Lena75 Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Wyciagłam karty na najblizszy tydzień. Wielkimi krokami zbliza sie nowy rok szkolny....trwaja przygotowania do akademi:) W relacjach harmonia i w zyciu zawodowym również i wszystko to wyszlo w kartach:) Głupiec- Słońce- Sąd Głupiec ,czesto wskazuje jako miejsce szkołę , no i tu by się zgadzało- próby w szkole :)to tez rozpoczynanie od nowa- rok szkolny:) Słońce- radośc,szcześcieczułośc ,miłośc,poczatek po przezwycięzonym kryzysie,radośc z pracy Sad- uwolnienie sie od problemów, ponowne ozywienie starej miłości. suma GWIAZDA Tak....miłośc pod dobra gwiazdą Pozdrawiam Cytuj
Czarownica Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 No pozytywne rozpoczęcie roku szkolnego, poza tym ogólnie sielsko-anielsko, tak rodzinnie, bez niespodzianek;) (Dopisuj proszę, że stawiasz z samych AW) Cytuj
Lena75 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Napisano 25 Sierpnia 2014 Dziekuje ...przepraszam umkneło mi ze z samych AW. Cytuj
pretoria Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Wszystko pięknie, gładko i po Twojej myśli Co tu więcej pisać?? Cytuj
Lena75 Napisano 5 Września 2014 Autor Napisano 5 Września 2014 (edytowane) Weryfikacja. Tak to był naprawde fajny tydzien Próby w szkole, w domu spokojnie i ciepło, poznalam nowych sympatycznych ludzi.Odzyskałam pewnośc siebie i radość życia.Wróciłam do żywych... Edytowane 8 Września 2014 przez Lena75 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi