Vivere Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Mój kolega bierze udział (bieżące wydarzenie) w zawodach. (1008 km, Bałtyk -Bieszczady). Kibicuję Mu z tego miejsc:flamenco: Zadałam kartom pytanie: Czy zmieści się w pierwszej piątce w kategorii solo? W odpowiedzi; 6 buław tło: 8 denarów Paź denarów 3 denarów No cóż, wjedzie chyba 6. Pozycję 5 zajmie chyba młodszy zawodnik (paź), ma lepiej opracowaną taktykę, którą skutecznie zrealizuje - (8-3). Pokibicujecie ze mną? Ps. Jutro będę znała wyniki. Teraz jest na 8 pozycji i pozostało Mu ok 300 km. Cytuj
Lena75 Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Ja sie przyłacze....6 buław+ 8 denarów + 3 denarów = 17 =1+7 = 8 Obstawiam 8 pozycje:) ale zycze podium :) 1 Cytuj
Vivere Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Napisano 24 Sierpnia 2014 Ja sie przyłacze....6 buław+ 8 denarów + 3 denarów = 17 =1+7 = 8 Obstawiam 8 pozycje:) ale zycze podium :) To byłby zadowolony bo ma plan zmieścić się w 10tce Cytuj
Arcan Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Zmieści...6 kijów to pokazuje 8 denarów Paź denarów 3 denarów Zapracował sobie na sukces... Sama ziemia.... Widać,że ambitny i wytrzymały chłopak... Tak trochę ''przez trudności do gwiazd''? 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 spróbuję po przerwie 6 buław pokazywała mi zwycięstwo, ale nie zawsze takie, jakiego człowiek się spodziewa jak kolega marzy, aby być w pierwszej dziesiątce, to stawiam, że tak może być, ale nie koniecznie w piątce drugie pytanie: ciężko na to pracuje (8 denarów), ale dostanie nagrodę (paź denarów; jest w ogóle jakaś?) i pochwali się innym (3 denary) Cytuj
Czarownica Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Moim zdaniem się zmieści, jeśli się przygotowuje wytrwale, 6 buław to odp na 'tak' Powodzenia 1 Cytuj
Vivere Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Napisano 24 Sierpnia 2014 Z pewnością jest wytrwały i przygotowany. Siedzi już na rowerze 1 dzień + 11godzin i 5 minut a przed nim jeszcze ok 180 km (tej chwili track z chipa) tj. może jakieś 10 h. Chciałby tę trasę, 1008 km, zrobić w 2 doby. Mnie już wszystko boli od kibicowania przed komputerem. Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Mój kolega bierze udział (bieżące wydarzenie) w zawodach. (1008 km, Bałtyk -Bieszczady).Kibicuję Mu z tego miejsc:flamenco: Zadałam kartom pytanie: Czy zmieści się w pierwszej piątce w kategorii solo? W odpowiedzi; 6 buław tło: 8 denarów Paź denarów 3 denarów No cóż, wjedzie chyba 6. Pozycję 5 zajmie chyba młodszy zawodnik (paź), ma lepiej opracowaną taktykę, którą skutecznie zrealizuje - (8-3). Pokibicujecie ze mną? Ps. Jutro będę znała wyniki. Teraz jest na 8 pozycji i pozostało Mu ok 300 km. bedzie zadowolony ze swojego wyniku/miejsca- zajdzie wyzej niz przypuszczał ale czy bedzie na 5 miejscu? byc moze...... czego mu życzę- podziwiam taki zapal na tyle kilometrów........ Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 6 buław odpowiadałyby ze zmieści się w pierwszej piątce, ale tło z 8 denków może mówić o swoim własnym sukcesie ale nie koniecznie w pierwszej piatce, tak czy siak będzie usatysfakcjonowany z wyniku, w peirwszej 10tce na penwo się znajdzie, i stawiam że będzie albo 5ty albo 6ty Cytuj
Vivere Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Weryfikacja: Czekałam z weryfikacją aż zrobię wywiad z bohaterem tego wątku, by poznać szczegóły. I tak: Kolega na linie mety wjechał 12 solo a 23 open ( zawody ukończyło niespełna 160 zawodników). Zatem nie zmieścił się w pierwszej 10 ale wyrobił się w zamierzonym czasie tj. krócej niż 48 godzin ( 1 dzień 22 godz i 44 min). Dodam, dla porównania, że w 2012 r jechał tą sama trasę ponad 52 godziny. Miał duże szanse na dziesiątkę a na poz. 5 już nie bardzo. Na ostatnich 100 km zboczył z wyznaczonej trasy i się zgubił. Mniej więcej o ok. 3 godz (nocą) znalazł się w miejscu, w którym szybciej wilka spotkasz niż człowieka lub domostwo (Bieszczady - ok. Ustrzyk Dolnych). Fani K (pracujący na nocne zmiany) i śledzący K poczynania na trasie (GPS) widzą co się dzieje. Wielu z nich stara się do Niego dodzwonić by K cofnąć na wyznaczoną trasę. Nie odbiera. Wreszcie udaje się komuś. Wyprowadza K na właściwy szlak wyznaczony przez organizatorów zawodów. Niestety, traci tym samym ok. 3 godziny a na liczniku zamiast mieć 1008 km ma ostatecznie 1052 km. Cóż, każdy kilometr w Bieszczadach do spory wysiłek (zjazdy i podjazdy) Jestem zrozpaczona bo pociągnęło mi się życzeniowo. Tak bardzo chciałam by praca jaką włożył przełożyła się na sukces. A tu masz, mało Go wilki nie zjadły Tak czy siak K doświadczył, ile osób niezależnie od pory dnia kibicuje Mu i emocjonuje się Jego wynikami. Stał się, w gronie wielbicieli kolarstwa "miejscowym celebrytą" - o czym zresztą 6 buław też mówi. Stał się również ( na jakiś czas) punktem zainteresowania organizatorów i miejscowej Policji - zorganizowali poszukiwania zaginionego. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Vivere 1 Cytuj
Czarownica Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 O kurna, szkoda! Ale i tak ładny wynik, a za rok jeszcze lepszy może Cytuj
Vivere Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Napisano 26 Sierpnia 2014 O kurna, szkoda! Ale i tak ładny wynik, a za rok jeszcze lepszy może Tak.Jeszcze ledwo chodzi a już sie szykuje na nast. edycję ( chyba w 2016r) Zaczyna od oszczędzania kasy na zakup GARMINA (nawigacji) by się znów nie zgubić Cytuj
Czarownica Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Ja mam GARMINA, polecam, jako osoba, która bez nawigacji nie odróżnia lewej od prawej, z nim nie zgubi się na pewno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi