veronicca Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Witam ciepło wszystkich czytających, Otóż istnieje dość dziwny system jaki panuje w mojej rodzinie od kilku pokoleń. Moja prababcia urodziła córkę w wieku 19 lat, moja babcia mamę także gdy miała 19 lat oraz ja swoją córkę oczywiście też. Każdej mąż umarł w wieku 41 lat, pradziadek, dziadek i ojczym (mężczyzna z jakim była moja mama), czyli każdy mężczyzna pozostający u boku kobiet z mojej rodziny umiera mając 41 lat Babcia często żartowała ,że jej babcia była czarownicą - sama babcia zaś zna trochę rytuałów i dziwnych przesądów. Czy to jakaś klątwa , urok? Czy są w tym jakieś karmiczne przesłanki? Będę niezmiernie wdzięczna za pomoc Weronika 12.09.1990 Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 To jest prawdopodobnie pole informacyjne klanu:). Sa modlitwy czy pewne praktyki na uzdrowienie klanu. Cytuj
veronicca Napisano 7 Września 2014 Autor Napisano 7 Września 2014 Mogę prosić o rozwinięcie tematu pola informacyjnego klanu? Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Wystarczy wpisac w necie : pole informacyjne lub pole morfogeniczne i jest full informacji Cytuj
veronicca Napisano 8 Września 2014 Autor Napisano 8 Września 2014 a czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie, czy to na pewno nie jest klątwa ? Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 Przecież napisałam co to jest. Nie jest to klątwa. Cytuj
Trida Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 a czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie, czy to na pewno nie jest klątwa ? Ver czytaj ze zrozumienie, chybaże chcesz opinii jeszcze kilku osób. Cytuj
veronicca Napisano 14 Września 2014 Autor Napisano 14 Września 2014 przepraszam, ale nie widzę odpowiedzi,że nie jest to klątwa, a jedynie że jest to prawdopodobnie coś innego Cytuj
Rasphul Napisano 14 Września 2014 Napisano 14 Września 2014 Czy Twoja mama urodziła Ciebie w wieku 19 lat? Bo ją, jakimś cudem pominęłaś w opisie. I co z Twoim ojcem? 1 Cytuj
salvia divinorum Napisano 15 Września 2014 Napisano 15 Września 2014 Rasphul dobrze zauważył , nie wspomniałaś o niej tak samo jak o Ojcu(jeżeli w tym wypadku jest tak samo jak w innych z twojej rodziny). Nie wygląda to na przypadek a na powielany schemat przez pokolenia a nawet na samospełniającą się przepowiednię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi