Skocz do zawartości

Czy on znajdzie pracę?

akszeinga1985

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Spytałam kart czy mój chłopak znajdzie pracę do końca roku?

Koło Fortuny (o), Cesarzowa, IV miecze (o), Walet mieczy

Niestety do końca tego roku nie będzie możliwości w znalezieniu pracy.Może pomóc jakaś kobieta, jednak na razie będą trudności, nawet pomimo chęci.

Co sądzicie?

Gość Euterpe
Napisano

Spytałam kart czy mój chłopak znajdzie pracę do końca roku?

Koło Fortuny (o), Cesarzowa, IV miecze (o), Walet mieczy

odwrócone koło fortuny może mówić o tym, że więcej będzie zależało od niego niż losu

cesarzowa mogła pokazać jego przyszłą szefową albo to, że nadal będzie "siedział na kanapie"

odwrócone 4 miecze to przeciwieństwo stagnacji, a więc coś się morze udać, jak się weźmie w garść

walet mieczy to człowiek, który musi się jeszcze dokształcić, chociaż już i tak spory zasób wiedzy na dany temat posiada

10 + 3 + 4 = 17 -> XVII Gwiazda, karta nadziei

powinno się udać, ale trzeba szukać :okok:

Napisano

A ja uważam jak Gucio - bd szansa, nawet całkiem fajna ale jednak Twój chłopak propozycji nie przyjmie.

Napisano

Szansa będzie, u mnie jak koło wypada na początku, mówi o postawie osoby, której kładę karty. Twój chłopak troszkę tak jakby szukał, ale nie chciał znaleźć :) albo wybrzydza. Coś go przygniata i od tej pracy odciąga (4 mieczy). Właściwie to tylko od niego moim zdaniem zależy, czy znajdzie pracę, czy nie. Okazja będzie na pewno.