gucio19 Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, pojawil sie spontaniczny pomysł i bardzo zalezy mi na tym zeby uzyskac odpowiedz najpozniej do godziny 14. Boje sie ze emocje moga troche zawazyc wobec tego czy moglabym kogos poprosic o wyjecie kart i interpretację tu na forum na nastepujace pytania: Jak mam podejść krewną żeby dowiedzieć się więcej informacji na temat pewnej osoby (to b.wazne ) ona chyba się trochę boi mówic , a to będzie ważyło na mojej przyszłości , jeżeli nie dowiem się wszystkiego < poki co wiem po lebkach > . Poza tym jest zagrozenie ze juz się z tą osobą nie zobaczę. To starsza osoba która nie mieszka w moim mieście ,widujemy się raz na kilka lat i właśnie dzisiaj mam w planach ja odwiedzic. znak zodiaku to strzelec albo koziorozec Czy inna osoba z rodziny zlozyla w koncu dokumenty do pewnej instytucji tak jak powiedziala, czy to kolejne klamstwo z jej strony?? I czego ta osoba się obawia? znak zodiaku tej osoby to wodnik Jakie intencje wobec mnie miał na tamten moment pewien mezczyzna z mojej dalszej rodziny i dlaczego sytuacja tak się potoczyła. znak zodiaku wodnik ale to inna osoba Z gory bardzo dziekuje , mogę się odwdzięczyć po weekendzie najwcześniej:) Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez gucio19 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi