Skocz do zawartości

Kontrola w pracy(ZWERYFIKOWANY)

Gość LA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W przyszłym tygodniu w moim zakładzie pracy będzie kontrola.

Czy będę poddana kontroli?

Z przełożenia 3 Buław

Król Pałek + 7 Denarów + III Cesarzowa

Nie będzie - 7D traktuję jako bierność, a Cesarzowa siedzi.

(Troszkę tu widze moją postawę, bo myslę, że raczej nie padnie na mnie.)

Ale jeśli...

Jak wypadnę?

Walet Pucharów + 7 Pucharów + XXI Świat

Wyjdzie dobrze, ale nerwy będą mnie zżerać.

Jak Wy to widzicie?

Weryfikacja w piątek.

Pozdrawiam

Napisano

Z przełożenia 3 Buław

To jeszcze nie czas na ciebie. 7 Denarów przeczy jakiejkolwiek zmianie rytmu pracy. Król Buław zainteresuje się kimś innym.

Ale jeśli...

Jak wypadnę?

Z całą pewnością będzie to dla ciebie stresująca sytuacja, najdą cię niepokojące myśli i podejdziesz do tego zbyt emocjonalnie, ale koniec końców nie będzie tak źle.

Napisano

Moim zdaniem drugie karty podkreśliły tylko odpowiedź, jaką dały pierwsze - że nie będziesz poddana kontroli;)

Napisano

Z przełożenia 3 Buław

Jak wypadnę?

A wg mnie bd ale to bd szybka kontrola lub zostanie ona przełożona (o czym świadczy 7 denków).

Nawet jeśli jednak spotka Cię kontrola to stawiam na to, że coś może pójść nie tak (np zapomnisz czegoś itp) ale w ogólnym rozrachunku wyjdziesz na plus.

Napisano

Myślę, że nie będzie kontroli. Będziesz zestresowana, ale okaże się, że możesz odetchnąć. Jeśli jednak będzie, to ogólnie wyjdzie dobrze, ale w trakcie będzie jakaś niepewność.

Napisano

Z przełożenia 3 Buław

Ostatnia karta Cesarzowej mówi, że odpowiedzialność spadnie na szefową - nie piszesz jaką pełnisz funkcję.. więc..

-- Król Buław z 7 den to jednak inspekcja w plany i finanse - trzeba będzie przedstawić rozliczenia

Napisano

Nie będziesz...Może nawet cesarzowa (szefowa) stwierdzi,że nie ma takiej potrzeby?:)

Napisano

Weryfikacja: Nie byłam poddana kontroli. Więcej sie stresowałam niż przygotowywałam. Już dziś mogę powiedzieć uff. Dziękuję wszystkim zaangażowanym w mój wątek. Pozdrawiam.