Arcan Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 Ogólna aura: księżniczka kijów Księżniczka=paź/giermek. Aura bardzo zacna. Szansa na coś nowego, ruch...Miła atmosfera... Ciekawe spędzanie czasu...nauka nowych rzeczy Praca: księżniczka kieli akurat kielichy na prace nie są dobre... Lepsze byłyby tu denarki...Niemniej w pracy zapowiada się fajna atmosfera...Zero nerwówki, pogaduszki ze współpracownikami Finanse: diabeł :jupi::jupi: Najlepsza karta na finanse! Aż podskoczyłam na krześle jak tutaj diabła zobaczyłam Akurat w kasie diabolo wymiata... Niektórzy interpretują go jako ograniczenia, ale mi parę razy pokazał spoooorą kasę Uczucia: 6 kieli Powrót myślami do przeszłości? Ciepła atmosfera w sercu... Podoba mi się chłopak z którym pracuje...w pracy mam księżniczkę kieli...Może nawiąże wreszcie z nim kontakt? Zdrowie: 3 kiele Ok:) Będę zdrowa Nie ma tu większych problemów Otoczenie: gwiazda Pozytywne, otwarte otoczenie, radosne... Będę spotykać dobrych ludzi na swojej drodze Rodzina: 10 mieczy To mnie najbardziej zmartwiło...Od dłuższego czasu boje się,że listy od windykatorów dotrą do moich rodziców...i dowiedzą się o wszystkim. Ukrywałam to, bo po pierwsze moja matka bardziej się stresuje ode mnie...Po drugie...wstydziłam się... Boje się też o zdrowie babci i matki...Obie chorują... Niespodzianka: 7 kieli Może jakieś spełnienie marzeń? Albo imprezy? 7 kieli pokazują mi często picie Co robić: sprawka Zachować się zrównoważenie, sprawiedliwie...Nie dawać się wyprowadzać z równowagi...Być honorową Czego nie robić; 5 mieczy Nie poddawać się i płakać...Nie podkładać nikomu świni...Nie kłamać Rada 3 kije Działać, nie być bierną, walczyć o siebie i o swoje Ogólnie fajny miesiąc się zapowiada... Kurczę, te 10 mieczy mnie przeraża... mam nadzieje,że moje obawy się nie zrealizują... W pracy zapowiada się miło... Te karty w ogóle mówią, by się nie załamywać...by iść przed siebie nie ważne co się będzie dziać Ten diabeł...skąd ja tyle kasy będę mieć? Cytuj
pretoria Napisano 30 Sierpnia 2014 Napisano 30 Sierpnia 2014 Ogólna aura: księżniczka kijów Będzie energicznie i rozsądnie. Praca: księżniczka kieli Równowaga w działaniu i znalezienie dobrego wyjścia z trudnej sytuacj Finanse: diabeł Jak dla mnie to pieniądze mogą być, ale albo tzw. brudne, albo coś sprzedasz, znajdziesz.... I tak bym nie interpretowała zbyt dobrze diablika. Uczucia: 6 kieli Tęsknota, powrót do przeszłości, rozpamiętywanie i melancholia Zdrowie: 3 kiele Ok Otoczenie: gwiazda Spokojnie, harmonijnie, osoby, którym można zaufać, może nowa miłość/zauroczenie Rodzina: 10 mieczy 10 mieczy często oznacza śmierć, dlatego mogłaś wyciągnąć jeszcze jedną/dwie karty. Jest to też spojrzenie w oczy smutnej prawdzie. Niespodzianka: 7 kieli Liczne pokusy przed Tobą, będziesz fantazjowała Co robić: sprawka Bądź sprawiedliwa Czego nie robić; 5 mieczy Nie daj ponieść się podstępom i ufaj tylko sprawdzonym Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Sierpnia 2014 Napisano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Ogólna aura: księżniczka kijów o! ta karta kojarzy mi się z optymizmem, sporą ilością energii, wiadomościami, nowymi/świeżymi informacjami Praca: księżniczka kieli pracujesz? jak tak, to ciąg dalszy miłej atmosfery, może dowiesz się czegoś jeszcze... albo propozycja wspólnego wyjścia z kimś nie? może trafi się jakaś oferta Finanse: diabeł ja tą kartę lubię, ale tylko w pytaniach czy dany pan mnie pożąda Osobiście myślę, że jakiś chochlik może się wkraść i licho porwie więcej grosza. Uczucia: 6 kieli powrót do pewnej osoby na poziomie emocjonalnym, ale nie wykluczone spotkanie po okresie rozłąki Zdrowie: 3 kiele w zdrowym ciele, zdrowy duch Otoczenie: gwiazda sprzyjające, może nawet życzą Ci lepiej niż myślisz Rodzina: 10 mieczy tutaj jakieś sprawy z nią związane się zakończą Niespodzianka: 7 kieli dla mnie to karta spełnionego marzenia, więc bardzo możliwe, że urzeczywistni się to, co tak chcesz Co robić: sprawka tak, staraj się dokonywać sprawiedliwych wyborów na mojej karcie osoba trzyma w ręce miecz, a ten z kolei odcina się od niektórych rzeczy, więc jeśli, jest ktoś toksyczny w Twoim otoczeniu, postaraj się te kontakty ograniczyć. Pamiętaj, że sprawiedliwość to nie sama logika, bierz też pod uwagę emocje, to co mówią inni. Zbierz wszystko do kupy i sama osądź. Czego nie robić; 5 mieczy staraj się grać uczciwie, nie daj się ponieść, staraj się nie ranić innych, o ile to możliwe, nie odcinaj się od wszystkiego Rada 3 kije poszerzaj swoje horyzonty, nie bój się nowych wyzwań, przyjmij to, co Ci daje świat z otwartymi ramionami, wyjedź gdzieś na jakiś czas (czasami taki zwykły, krótki wypoczynek za miastem potrafi zdziałać cuda) Edytowane 3 Września 2014 przez Euterpe Cytuj
Arcan Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Napisano 30 Sierpnia 2014 Mam nadzieje,że jeden chłopak zwróci na mnie uwagę Może te 6 kielichów+gwiazda...może może coś się zadzieje;) Cytuj
Chilo Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 Ogólna aura: księżniczka kijów Wszędzie będzie cię pełno. Pojawią się spontaniczne pomysły i nowe perspektywy. Wrzesień będzie dla ciebie pogodnym, aktywnie spędzonym miesiącem. Praca: księżniczka kieli Możesz liczyć na życzliwą atmosferę, jednak ciężko będzie ci się skupić na pracy. Myślami będziesz zupełnie gdzie indziej. Finanse: diabeł Uważaj na oszustów i naciągaczy. Diabeł wróży pieniądze, ale rzadko zdobyte uczciwą pracą - częściej fartem. Uczucia: 6 kieli Możesz natknąć się na pewną osobę, z która kiedyś coś cię łączyło. Obudzą się w tobie dawne uczucia i poczujesz ukucie nostalgii. Zdrowie: 3 kiele Będziesz w pełni sił witalnych. Otoczenie: gwiazda Ludzie z otoczenia będą nastawieni do ciebie przyjaźnie. Znajdziesz wśród nich zrozumienie i wsparcie w trudnych chwilach. Rodzina: 10 mieczy Będziesz musiała zmierzyć się z przykrą sytuacją. 10 Mieczy pokazuje mi często poważne i bolesne kłótnie, w których pada o jedno słowo za dużo. Niespodzianka: 7 kieli Czeka cię niezły odlot - za sprawą alkoholu, lub silnych emocji. Co robić: sprawka Spojrzeć na pewne sprawy obiektywnie. Przy rozwiązaniu problemów odsunąć na bok uczucia i pozwolić rozsądkowi wieść prym. Nie ufać pozorom. Czego nie robić; 5 mieczy Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe. :-) Rada 3 kije Mieć oczy szeroko otwarte, by nie przegapić ciekawej okazji. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Września 2014 Napisano 3 Września 2014 przeoczyłam radę - już dopisałam Cytuj
Trida Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 A jakieś nakreślenie sytuacji…? Singielka, pracująca?? Ogólna aura: księżniczka kijów Dużo zapału do działania, ruch, szybkość. Pomysły. Stawiam, ze bd sporo wyjść gdzieś z domu, spotkań ze znajomymi, lub nawet samotne spacery etc ale pełne energii. Praca: księżniczka kieli Wszystko płynie jak dla mnie spokój, ewentualnie nowy współpracownik. Finanse: diabeł No tutaj bym się mocno zastanawiała nad tym przypływem gotówki… Nie wiem, czy właśnie ktoś Cię nie oszuka na kase. No ale życzę jak najlepiej Uczucia: 6 kieli Jakieś miłe wspomnienia, nostalgia Zdrowie: 3 kiele Uważaj na przeziębienie. Otoczenie: gwiazda Pozytywnie nastawione. Jakieś spotkanie się wg mnie szykuje. Rodzina: 10 mieczy Ojjj cięte rozmowy mogą być. Przykro mi, ale też mi się bardzo źle ta karta skojarzyła :/ Niespodzianka: 7 kieli Nie mam koncepcji szczerze mówiąc. Co robić: sprawka Postępować zgodnie ze swoim sumieniem, nigdy wbrew sobie. Nic na siłę. Czego nie robić; 5 mieczy Nie wszczynać kłotni, odpuść sobie dopiekanie innym i bycie wredną. To nie ten miesiąc na takie wybryki. Rada 3 kije Działać. To karta podróży więc nawet myślami wędruj daleko Cytuj
Arcan Napisano 21 Września 2014 Autor Napisano 21 Września 2014 Mogę częściowo zweryfikować W finansach było strasznie ciężko...ledwo dałam radę, myślałam,że wtopie... Zdziwiłam się, bo diabeł zawsze mi pokazywał,że pieniądze będą... a w tym miesiącu poważne ograniczenia Aura miesiąca była fajna...ciepła, przyjacielska, miałam dużo energii,nosiło mnie w pracy nie za ciekawie...więcej było rozmów, zabawy, aniżeli solidnej pracy...mało pracowałam, więc mało kasy dostane...Ciepła atmosfera, ale nic więcej.. Zdrowie ok W rodzinie żadnych 10 mieczy nie było..ale miesiąc jeszcze nie dobiegł końca W uczuciach byłam samotna... tęskniłam za kimś, odlatywałam myślami Otoczenie fajne, pozytywnie nastawione Cytuj
Arcan Napisano 26 Września 2014 Autor Napisano 26 Września 2014 Ok, miesiąc się kończy... Te 10 mieczy w rodzinie...Nic złego na szczęście się nie stało...Nie wiem co ta karta chciała mi przekazać... Niespodzianka-7 kieli...chyba fantazjowanie... Coś do exa wracałam myślami często.. To by też wyjaśniało 6 kielichów w sercu... Otoczenie raczej na tak. W pracy pod koniec miesiąca się ułożyło 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi