Skocz do zawartości

Jak potoczy sie moje życie uczuciowe i zawodowe na przelomie roku w nowym miejscu?

aloa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak potoczy sie moje życie uczuciowe i zawodowe na przełomie roku w nowym miejscu?

Wyjechałam i rozpoczęłam nowe zycie z mężczyzną.Ucze się języka i myśle o podjęciu w przyszłości tutaj pracy.

Cesarzowa, królowa kielichow, as kielichow

No ładne karty, spełnienie uczuciowe.Spełnienie rodzinne w tej cesarzowej.Mozliew tez ze dostane w przyszłości prace.Nadarzą sie rózne okazje.

Poproszę o spojrzenie na ten rozklad.

Napisano

Nowe miejsce otworzy przed tobą alternatywne ścieżki rozwoju. Będziesz wieść satysfakcjonujące życie, zaznasz bezpieczeństwa i stabilizacji. Jeżeli w niedalekiej przeszłości nastąpiło ochłodzenie stosunków między tobą a partnerem, to wkrótce będziecie mieć czas, by odbudować uczucie i na nowo rozbudzić namiętność.

Napisano

Będzie dobrze:) Chociaż o pracy to jakoś nie bardzo te karty mówią. Nie ma tam ani Buławowej karty, ani Monetowej. Królowa Pucharów to taka nieporadna osoba w załatwianiu spraw biurowych. Piszę - biurowych, bo jak szukamy pracy to najczęściej przez biura. Może i w danym okresie czasu zadanym do kart nie podejmiesz pracy, a w przyszłości - jak piszesz - możliwe, że tak. Jakkolwiek będzie Ci bezpiecznie w życiu na tyle.

Ale co tam robi As Pucharów? Czyżby miałaś poznać innego faceta i miało z tego zakwitnąć nowe uczucie? Ah te kobiety!:icon_smile:

Żartuję. Wiem wiem - życie.

Tam według moich obliczeń to masz w podsumie Cesarza. Cesarz radzi aby spojrzeć na dane sprawy/problemy realistycznie i być konsekwentnym i rozsądnym w swych dążeniach.

W ogóle to ja bym oddzielnie zapytał kart o życie uczuciowe i życie zawodowe, wrzuciłaś tak to "do jednego worka".

• Lubię to! 1
Napisano
Jak potoczy sie moje życie uczuciowe i zawodowe na przełomie roku w nowym miejscu?

Poczujesz się tam dobrze, szybko się za klimatyzujesz. Z uczuciami również fajnie, rozkwit ale uważaj, żebyś nie popłynęła z nimi za bardzo. Pamiętaj o rozsądku ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Pracy nie widać. Karty typowo uczuciowe. Spełnienie na polu związku, może ciąża??

Napisano

Cesarzowa QKielichów As Pucharów

-- to karty spełnienia uczuciowego oraz macierzyńskie

- prawdopodobnie zajdziesz w ciąże - ewentualnie będziesz sprawować opiekę domową nad potomstwem, jeśli takowe już jest.

- pracy zawodowej ja tu nie widzę

Napisano

Faktycznie, ogarniając te karty teraz znowu, twierdzę, że ciąża też jest możliwa. W tym wypadku As Pucharów jako uczucie do kogoś nowego (jak to pisałem wcześniej) mniej prawdopodobne.

Napisano

Takie bardzo miłosne te karty, kielichowe. Będziesz spełniona w życiu rodzinnym (cesarzowa) może jakaś ciąża (?). Jak na razie miło, bardzo miło. Pracy tutaj nie wiedzę. Gwiazda w podsumowaniu daje nadzieję na udane zycie. Powodzenia

Napisano

Mi sie pokazalo, ze pojechalas za mezczyzna i to byl Twoj glowny powod wyjazdu. Sumowania to Gwiazda, ale takze Cesarz wg HB. Ogolnie teraz powinnas skupic sie na sobie, myslec bardziej praktycznie i rozgladac sie poza swojego mezczyzne. Patrzec takze w sposob taki racjonalny, ale tez konkretny. Widac tu kwestie uczuc i emocji.

A takze stawiania siebie ze swoimi potrzebami na drugim miejscu (po swoim mezczyznie). Warto jednak takze zadbac o realizacje siebie samej.

Napisano
Faktycznie, ogarniając te karty teraz znowu, twierdzę, że ciąża też jest możliwa. W tym wypadku As Pucharów jako uczucie do kogoś nowego (jak to pisałem wcześniej) mniej prawdopodobne

Ciąza raczej nie wchodzi w gre.Jestem za stara na dziecko, poza tym zabezpieczona.Może opieka nad synem partnera, który u nas bywa w weekendy .To nastolatek.

Napisano

O proszę! No już kolejny raz to poprawiać siebie nie będę:lol:

Ale zweryfikuj to tak w styczniu/lutym, proszę. Wtedy już będziemy o tyle mądrzejsi przynajmniej.

Ciekawy jestem tego Asa Pucharów, czy to o nowe uczucie chodzi, czy o coś innego.

Napisano
O proszę! No już kolejny raz to poprawiać siebie nie będę:lol:

Ale zweryfikuj to tak w styczniu/lutym, proszę. Wtedy już będziemy o tyle mądrzejsi przynajmniej.

Ciekawy jestem tego Asa Pucharów, czy to o nowe uczucie chodzi, czy o coś innego.

Obiecuje, że zweryfikuje, jeśli coś istotnego się wydarzy[as pucharów]

Napisano

Ciąza raczej nie wchodzi w gre.Jestem za stara na dziecko, poza tym zabezpieczona

Tak po prawdzie, jedno drugie wyklucza;-) Wg mnie za bardzo kalkulujesz.