aloa Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 Jak potoczy sie moje życie uczuciowe i zawodowe na przełomie roku w nowym miejscu? Wyjechałam i rozpoczęłam nowe zycie z mężczyzną.Ucze się języka i myśle o podjęciu w przyszłości tutaj pracy. Cesarzowa, królowa kielichow, as kielichow No ładne karty, spełnienie uczuciowe.Spełnienie rodzinne w tej cesarzowej.Mozliew tez ze dostane w przyszłości prace.Nadarzą sie rózne okazje. Poproszę o spojrzenie na ten rozklad. Cytuj
Chilo Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 Nowe miejsce otworzy przed tobą alternatywne ścieżki rozwoju. Będziesz wieść satysfakcjonujące życie, zaznasz bezpieczeństwa i stabilizacji. Jeżeli w niedalekiej przeszłości nastąpiło ochłodzenie stosunków między tobą a partnerem, to wkrótce będziecie mieć czas, by odbudować uczucie i na nowo rozbudzić namiętność. Cytuj
Ceres Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 W sumie masz Gwiazdę czyli spełnienie marzeń - powinno być ok Cytuj
x-latek Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 Będzie dobrze:) Chociaż o pracy to jakoś nie bardzo te karty mówią. Nie ma tam ani Buławowej karty, ani Monetowej. Królowa Pucharów to taka nieporadna osoba w załatwianiu spraw biurowych. Piszę - biurowych, bo jak szukamy pracy to najczęściej przez biura. Może i w danym okresie czasu zadanym do kart nie podejmiesz pracy, a w przyszłości - jak piszesz - możliwe, że tak. Jakkolwiek będzie Ci bezpiecznie w życiu na tyle. Ale co tam robi As Pucharów? Czyżby miałaś poznać innego faceta i miało z tego zakwitnąć nowe uczucie? Ah te kobiety! Żartuję. Wiem wiem - życie. Tam według moich obliczeń to masz w podsumie Cesarza. Cesarz radzi aby spojrzeć na dane sprawy/problemy realistycznie i być konsekwentnym i rozsądnym w swych dążeniach. W ogóle to ja bym oddzielnie zapytał kart o życie uczuciowe i życie zawodowe, wrzuciłaś tak to "do jednego worka". 1 Cytuj
Trida Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 Jak potoczy sie moje życie uczuciowe i zawodowe na przełomie roku w nowym miejscu?Cesarzowa, królowa kielichow, as kielichow Poczujesz się tam dobrze, szybko się za klimatyzujesz. Z uczuciami również fajnie, rozkwit ale uważaj, żebyś nie popłynęła z nimi za bardzo. Pamiętaj o rozsądku 1 Cytuj
QPucharów Napisano 10 Września 2014 Napisano 10 Września 2014 Pracy nie widać. Karty typowo uczuciowe. Spełnienie na polu związku, może ciąża?? Cytuj
niiwa Napisano 10 Września 2014 Napisano 10 Września 2014 Cesarzowa QKielichów As Pucharów -- to karty spełnienia uczuciowego oraz macierzyńskie - prawdopodobnie zajdziesz w ciąże - ewentualnie będziesz sprawować opiekę domową nad potomstwem, jeśli takowe już jest. - pracy zawodowej ja tu nie widzę Cytuj
x-latek Napisano 10 Września 2014 Napisano 10 Września 2014 Faktycznie, ogarniając te karty teraz znowu, twierdzę, że ciąża też jest możliwa. W tym wypadku As Pucharów jako uczucie do kogoś nowego (jak to pisałem wcześniej) mniej prawdopodobne. Cytuj
Beata39 Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Cesarzowa, królowa kielichow, as kielichow Takie bardzo miłosne te karty, kielichowe. Będziesz spełniona w życiu rodzinnym (cesarzowa) może jakaś ciąża (?). Jak na razie miło, bardzo miło. Pracy tutaj nie wiedzę. Gwiazda w podsumowaniu daje nadzieję na udane zycie. Powodzenia Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Mi sie pokazalo, ze pojechalas za mezczyzna i to byl Twoj glowny powod wyjazdu. Sumowania to Gwiazda, ale takze Cesarz wg HB. Ogolnie teraz powinnas skupic sie na sobie, myslec bardziej praktycznie i rozgladac sie poza swojego mezczyzne. Patrzec takze w sposob taki racjonalny, ale tez konkretny. Widac tu kwestie uczuc i emocji. A takze stawiania siebie ze swoimi potrzebami na drugim miejscu (po swoim mezczyznie). Warto jednak takze zadbac o realizacje siebie samej. Cytuj
x-latek Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Sacralka, tam w/g Starowieyskiej to też Cesarz wychodzi. Cytuj
aloa Napisano 11 Września 2014 Autor Napisano 11 Września 2014 Faktycznie, ogarniając te karty teraz znowu, twierdzę, że ciąża też jest możliwa. W tym wypadku As Pucharów jako uczucie do kogoś nowego (jak to pisałem wcześniej) mniej prawdopodobne Ciąza raczej nie wchodzi w gre.Jestem za stara na dziecko, poza tym zabezpieczona.Może opieka nad synem partnera, który u nas bywa w weekendy .To nastolatek. Cytuj
x-latek Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 O proszę! No już kolejny raz to poprawiać siebie nie będę Ale zweryfikuj to tak w styczniu/lutym, proszę. Wtedy już będziemy o tyle mądrzejsi przynajmniej. Ciekawy jestem tego Asa Pucharów, czy to o nowe uczucie chodzi, czy o coś innego. Cytuj
aloa Napisano 12 Września 2014 Autor Napisano 12 Września 2014 O proszę! No już kolejny raz to poprawiać siebie nie będęAle zweryfikuj to tak w styczniu/lutym, proszę. Wtedy już będziemy o tyle mądrzejsi przynajmniej. Ciekawy jestem tego Asa Pucharów, czy to o nowe uczucie chodzi, czy o coś innego. Obiecuje, że zweryfikuje, jeśli coś istotnego się wydarzy[as pucharów] Cytuj
Davisa Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 Ciąza raczej nie wchodzi w gre.Jestem za stara na dziecko, poza tym zabezpieczona Tak po prawdzie, jedno drugie wyklucza;-) Wg mnie za bardzo kalkulujesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi