akszeinga1985 Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Czy otrzymam staż? Obecna sytuacja - Wisielec To się nie stanie - Walet mieczy To się stanie - IX kijów, X mieczy, VI pucharów Podsumowanie (czy otrzymam ten staż?)- VIII kijów, IV puchary, Król kijów W obecnej sytuacji oczekuję na wiadomość, czekam jak potoczą się sprawy związane ze stażem. Nie będzie tak jak sobie myślałam, może na innych warunkach. Otrzymam niedługo nowiny, jednak okaże się, że nie będą pozytywne. Zatęsknię za przeszłością. Podsumowanie- Widać koniec zastoju. Mam obawy przed tym stażem. Jednak wynikiem będzie otrzymanie tego stażu. Hm, sama nie wiem, z jednej strony widać jakbym otrzymała ten staż, a z drugiej jakby coś mi się w tym nie podobało. Jak myślicie? Cytuj
Czarownica Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Moim zdaniem nie dostaniesz, odpowiedź od szefa(?) będzie odmowna. Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 moim zdaniem niestety nie dostaniesz.... Cytuj
Beata39 Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Czy otrzymam staż? Obecna sytuacja - Wisielec jestes zawieszona w próżnic, wszystko staneło na głowie, nie wiesz co masz robić To się nie stanie - Walet mieczy napewno nie odetniesz sie od walki o ten staż To się stanie - IX kijów, X mieczy, VI pucharów to takie czekanie z założonymi rękoma, chciałabys aby złe przeszło w przeszłość Podsumowanie (czy otrzymam ten staż?)- VIII kijów, IV puchary, Król kijów ale mi sie zdaje że tutaj jest jakiś ruch, coś się zacznie pomimo tego że 4 pucharów to takie marzenie o nieosiągalnym. Jestem początkujaca ale w podsumie wychodzi mag i myślę , że dostaniesz ten staż albo nową propozycję innej pracy. Pozdrawiam Cytuj
akszeinga1985 Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Napisano 26 Sierpnia 2014 Weryfikując rozkład: Otrzymałam wiadomość, że jest staż, jednak jest problem, ponieważ nie jestem osobą bezrobotną, a oferta stażu jest już na teraz. I niestety oferta przepadła:( 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi