Skocz do zawartości

lot, podroz(ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W sobotę nad ranem wylatuję na wakacje. Jak minie mi podróż a przede wszystkim lot samolotem?

6 mieczy, papież V, świat XXI dołożone wisielec XII

dziwne karty bo 6 mieczy czesto wskazuje na podróż, świat też. Brakuje mi konkretów.W ogóle zastanawia mnie tu papież. Może wpadnę w takie głębsze przemyślenia albo głęboki sen?

Napisano

Papież to chyba to, że będziesz musiała słuchać się poleceń załogi w samolocie. Zapiąć pasy to zapiąć pasy itp. Albo będziesz siedziała koło jakiejś mądrej, wykształconej osoby podczas lotu i wdasz się z nią w większą lub mniejszą rozmowę.

O, albo na pokładzie obejrzysz film o JP2 :lol:

Wisielec to może być lądowanie opóźnione. Gdzieś z Wisielcem w podróży spotkałem się w innym wątku na forum. Albo wylot opóźniony... W ogóle to czas będzie ciągnął się.

Poza tym to nuda, jak to w samolocie.

Napisano

Papież to tez miejsce,gdzie jest duze skupisko ludzi... Pewnie na lotnisku, badz w samolocie bedzie tlok....

Napisano
W sobotę nad ranem wylatuję na wakacje. Jak minie mi podróż a przede wszystkim lot samolotem?

Będzie Ci się dłużyło, zmęczenie, znudzenie ale bd bezpiecznie.

Napisano

dziwne karty bo 6 mieczy czesto wskazuje na podróż, świat też. Brakuje mi konkretów.W ogóle zastanawia mnie tu papież. Może wpadnę w takie głębsze przemyślenia albo głęboki sen?

Będziesz zmęczona, znużona, jakaś akcja na lotnisku może być, typu zmiana wejścia. Sam lot w porządku.

Napisano

Papież też wskazuje na podróż!!! To numero 5.

Podróż będzie udana...na spokojnie:)

Napisano

Będziesz zmęczona..zniechęcona? Możesz się czegoś obawiać. Ale sama podróż minie dobrze, tylko może się przedłużyć.

• Maestro
Napisano

Podróż minie Ci bez przeszkód, jedynie co mi się nasunęło to lekkie przesunięcie godziny lotu. Poza tym wszystko powinno być dobrze.

Napisano

Podróż minie Ci spokojnie i bez zarzutu. Czy wyjeżdżasz do kraju z innego kręgu kulturowego? Typu kraje arabskie?

Napisano
Podróż minie Ci spokojnie i bez zarzutu. Czy wyjeżdżasz do kraju z innego kręgu kulturowego? Typu kraje arabskie?

Tak, zgadza się- Turcja.

Napisano

dzięki za odp. Pytałam bo jak zobaczyłam 6 mieczy z Papieżem to mi się od razu skojarzyło z innym kręgiem kulturowym, inną tradycją.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja: dziękuję za wszystkie wpisy. Lot w tamtą stronę przebiegł spokojnie, byłam trochę senna, ale było bezpiecznie i sprawnie.

Karty bardzo podróżnicze:D