Skocz do zawartości

Często powracający sen o zmarłej osobie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!proszę o pomoc w interpretacji mojego snu,powraca on niezwykle często.Od paru lat przebywam za granicą w mojej przeszłości przyjaznilam sie z kobieta,która już niezyje.nasze drogi sie rozeszły w nieprzyjemny sposób,dowiedziałam sie o jej śmierci,ale nie brałam udziału w pogrzebie.od kilkunastu miesięcy nader często ja widzę w moich snach,rozmawiam,spotykam,itd....dlaczego tak sie dzieje?co oznacza?pozdrawiam

Napisano

A czy możesz napisać coś więcej .np. czy ta osoba coś chce Ci przekazać ,mówi coś do Ciebie ? czy odczuwasz niepokój podczas snu?Jakie są wasze relacje we śnie.

Napisano

Niepokój odczuwam dopiero po przebudzeniu,nasze relację we śnie są zawsze poprawne ,odnosimy się do siebie przyjaźnie.Np dziś w nocy snilam o tym że spotkałam znajomą i ona poinformowała mnie o śmierci znajomej.Martwią mnie te sny i napawają niepokojem.Dziękuję za odpowiedz!

Napisano

Adelajdo72, a może ciągną się za Tobą jakieś sprawy z przeszłości, które powinny zostać już dawno załatwione?

Napisano

Jeśli Twoja koleżanka za życia była dla Ciebie kimś bliskim i wyjątkowym ,również autorytetem to posłuchaj jej wskazówek.

Jeśli zmarły we śnie coś zabiera -oznacza stratę, zmarły we śnie zachowuje się tak jak za życia ,tzn. w sposób naturalny i jest przychylny -oznacza poprawę losu.

Ogólnie sny o zmarłych wiążą się z pewnymi stratami, poczuciem jakiejś winy - w Twoim wypadku możne być to poczucie winy (napisałaś że rozeszły się wasze drogi w nieprzyjemny sposóB) ,może i to że nie byłaś na pogrzebie gdzieś w podświadomości Cie to męczy ,czujesz że zawiodłaś.Chcesz to naprawić i w śnie realizujesz to w sposób taki, jaki byś chciała ,tak jak to było kiedyś-spotkania ,rozmowy itp. Moja rada to modlitwa w jej intencji , rozmowa taka od serca , skierowana również do niej ,do zmarłej koleżanki.

Napisano

Bardzo dziękuję za radę.Mysle że w mojej głowie i sercu mam poczucie winy ,nie pozegnalam jej.Teraz to owocuje takimi snami,jestem osoba nerwowa,wrażliwa,wiele rzeczy ,emocji chowam w sobie ,pozdrawiam serdecznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...