Gość LA Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 W przyszłym tygodniu w moim zakładzie pracy będzie kontrola. Czy będę poddana kontroli? Z przełożenia 3 Buław Król Pałek + 7 Denarów + III Cesarzowa Nie będzie - 7D traktuję jako bierność, a Cesarzowa siedzi. (Troszkę tu widze moją postawę, bo myslę, że raczej nie padnie na mnie.) Ale jeśli... Jak wypadnę? Walet Pucharów + 7 Pucharów + XXI Świat Wyjdzie dobrze, ale nerwy będą mnie zżerać. Jak Wy to widzicie? Weryfikacja w piątek. Pozdrawiam Cytuj
Chilo Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 Czy będę poddana kontroli? Z przełożenia 3 Buław Król Pałek + 7 Denarów + III Cesarzowa To jeszcze nie czas na ciebie. 7 Denarów przeczy jakiejkolwiek zmianie rytmu pracy. Król Buław zainteresuje się kimś innym. Ale jeśli... Jak wypadnę? Walet Pucharów + 7 Pucharów + XXI Świat Z całą pewnością będzie to dla ciebie stresująca sytuacja, najdą cię niepokojące myśli i podejdziesz do tego zbyt emocjonalnie, ale koniec końców nie będzie tak źle. Cytuj
Czarownica Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 Moim zdaniem drugie karty podkreśliły tylko odpowiedź, jaką dały pierwsze - że nie będziesz poddana kontroli;) Cytuj
Trida Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Czy będę poddana kontroli? Z przełożenia 3 Buław Król Pałek + 7 Denarów + III Cesarzowa Jak wypadnę? Walet Pucharów + 7 Pucharów + XXI Świat A wg mnie bd ale to bd szybka kontrola lub zostanie ona przełożona (o czym świadczy 7 denków). Nawet jeśli jednak spotka Cię kontrola to stawiam na to, że coś może pójść nie tak (np zapomnisz czegoś itp) ale w ogólnym rozrachunku wyjdziesz na plus. Cytuj
adivino Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Myślę, że nie będzie kontroli. Będziesz zestresowana, ale okaże się, że możesz odetchnąć. Jeśli jednak będzie, to ogólnie wyjdzie dobrze, ale w trakcie będzie jakaś niepewność. Cytuj
niiwa Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Czy będę poddana kontroli? Z przełożenia 3 Buław Król Pałek + 7 Denarów + III Cesarzowa Ostatnia karta Cesarzowej mówi, że odpowiedzialność spadnie na szefową - nie piszesz jaką pełnisz funkcję.. więc.. -- Król Buław z 7 den to jednak inspekcja w plany i finanse - trzeba będzie przedstawić rozliczenia Cytuj
Arcan Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Nie będziesz...Może nawet cesarzowa (szefowa) stwierdzi,że nie ma takiej potrzeby? Cytuj
Gość LA Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Weryfikacja: Nie byłam poddana kontroli. Więcej sie stresowałam niż przygotowywałam. Już dziś mogę powiedzieć uff. Dziękuję wszystkim zaangażowanym w mój wątek. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi