Skocz do zawartości

Studia, trójgłowy wilk i zmiana wymiaru czasu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, Proszę o interpretację mojego snu bo przeglądając senniki nie zawsze mogłem dobrać odpowiednie słowa, lub znaczenia.

Śniło mi się że byłem w jakiejś uczelni (prawdopodobnie) w sali wykładowej gdzie siedzieli uczniowie/studenci. Każdy z nich miał na swoim stoliku wystawione różne kosmetyki – perfumy. Profesor powiedział że każdy będzie mógł je wziąć jeżeli będzie prawidłowo rozwiązywał zadania. W pewnym momencie widziałem coś z dwóch perspektyw - pierwsza to ktoś kto wpadł do sali i zacząłbym zabierać do worka wszystkie te perfumy, a z drugiej perspektywy jak by to mi je zabierano. Za chwilę zacząłem uciekać. W pewnym momencie znajdowałem się coraz wyżej w tym budynku, został mi strych i byłem przy ceglanej ścianie - możliwe że w wieży (zastanawiam się czy tej wieży już sobie po śnie nie dodałem/ zinterpretowałem natomiast czułem się jak bym był w małym pomieszczeniu prawie jak w większej windzie tylko z cegieł) Na pewno było ciemno blask padał z ogniska/świecy ale nie widziałem tego bezpośrednio. Dalsza ucieczka to przeciskanie się przez szczelinę w tym murze (czerwona cegła palona) i znalazłem się chyba w innym wymiarze. Byłem w jakimś starym zamku, stałem w ciemnym rogu komnaty na jakimś postumencie bo widziałem wszystko z góry, teraz już widziałem kominek w którym się paliło i tylko on rozświecał pomieszczenie. Ludzie tam wchodzili i wychodzili, wyglądali na średniowiecznych wojów ale z drugiej strony, sprawiali wrażenie jak by byli świadomi naszej współczesnej technologii, wspominali coś o rzeczach których w tamtych czasach nie było i był to wytwór współczesnej cywilizacji, natomiast nie pamiętam tych słów.

W pewnym momencie będąc niewidocznym zacząłem uciekać i znalazłem się znowu (chyba) we współczesności, bo wyskoczyłem z tej szkoły przez okno, wyglądała jak normalna podstawówka a nie uczelnia (ciekawe czym różni się budynek podstawówki od uczelni ale pierwsze wrażenie to jak ucieczka z podstawówki) i biegnąc przez szkolny trawnik (było jasno słonecznie ciepło) chciałem przeskoczyć przez siatę i uciec dalej. Dobiegłem do niej, ale za siatką była jakiś staw ( coś na wzór fosy) wzdłuż tej siatki, i obok chodził biały trójgłowy wilk. Zacząłem iść wzdłuż niej (siatki) żeby znaleźć wyjście ale obudził mnie budzik