Ceres Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Mam do wyboru jutro dwie imprezy. Jedna krótsza, że wrócę do domu przed północą a druga długa, że wrócę rano albo taksówka ale też bardzo późno. Jestem raczej spłukana w tym miesiącu i nie wiem którą wybrać żebym się dobrze bawiła ale nie okazała się bankrutem, bo do wypłaty jeszcze 4 dni, no i mam w niedzielę taką rodzinną imprezę na której wypadałoby jako tako wyglądać. Krótka impreza: As Kielichów, III Monet, Królowa Buław - suma XVII GWIAZDA Nie roztrzaskam wszystkich pieniędzy a spędzę czas bardzo miło w odpowiadającym mi towarzystwie, alkohol jakiś będzie być może kimś się zauroczę. Długa impreza: XIII ŚMIERĆ, II Monet, Król Buław - suma VII RYDWAN Za dużo alkoholu i zbyt duża beztroska w wydawaniu pieniędzy, przez zbytnią pewność siebie Buławianego, że jakoś to będzie. 2 Monet jako niepewna inwestycja a w tym przypadku być może nietrafiona impreza, nie będę z niej zbyt zadowolona. Rydwan - powrót taksówką? Patrząc na karty wybrałabym krótka imprezę a jak wy to widzicie ? Cytuj
Davisa Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Pierwsza impreza Nic dodać, nic ująć :-) Cytuj
emilr Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Pierwsza. Wyjdziesz z niej cało. Skorzystasz. Troche nudą zawiało, ale będziesz nadal królową buław na tym niedzielnym spotkaniu. druga: śmierć mówi sama za siebie. i 2 monet to nie jest zbyt szczęśliwy stan. Lawirowanie. Tak, czy siak nie PEWNOŚĆ, STAŁOŚĆ. Moze Cie kac meczyć albo brak snu. Suma rydwan to też moze być jednak wziecie sie w garść i kontrola nad sytuacją niedzielną ... aaale jednak rydwan to odjazd. Jakoś nie widzę Cię po całonocnej imprezie zadowolonej ze spotkania rodzinnego w niedzielę Obstawiam wariant pierwszy Cytuj
Gość bakea Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 1 bo z drugiej uciekniesz szybciej niz przyszlas Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 jeżeli chcesz zaoszczędzić, idź na pierwszą imprezę - masz nawet fajne karty dodatkowo z HB masz cesarza (1+3=4), a ten reprezentuje między innymi stabilność. Powinno więc być dobrze. w tej drugiej nie boję się karty śmierć, a króla buław zwłaszcza, że z HB masz diabła (13+2=15). Po takich kartach też wybrałabym pierwszą opcję. Cytuj
Trida Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 W sumie obie imprezy nie wyglądają źle jednak ja bym poszła na pierwszą ze względu na podsumę. Bo Rydwan z II kojarzy mi się z szybszym powrotem do domu Cytuj
Ceres Napisano 7 Września 2014 Autor Napisano 7 Września 2014 Werryfkacja Mam do wyboru jutro dwie imprezy.Jedna krótsza, że wrócę do domu przed północą a druga długa, że wrócę rano albo taksówka ale też bardzo późno. Jestem raczej spłukana w tym miesiącu i nie wiem którą wybrać żebym się dobrze bawiła ale nie okazała się bankrutem, bo do wypłaty jeszcze 4 dni, no i mam w niedzielę taką rodzinną imprezę na której wypadałoby jako tako wyglądać. Krótka impreza: As Kielichów, III Monet, Królowa Buław - suma XVII GWIAZDA Nie roztrzaskam wszystkich pieniędzy a spędzę czas bardzo miło w odpowiadającym mi towarzystwie, alkohol jakiś będzie być może kimś się zauroczę. Długa impreza: XIII ŚMIERĆ, II Monet, Król Buław - suma VII RYDWAN Za dużo alkoholu i zbyt duża beztroska w wydawaniu pieniędzy, przez zbytnią pewność siebie Buławianego, że jakoś to będzie. 2 Monet jako niepewna inwestycja a w tym przypadku być może nietrafiona impreza, nie będę z niej zbyt zadowolona. Rydwan - powrót taksówką? Patrząc na karty wybrałabym krótka imprezę a jak wy to widzicie ? Poszłam na pierwszą Trochę nudnawo było, alkoholu nie za dużo, ale w sumie zadowolona z niej jestem i dzisiaj na zlocie rodzinnym będzie ok. W tej pierwszej wróżbie też mi się ten Król Buław nie podobał. Bo jak wychodzą mi Króle to: Monetowy mnie nudzi, z Mieczowym mogę sobie podogryzać, Kielichowy jest ok w sumie najlepszy Król a Buławiany to zawsze jakiś cudak z pięściami albo damski bokser się trafia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi