Seid Napisano 23 Sierpnia 2014 Napisano 23 Sierpnia 2014 Czekam na decyzję w sprawie skierowania na staż - szpital, w którym go odbędę ma mi wyznaczyć Okręgowa Izba Lekarska. Oczywiście mam swoje własne preferencje i stąd pytanie czy dostanę się tam gdzie będę chciał. Interesują mnie przede wszystkim dwa szpitale: kliniczny i niekliniczny. Czy dostanę miejsce stażowe w szpitalu klinicznym? V mieczy, Królowa Denarów, Giermek Pucharów Ciężko mi to zinterpretować prawdę mówiąc - patrząc po tej 5ce mieczy na początku powiedziałbym, że raczej się nie dostanę. Z drugiej strony następne karty są niczego sobie, a ta piątka może oznaczać moje przygnębienie związane z oczekiwaniem i żarty kolegów odnośnie tego, że wyląduję, gdzieś na końcu świata. Czy dostanę miejsce stażowe w szpitalu klinicznym? 7 kielichów, 5 denarów, Eremita Z kart wynika, że raczej nie i nie powinienem mieć złudzeń. Dociągnąłem jeszcze karty na okoliczność stażu w innym mieście niż to, na którym mi zależy: 3 buław, 5 mieczy, Giermek Buław Wychodziłoby na to, że jednak odbędę staż poza miastem zameldowania? Cytuj
Frambuesa_ Napisano 23 Sierpnia 2014 Napisano 23 Sierpnia 2014 Czy dostanę miejsce stażowe w szpitalu klinicznym? V mieczy, Królowa Denarów, Giermek Pucharów Myślę, że to miejsce dostanie jakaś kobieta. Czy dostanę miejsce stażowe w szpitalu klinicznym? 7 kielichów, 5 denarów, Eremita Nie, choć widać, że bardzo byś chciał. 3 buław, 5 mieczy, Giermek Buław Zdecydowanie wyjedziesz i możesz na początku być trochę zawiedziony, ale spodoba Ci się Cytuj
Gość bakea Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Czy dostanę miejsce stażowe w szpitalu klinicznym? V mieczy, Królowa Denarów, Giermek Pucharów Jeśli masz tzw "wejscia" to masz szanse.. ale tylko po znajomośći ktoś, a dokladnie kobieta mogłaby coś załatwić dla Ciebie. Czy dostanę miejsce stażowe w szpitalu klinicznym? 7 kielichów, 5 denarów, Eremita Bardziej myślisz i wyobrażasz sobie jakby było gdyby było, ale doskonale wiesz ze nikłe szanse na to aby sie tam dostać...... Dociągnąłem jeszcze karty na okoliczność stażu w innym mieście niż to, na którym mi zależy: 3 buław, 5 mieczy, Giermek Buław Tu chyba są największe szanse na staż... uważam ze poza miastem, pójdzie sprawnie i szybko się tam dostaniesz.... Powodzonka Magiku ;* Cytuj
Erza Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Czy dostanę miejsce stażowe w szpitalu klinicznym? V mieczy, Królowa Denarów, Giermek Pucharów tutaj byłyby spore szanse, aczkolwiek to miejsce już ma obiecane kobieta, być może córka jakiegoś znanego lekarza Czy dostanę miejsce stażowe w szpitalu klinicznym? 7 kielichów, 5 denarów, Eremita zdecydowanie nie, choć bardzo byś chciał Dociągnąłem jeszcze karty na okoliczność stażu w innym mieście niż to, na którym mi zależy: 3 buław, 5 mieczy, Giermek Buław tutaj są spore szanse i być może to będzie to miejsce stażu Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Czy dostanę miejsce stażowe w szpitalu klinicznym? V mieczy, Królowa Denarów, Giermek Pucharów to 5 mieczy na początku wskazywać może na Twoje myślenie, że ciężko się tam dostać, ale mimo takiego myslenia może okazać się, że jakaś kobieta na stanowisku może Ci być przychylna i wstawi się za Toba, a jeśli nie wstawi to na pewno dopomoże i staż dostaniesz :-) Czy dostanę miejsce stażowe w szpitalu klinicznym? 7 kielichów, 5 denarów, Eremita dwa pytania o szpital kliniczny? który jest niekliniczny? tutaj myślę, że się nie dostaniesz mimo takich pragnień (7kielichów). Największe szanse na staż są w tym pierwszym póki co, ale zobaczymy dalej. Dociągnąłem jeszcze karty na okoliczność stażu w innym mieście niż to, na którym mi zależy: 3 buław, 5 mieczy, Giermek Buław jest taka możliwość i mógłbyś dostać, ale i tak twierdzę, że nr 1 będzie dla Ciebie. Ewentualnie właśnie inne miasto. Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Czy dostanę miejsce stażowe w szpitalu klinicznym? V mieczy, Królowa Denarów, Giermek Pucharów Od razu pomyślałam sobie, że dostaniesz to miejsce, bo są miecze na początku i te miecze skojarzyły mi się z krojeniem, robieniem operacji i szpitalem, więc ja jestem "za"... Może będzie Cię przyjmować jakaś kobieta.... Czy dostanę miejsce stażowe w szpitalu klinicznym? 7 kielichów, 5 denarów, Eremita Widać, że jest to coś, o czym marzysz, że dałbyś z siebie wszystko i tam byś się realizował. Dociągnąłem jeszcze karty na okoliczność stażu w innym mieście niż to, na którym mi zależy: 3 buław, 5 mieczy, Giermek Buław możliwe, że będziesz dojeżdżać, ale ja obstawiam jednak wersję nr 1. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Ja myślę, że możesz dostać nr 3, w innym mieście (to taki pewniak tutaj), ale ostatecznie będziesz jednak próbował załatwić coś w nr 1 i może Ci się udać po pertraktacjach tam właśnie wylądować. Nr 2 lipka i smuteczek:c Cytuj
Seid Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Napisano 25 Sierpnia 2014 Dostalem się do szpitala numer 1 ^^ Co do tej Królowej Denarów - wiadomość przekazała mi koleżanka, poza tym sprawami stażystów z ramienia OIL również zajmuje się kobieta. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Dostalem się do szpitala numer 1 ^^ Co do tej Królowej Denarów - wiadomość przekazała mi koleżanka, poza tym sprawami stażystów z ramienia OIL również zajmuje się kobieta. super!!!! Gratulacje!!! Cytuj
Seid Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Napisano 26 Sierpnia 2014 Dziękuje wszystkim za udział i gratulacje ^^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi