drezno Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 Witam, rozkładałam sobie karty na relację z pewnym panem do konca sierpnia i do końca roku. Byliśmy razem rok, z czego pół roku mieszkaliśmy razem. W tę niedzielę nabrzmiał konflikt o nowe miejsce zamieszkania. Oboje się zaparliśmy przy swoim, ja przeprowadziłam się więc do starego mieszkania, on w piątek wprowadza się do innego mieszkania, gdzie ja nie chciałam iść z powodu jego ciasnoty (3 tyg. temu poroniłam i mieliśmy starać się o kolejne dziecko). Po wniesieniu moich rzeczy życzył mi szczęścia w życiu. Po prostu zerwał. Teraz jest cisza. Rozkład na naszą relację do końca sierpnia: Sąd Ostateczny, Diabeł, Kochankowie, podsumowanie Słońce - moja interpretacja że kontakt zostanie nawiązany, relacja odnowiona "po całości" i na nowo zaczniemy planować wspólne życie. Rozkład na naszą relację do końca roku: Sprawiedliwość, Papież, Gwiazda, podsumowanie Sprawiedliwość - zaczną się rozmowy o sformalizowaniu związku i wspólnych przedsięwzięciach -może wspólne kredyty? Rozmawialiśmy wcześniej o małżeństwie (prosił mnie o rękę), o kredycie na mieszkanie itd. Ponieważ jestem osobą zainteresowaną, to może emocje i zyczeniowe myślenie przesłaniają mi inne, mniej korzystne znaczenie tych rozkładów? Będę wdzięczna za sugestie. Cytuj
drezno Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Napisano 27 Sierpnia 2014 Nie, z AW. Dzisiaj rano z całej talii wyciągnęłam sobie kartę na uczucia w dniu dzisiejszym i wyciągnęłam 4 puchary. To nawet nie wymaga komentarza :/ Na niego z tym samym pytaniem wyciągnęłam 6 mieczy. Dlatego zastanawiam się, czy w takim razie nie zinterpretowałam zbyt optymistycznie wczorajszego rozkładu. Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 Rozkład na naszą relację do końca sierpnia: Sąd Ostateczny, Diabeł, Kochankowie, podsumowanie Słońce - może czekać Ciebie sporo nerwów, ale tez namiętność. Wg mnie podemiecie decyzje i pogodzicie się, aczkolwiek czuć będzie wątpliwości po obustronach. Rozkład na naszą relację do końca roku: Sprawiedliwość, Papież, Gwiazda, podsumowanie Sprawiedliwość będzie stabilnie po podjęciu wspólnych decyzji. Ucichną problemy, wszystkiego dobrego życzę :-) Cytuj
drezno Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Napisano 27 Sierpnia 2014 Serdecznie dziękuję za życzenia Życzę wzajemnie wszelkiej pomyślności i dobra To mam jeszcze pytanie o tę 6 mieczy jeśli można. Ta karta jest dla mnie na ogół oznaką albo podróży albo odcięcia się, kończenia pewnych spraw. W poprzednim związku obwieściła mi zawinięcie się Pana raz na zawsze z mojego życia. Co może oznaczać w tym wypadku, gdy na relację karty wychodzą dobrze, a ona wypada na kogoś w karcie dziennej dotyczącej uczuć? Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 chyba nie można tego interpretować bo to pytanie o uczucia partnera, kórych tu się nie zweryfikuje Cytuj
drezno Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Napisano 27 Sierpnia 2014 Tak czy inaczej, bardzo dziękuję za opinię i pomoc Tak mi teraz przyszło do głowy, że on ma się przeprowadzać pojutrze, więc może jest to związane z jego myślami nad wyprowadzką z naszego dotychczasowego "gniazdka", opuszczenia miejsca, gdzie tyle się działo (wspólne zamieszkanie, wicie gniazdka, ciąża, poronienie itd.), zakończenie i zamknięcie jakiegoś wspólnego etapu. To takie moje wrażenie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 nie ma za co :-) wolę się nie wypowiadać na ten temat bo nie chce łamać regulaminu. Polecam zapoznanie się :-) Cytuj
adivino Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 teraz podejmiecie decyzję, żeby wrócić do siebie i będzie stabilnie między wami, dogadacie się, wspólne decyzje - może decyzja o ślubie Cytuj
Natalia Maura Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 Witam Ja jestem hura optymistka ale wyszły Ci w mojej opini bardzo dobre karty. Moim zdaniem do końca roku wasze relacje sie poprawia. Interpretowalabym to raczej jako pogodzenie sie, spojrzenie na argumenty drugiej strony a Zastanawiam sie czy ten papież nie zwiastuje wam ślubu jeszcze w tym roku a gwiazda spełnienie w miłości a może nawet ciąże? Cytuj
ivi185 Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 ja nie uwazam, ze wrocicie do siebie do konca sierpnia. Pan skupiony teraz jest na sobie, na swoich potrzebach...musi sobie wiele przemyslec,zastanowic sie,czego tak naprawde chce...co dalej.... Rozkład na relacje do konca roku juz jest bardziej optymistyczny...jest nadzieja Cytuj
drezno Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Napisano 28 Sierpnia 2014 Witajcie, otóż Pan wczoraj późnym wierczorem przysłał sms że tęskni, myśli.....itd... itp..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi