panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 W sobotę nad ranem wylatuję na wakacje. Jak minie mi podróż a przede wszystkim lot samolotem? 6 mieczy, papież V, świat XXI dołożone wisielec XII dziwne karty bo 6 mieczy czesto wskazuje na podróż, świat też. Brakuje mi konkretów.W ogóle zastanawia mnie tu papież. Może wpadnę w takie głębsze przemyślenia albo głęboki sen? Cytuj
x-latek Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Papież to chyba to, że będziesz musiała słuchać się poleceń załogi w samolocie. Zapiąć pasy to zapiąć pasy itp. Albo będziesz siedziała koło jakiejś mądrej, wykształconej osoby podczas lotu i wdasz się z nią w większą lub mniejszą rozmowę. O, albo na pokładzie obejrzysz film o JP2 Wisielec to może być lądowanie opóźnione. Gdzieś z Wisielcem w podróży spotkałem się w innym wątku na forum. Albo wylot opóźniony... W ogóle to czas będzie ciągnął się. Poza tym to nuda, jak to w samolocie. Cytuj
ivi185 Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Papież to tez miejsce,gdzie jest duze skupisko ludzi... Pewnie na lotnisku, badz w samolocie bedzie tlok.... Cytuj
Trida Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 W sobotę nad ranem wylatuję na wakacje. Jak minie mi podróż a przede wszystkim lot samolotem?6 mieczy, papież V, świat XXI dołożone wisielec XII Będzie Ci się dłużyło, zmęczenie, znudzenie ale bd bezpiecznie. Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 W sobotę nad ranem wylatuję na wakacje. Jak minie mi podróż a przede wszystkim lot samolotem? 6 mieczy, papież V, świat XXI dołożone wisielec XII dziwne karty bo 6 mieczy czesto wskazuje na podróż, świat też. Brakuje mi konkretów.W ogóle zastanawia mnie tu papież. Może wpadnę w takie głębsze przemyślenia albo głęboki sen? Będziesz zmęczona, znużona, jakaś akcja na lotnisku może być, typu zmiana wejścia. Sam lot w porządku. Cytuj
Arcan Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Papież też wskazuje na podróż!!! To numero 5. Podróż będzie udana...na spokojnie:) Cytuj
adivino Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Będziesz zmęczona..zniechęcona? Możesz się czegoś obawiać. Ale sama podróż minie dobrze, tylko może się przedłużyć. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Sierpnia 2014 Maestro Napisano 29 Sierpnia 2014 Podróż minie Ci bez przeszkód, jedynie co mi się nasunęło to lekkie przesunięcie godziny lotu. Poza tym wszystko powinno być dobrze. Cytuj
QPucharów Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Podróż minie Ci spokojnie i bez zarzutu. Czy wyjeżdżasz do kraju z innego kręgu kulturowego? Typu kraje arabskie? Cytuj
panna.marta Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Napisano 29 Sierpnia 2014 Podróż minie Ci spokojnie i bez zarzutu. Czy wyjeżdżasz do kraju z innego kręgu kulturowego? Typu kraje arabskie? Tak, zgadza się- Turcja. Cytuj
QPucharów Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 dzięki za odp. Pytałam bo jak zobaczyłam 6 mieczy z Papieżem to mi się od razu skojarzyło z innym kręgiem kulturowym, inną tradycją. Cytuj
panna.marta Napisano 7 Września 2014 Autor Napisano 7 Września 2014 Weryfikacja: dziękuję za wszystkie wpisy. Lot w tamtą stronę przebiegł spokojnie, byłam trochę senna, ale było bezpiecznie i sprawnie. Karty bardzo podróżnicze:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi