Lena75 Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Karty na tydzień 18VIII- 24VIII II Monety- X Mieczy - Kapłanka No cóż... z tego co widze szału nie bedzie ale bardzo źle też II Monety - to karta stałego,trwałego związku ,starego małzenstwa jak moje no ale wskazuje tez ze będę wybierac ,tylko nie wiem czy miedzy czymś lub kim . X Mieczy - nie znoszę tej karty- cos nagłego , nieszcześliwego....zawsze wskazuje na odcięcie się,ale patrząc na otaczajace ja karty ,moze chodzi o odcięcie sie od przeszlości :) Kapłanka - będę matkowac,opiekowac sie (wyjdzie mamusia ze mnie ) ale i pewnie znów pochłonie mnie bez reszty ezoteryka :) Suma Umiarkowanie:spokojnie,harmonijnie i bezpiecznie :) Pozdrawiam Cytuj
Vivere Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Kiedyś pociągnęłam sobie karty na dzień i wylosowałam 2 monet i 10 mieczy (nie pamiętam co dalej) wówczas rower mi się popsuł i musiałam zmienić plan zatem strzelam, że i u Ciebie będzie nagła zmiana planów. Cytuj
Lena75 Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Napisano 18 Sierpnia 2014 Oby nie Vivere :) W tym tygodniu nie wiele mam dni wolnych 9Pracuje po 12 godz) a jęsli sa to są na maxa zaplanowane...tyle spraw do załatwienia :) Cytuj
Vivere Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 No to może będziesz miała tylko zmienne nastroje (PMS ) Cytuj
Lena75 Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Napisano 18 Sierpnia 2014 a to już bardzo możliwe ...powiedziałbym ze wręcz ze 100% pewnościa ;);0 Cytuj
Moon girl Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Ja również tutaj widzę skupienie się na czasie teraźniejszym (2 Monet); możliwe, że będą związane z tym jakieś rozterki. Na pewno będą jakieś zmiany, o których mówi 10 Mieczy. Może niekoniecznie zmiana planów, ale zmiana poglądów i opinii o czymś. A Kapłanka...hm, może będziesz potrzebowała spokoju, by pozbierać myśli i na chwilę odpocząć. Możliwe, że będzie tak jak mówisz - skupisz się na ezoteryce, a to wspomoże Twój rozwój. Cytuj
Trida Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Karty na tydzień 18VIII- 24VIII II Monety- X Mieczy - Kapłanka Bd skupiona na pracy, 10 mieczy pokazuje wg mnie zmęczenie i chęć odpoczynku, który nastąpi w weekend. kapłanka może mówić o błogim lenistwie, nicnierobienie bez planów, ale z lekkim zastanowieniem nad tym i owym. Pozdrawiam Cytuj
Lena75 Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Napisano 19 Sierpnia 2014 Trida...Słońce moje...niestety weekend w pracy...po 12 godz :/...ale fakt, czuje sie zmęczona i potrzebuje odpoczynku Cytuj
gucio19 Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Może pojawi się jakaś propozycja(np.lepsza praca) intuicja pomoże dokonac wlasciwego wyboru .. Cytuj
Lena75 Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Napisano 19 Sierpnia 2014 Może pojawi się jakaś propozycja(np.lepsza praca) intuicja pomoże dokonac wlasciwego wyboru .. Nie powiem...było by PIĘKNIE :) Cytuj
Lena75 Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Napisano 24 Sierpnia 2014 Karty na tydzień 18VIII- 24VIII II Monety- X Mieczy - Kapłanka No cóż... z tego co widze szału nie bedzie ale bardzo źle też II Monety - to karta stałego,trwałego związku ,starego małzenstwa jak moje no ale wskazuje tez ze będę wybierac ,tylko nie wiem czy miedzy czymś lub kim . X Mieczy - nie znoszę tej karty- cos nagłego , nieszcześliwego....zawsze wskazuje na odcięcie się,ale patrząc na otaczajace ja karty ,moze chodzi o odcięcie sie od przeszlości :) Kapłanka - będę matkowac,opiekowac sie (wyjdzie mamusia ze mnie ) ale i pewnie znów pochłonie mnie bez reszty ezoteryka :) Suma Umiarkowanie:spokojnie,harmonijnie i bezpiecznie :) Pozdrawiam Weryfikacja:) No i było spokojnie,harmonijnie i bezpiecznie. (Umiarkowanie) Trida miała racje...dopadło mnie zmeczenie i marze o odpoczynku...58 godz w pracy w ciagu 7 dni to troche za duzo :/ Na szceście nie stalo sie nic strasznego ( 10 Mieczy) ale wybierałam... Kupiłam ksiązki i nowe karty Tarota ( II Monety i Kapłanka) i skupiłam sie na tym ,ale tez skupiłam sie na córce ,której niestety nie mogłam zbyt wiele czasu poswięcic ale jesli juz mogłam to robiłam to 100 % :) Pozdrawiam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi