Niczka Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Jak bedzie wygladal u mnie wrzesien pod wzgledem uczuciowym? 3 Miecze, Krol Pucharow, Wisielec + 5 Bulaw Dodam ze jestem w stalym zwiazku, tutaj moga pojawic sie jakies problemy Z dogadaniem sie ze soba, moj chlop moze sie bardziej zamknac w sobie, Cos skrywac przedemna, otworzy sie ale moze pod koniec miesiaca... Chyba bedzis mial konkurencje i to go podminuje. A jak w pracy/finanse? 7 Denarow, 4 Denary, 10 Mieczy, Rydwan Narazie jak dotychczas, stabilnie, moze w koncu zaczne cos odkladac Dostane chyba Tez jakas propozycje na zmiane pracy.. Zobaczymy. Poprosze o pomoc dziewczyny. Jestem poczatkujaca, ale weryfikacja Na pewno bedzie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Jak bedzie wygladal u mnie wrzesien pod wzgledem uczuciowym? 3 Miecze, Krol Pucharow, Wisielec + 5 Bulaw może jakieś problemu sercowe spowodowane pewnym panem, o którym często myślisz pierwsza część miesiąca nie wygląda najlepiej 3 miecze to czasami problem w komunikacji w wisielcu wszystko zobaczysz inaczej i zaczniesz się z tym zmagać albo Twoje uczucia na jakiś czas zawisną w próżni i później od nowa staniesz do boju A jak w pracy/finanse? 7 Denarow, 4 Denary, 10 Mieczy, Rydwan na początku bardzo stabilnie 7 denarów to czekanie na rezultaty, zbieranie plonów pracy, a w czterech denarach będziesz tego pilnować jeżeli jest to praca, w której trzeba pracować głową, a nie mięśniami, to 10 mieczy podobno jest dobrym omenem ostatnia karta może też mówić o zakończeniu jakiegoś przedsięwzięcia, zamkniesz za sobą pewien etap witamy na forum Cytuj
Niczka Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Napisano 25 Sierpnia 2014 Dzieki wielkie, co do komunikacji to juz teraz nie mozemy sie dogadac.. A jak sie Dogadamy to niby wszystko okej, a pozniej znow jakies halooo... ;< Prace pilnuje na bierzaca jestem strasznym pracusiem ale czasem dopada mnie leniuch.. No nie wiem zobaczymy jak to bedzie :queen: moze jeszcze jakas osoba napisze cos Od siebie? ;* Cytuj
Beata39 Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Jak bedzie wygladal u mnie wrzesien pod wzgledem uczuciowym? 3 Miecze, Krol Pucharow, Wisielec + 5 Bulaw kłótnie, problemy, marzysz o powrocie dobrych czasów ale dla mnie to jesteś zawieszona i zmagasz się z tym co masz A jak w pracy/finanse? 7 Denarow, 4 Denary, 10 Mieczy, Rydwan Na poczatku spokojna praca, pilnowanie tego co osiagnełaś, potem spokój odpoczynek przed nowymi wyzwaniami JA też jestem poczatkujaca ale mam nadzieję że bedzie dobrze. pozdrawiam 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Sierpnia 2014 Maestro Napisano 27 Sierpnia 2014 Twój partner może Cię ranić, widać, że Cię kocha, ale z róznych powodow moze byc niemily, pod koniec miesiaca proby dogadania sie, ale uwazajcie, zeby zadne z Was za mocno nie stawialo na swoim, moze byc jakies zamieszanie, ale i konkurencja, niewykluczone, ze Ty zla na zachowanie swojego faceta dasz delikatne fory innemu (nie w sensie zdrady, ale moze lekki flirt). W pracy nie widac podwyzki, raczej marazm i nude, moze pojawic sie jakas nieprzyjemna sytuacja, w zwiazku z ktora mozesz podjac nieoczekiwane kroki, ew.faktycznie czeka Cie jakis wyjazd, delegacja, ew.przeniesienie do innej placowki, czy dzialu o ile to mozliwe 1 Cytuj
Natalia Maura Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 Witaj Co do uczuć to moim zdaniem Faktycznie twój partner może Cie zranić, zamknie sie w sobie co z kolei sprawi ze ty tez sie trochę wycofasz i będziesz może chciała spojrzeć na to z dystansu. Dacie sobie czas aby dojść do wniosku czy chcecie o ten związek zawalczyć ( raczej tak) Praca Duzo pracujesz czasami za duzo bo widać pracoholizm co z kolei może sprawić ze będziesz zmęczona i możesz sie czuć wypalona zawodowo jednak Twoje starania zostaną docenione. Zmiana pracy(albo stanowiska) możliwy tez wyjazd sluzbowy raczej nie za daleko. Pozdrawiam 1 Cytuj
Lena75 Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 Jak bedzie wygladal u mnie wrzesien pod wzgledem uczuciowym? 3 Miecze, Krol Pucharow, Wisielec + 5 Bulaw Dodam ze jestem w stalym zwiazku, tutaj moga pojawic sie jakies problemy Z dogadaniem sie ze soba, moj chlop moze sie bardziej zamknac w sobie, Cos skrywac przedemna, otworzy sie ale moze pod koniec miesiaca... Chyba bedzis mial konkurencje i to go podminuje Ja to widze tak...Faktycznie moga sie pojawic jakies problemy ( 3 mieczy) i beda w wasze sprawy wtrącać osoby trzecie ( 5 buław) Król Pucharów to chyba Twój partner ze swoimi uczuciami...Wisielec to takie zawieszenie i oczekiwanie na rozwój sytuacji. A jak w pracy/finanse? 7 Denarow, 4 Denary, 10 Mieczy, Rydwan Narazie jak dotychczas, stabilnie, moze w koncu zaczne cos odkladac Dostane chyba Tez jakas propozycje na zmiane pracy.. Zobaczymy. Wiesz ze mozesz liczyc tylko na siebie( 4 denarów) i bedziesz cięzko pracowac na sukces ( 7 denarów).Co najgorsze za Toba ,cykl zamkniety (10 mieczy)Rydwan to szybkośc jak i spełnienie w pracy.Mysle ze bedziesz szybko podejmowac trafne decyzje dotyczace zycia zawodowego:) Poprosze o pomoc dziewczyny. Jestem poczatkujaca, ale weryfikacja Na pewno bedzie. Witam Niczka na forum:) 1 Cytuj
Trida Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 Jak bedzie wygladal u mnie wrzesien pod wzgledem uczuciowym? 3 Miecze, Krol Pucharow, Wisielec + 5 Bulaw Tutaj jakaś kłótnia niewielka, wymiana zdań ale Pan pierwszy ulegnie i zacznie rozmowę. Tutaj wg mnie widoczny jest zwrot akcji w Waszej relacji. bd próbowali się dogadać, pójść na kompromisy itd. Różnie może być, nie do końca kolorowo. A jak w pracy/finanse?7 Denarow, 4 Denary, 10 Mieczy, Rydwan Wiele się zmieniać póki co nie bd, chociaż pod koniec miesiąca perspektywa awansu / podwyżki / zmiany pracy jak najbardziej możliwa. W obecnej bez szaleństw. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi