Arcan Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Jestem w Zakopanem. Zauważyłam dzisiaj,że jest możliwość skoczenia z bungee. Mam lęk wysokości i...boje się zjeżdżać schodami ruchomymi..czasem windą... A stwierdziłam,że ten skok to wielka możliwość przezwyciężenia lęku Jak mi minie jutrzejszy skok? (zakładając,że się odważę) 3 kiele, królowa kijów,6 kijów Królowa kijów- powinnam się odważyć! Będzie radość i poczucie zwycięstwa (6 kijów). Mam tylko nadzieje,że jutro na górze nie zrezygnuje Jutro napiszę edit. Tak na marginesie to mam saturna na asc teraz... Dla osób znających się na astrologii to ważna podpowiedź Cytuj
Czarownica Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Tytułuj proszę wątek zgodnie z zadanym pytaniem, a co do skoku to odważysz się, nie widzę żadnej rezygnacji, choć wjechawszy na górę zaczniesz się poważnie wahać (Wieża i Pustelnik i Kochankowie w podsumach) znajomi będą dopingować i dasz radę, sumę masz Głupca, a więc spontan, nowe doświadczenie, uznasz, że 'wow' Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Sierpnia 2014 Maestro Napisano 24 Sierpnia 2014 Odważysz się, odniesiesz sukces nad slabościami.. Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Skoczysz! lękubtutaj nie widać Powodzenia Cytuj
Gość bakea Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 Karty jak na skok bardzo fajne Uda Ci się... a może nie skoczysz sama, lecz z kimś... Powodzenia Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 skoczysz da Ci to ogromną dawke adrenaliny i zabawy, a ponadto pokonasz bariery Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 wszystko będzie dobrze - masz tutaj same karty zadowolenia, szczęścia, przyjemności Cytuj
Arcan Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Napisano 26 Sierpnia 2014 Nie skoczyłam! Rano pojechałam z matką na Słowację... Okazało się,że trzeba długo jechać i autobus wyjeżdża późno... Jak wróciłam to już nie można było skoczyć...chociaż było koło 20... 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Nie skoczyłam! Rano pojechałam z matką na Słowację... Okazało się,że trzeba długo jechać i autobus wyjeżdża późno... Jak wróciłam to już nie można było skoczyć...chociaż było koło 20... ale numer... a takie karty były....:-))) hehehe życie jest jednak baaardzo przewrotne:-) Cytuj
Arcan Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Napisano 26 Sierpnia 2014 Zostawiam to pytanie jeszcze otwarte...Może dzisiaj skoczę... chociaż widzę,że pogoda jest paskudna. Miałam taki plan,że pojadę z Mamą na Słowację (ona bardzo chciała). Wrócę do Zakopca i skoczę. Ale to się wszystko strasznie przedłużyło... Ale te karty... Po nich bym na 100% powiedziała,że skok będzie!!! Cytuj
Czarownica Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) No wiesz, tak bogiem a prawdą, zapytałaś: jak Ci minie jutrzejszy skok zakładając, że się odważysz, więc karty odpowiedziały na pytanie jak by Ci minął Dlatego na przyszłość zawsze lepiej zapytać jak zrealizuje się plan by coś zrobić, a dopiero później dopytywać. Jak zapytam jaki będzie mój związek z Bradem Pittem (zakładając, że się poznamy i zostawi Angelinę) to też mogą wyjść super karty;) Odznaczam jako zweryfikowany, bo ujawnił mankament pytania, dobry wątek na naukę Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Czarownica Cytuj
Gość bakea Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) ale numer...a takie karty były....:-))) hehehe życie jest jednak baaardzo przewrotne:-) Iwka, to nie życie.... a to o czym ja często wspominam! Nie każdy ma rękę do kart i nie w każdych rękach się sprawdzają Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez bakea Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 ja uważam Bakea ,że nie do konca masz racje. karty prognozują, a nie są wyrocznią, bieg zdarzeń można zmienić....wszystko zależy od nas, wiem po swoim przykładzie Cytuj
Gość bakea Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 No wiesz, tak bogiem a prawdą, zapytałaś: jak Ci minie jutrzejszy skok zakładając, że się odważysz, więc karty odpowiedziały na pytanie jak by Ci minął Dlatego na przyszłość zawsze lepiej zapytać jak zrealizuje się plan by coś zrobić, a dopiero później dopytywać. Jak zapytam jaki będzie mój związek z Bradem Pittem (zakładając, że się poznamy i zostawi Angelinę) to też mogą wyjść super karty;) Odznaczam jako zweryfikowany, bo ujawnił mankament pytania, dobry wątek na naukę Podpisuję się pod tym co napisałaś Cytuj
Arcan Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Napisano 26 Sierpnia 2014 Faktycznie! Nie ma co w kartach zakładać. Powinnam najpierw zadać pytanie CZY Skoczę... dopiero później jakie będę mieć odczucia po skoku.. Jakbym skoczyła to byłoby tak jak karty pokazały Cornelia dobry przykład z Bradem Pittem.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi