powroty, ale ewidentnego rozstania nie widze. Raczej relacja bedzie trwac. Cytuj
roszpunka79 Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 A ja myślę, że facet wróci do którejś ze swoich eks. Cytuj
Ceres Napisano 20 Września 2014 Autor Napisano 20 Września 2014 Weryfikacja Rozkład wstawiam dla znajomej za jej zgodą.Spotyka się od 3 miesięcy z pewnym gościem (słabo go znam) ale od niedawna ma wrażanie, że stosunki pomiędzy nimi jakby się ochłodziły. Jakie kroki podejmnie on w stosunku do niej przez kolejny miesiąc? (VIII MOC, 5 kielichów, 5 Buław ) Ja to widzę tak, że ta moja znajoma za wszelką cenę próbuje gościa zatrzymać przy sobie (moc) co w efekcie doprowadzi do ochłodzenia uczuć pomiędzy nimi (5 kielichów) a nawet jakiejś ostrej wymiany zdań, kłótni (5 buław). Były pomiędzy nimi jakieś sprzeczki,pretensje, wyrzuty, przez jakiś czas się nie widywali. Czy za miesiąc nadal będą parą ? (8 Kielichów, 6 Kielichów, 4 Buław) Przez zdarzenia z powyżej uczucia niestety się ochłodzą, wypalą (8 kielichów), związek stanie się przeszłością ( 6 kielichów), te 4 buławy jakoś kojarzą mi się z uwieńczeniem czegoś, zakończeniem w powiązaniu z poprzednimi kartami z zakończeniem tego związku. Więc odpowiedź byłaby, że już nie będą parą Nie rozstali się, nadal są parą. Postanowili spróbować poprawić swój związek. Ktoś coś doda? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi