JagodowaTruskawka Napisano 20 Sierpnia 2014 Napisano 20 Sierpnia 2014 Wychodze dzis z kolezanka i w ramach nauki zapytalam karty Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie ze spotkam dzis kolege Rydwan, Cesarzowa, Krolowa Denarow, Koło fortuny, Sila - Po kole fortuny powiedzialabym ze tak. 1 Cytuj
Ceres Napisano 20 Sierpnia 2014 Napisano 20 Sierpnia 2014 Wychodze dzis z kolezanka i w ramach nauki zapytalam karty Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie ze spotkam dzis kolege Rydwan, Cesarzowa, Krolowa Denarow, Koło fortuny, Sila - Po kole fortuny powiedzialabym ze tak. U mnie koło nigdy nie pokazało spotkania ale z SIŁĄ tak z tym, że takie przelotne, krótkie. Cytuj
Trida Napisano 20 Sierpnia 2014 Napisano 20 Sierpnia 2014 Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie ze spotkam dzis kolege Rydwan, Cesarzowa, Krolowa Denarow, Koło fortuny, Sila Może przelotem. Wydaje mi się, że w tych pierwszych kartach -Rydwan, Cesarzowa, Denarowa- za bardzo bd zajęte sobą, zabawą itd. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Napisano 20 Sierpnia 2014 WERYFIKACJA Minelismy sie Nie spotkalismy sie, ale sie dowiedzialam ze byl w tym samym lokalu , tylko ze zawinał sie, zanim tam dotarlam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi