anonimusx Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Już drugi raz śni mi się, że mój chłopak ze mną zrywa. W pierwszym śnie oprócz zerwania śnił mi się gwałt. Chłopak wywiózł mnie do lasu, a tam zgwałciło mnie jego 6 kolegów. W drugim śnie tylko ze mną zerwał. Nie mam pojęcia co to oznacza, a w żadnym senniku nie mogę tego znaleźć. Pomożecie? Cytuj
izoeza Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 A jakie towarzyszą Ci uczucia? Co czujesz gdy się budzisz? Cytuj
WerkaDe Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 Albo jest to pozytywna prognoza na Wasz związek, albo podświadomie mu nie ufasz. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 gdyby śniło Ci się samo zerwanie, podejrzewałabym, że masz obawy, podświadome (czasami) nieuzasadnione lęki. Ale dodatek z gwałtem mnie przeraża... Jak się czujesz przy jego kumplach? Myślisz, że dobrze Wam życzą? Kumple mogą też obrazować Twoje otoczenie, społeczność, w której się obracasz. Jest więc ktoś, kto chce Cię do czegoś zmusić, np. do zmiany decyzji, przyśpieszenie jakiegoś działania? Cytuj
izoeza Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 Mnie tez przeraza, zwlaszcza iz znalam kiedys dziewczyne ktora spotkalo to naprawde. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi