panna.marta Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 Wzięłam udział w jednym z konkursów (internetowy). Jak wypadnę w tym konkursie? Do wygrania atrakcyjne nagrody rzeczowe Odpowiedź umieszczę pod koniec września. 2 denary, 3 buławy, rycerz buław i 10 pucharów myślę, że dojdę gdzieś wysoko Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 Nie no ok, wysoko zajdziesz. Coś upolujesz Cytuj
x-latek Napisano 10 Września 2014 Napisano 10 Września 2014 Ogólnie dobre wrażenie zrobi na innych Twoja praca (cokolwiek to tam jest). Pierwszej nagrody to raczej nie uzyskasz, wtedy karty pokazałyby to konkretniej (np. jakaś dobra z AW, czy inna z AM, jeszcze lepsza). Na końcu masz kartę satysfakcji - 10 Pucharów. Wcześniej III Buławy - ziarenko pod to już zostało zasiane. Cytuj
Trida Napisano 10 Września 2014 Napisano 10 Września 2014 Jak wypadnę w tym konkursie? Do wygrania atrakcyjne nagrody rzeczowe 2 denary, 3 buławy, rycerz buław i 10 pucharów Ładnie ładnie, będziesz przechodziła kolejne etapy, które nie będą stanowiły dla Ciebie większych problemów i wg mnie nagrody będą i to całkiem fajne Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 10 Września 2014 Autor Napisano 10 Września 2014 fajnie, nie musi byc 1 miejsce, bo szczerze mówiąc na miejsca 2-5 są lepsze Cytuj
Trida Napisano 10 Września 2014 Napisano 10 Września 2014 Nagroda na pewno wg mnie bd 'pełna' / 'bogata' i powinnaś być zadowolona (no 10 pucharów to raczej zadowolenie ) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Września 2014 Napisano 10 Września 2014 mnie tutaj 10 pucharów skojarzyło się z zakończeniem konkursu 2 denarów z wahaniami - wygram czy nie wygram 3 buław z wypatrywaniem odpowiedzi rycerz buław jako źródło, które dostarczy informację z HB masz diabła (2+3+10), więc możesz nic nie ugrać. Jestem na nie, ale życzę Ci jak najlepiej :czilriderka: Cytuj
pretoria Napisano 10 Września 2014 Napisano 10 Września 2014 Myslę, że coś wyłapiesz. powodzenia ;] Cytuj
QPucharów Napisano 10 Września 2014 Napisano 10 Września 2014 Ja jakoś nagrody nie widzę. 3 buław mówi o rodzaju konkursu - internet. Nie wypadniesz ani dobrze, ani źle. Tak sobie. Cytuj
panna.marta Napisano 10 Września 2014 Autor Napisano 10 Września 2014 mnie tutaj 10 pucharów skojarzyło się z zakończeniem konkursu2 denarów z wahaniami - wygram czy nie wygram 3 buław z wypatrywaniem odpowiedzi rycerz buław jako źródło, które dostarczy informację z HB masz diabła (2+3+10), więc możesz nic nie ugrać. Jestem na nie, ale życzę Ci jak najlepiej :czilriderka: Ale ja pytałam jak wypadnę a nie czy coś wygram... Cytuj
h20kas Napisano 10 Września 2014 Napisano 10 Września 2014 ładnie wypadniesz jak dla mnie gdzieś w pierwszej dziesiątce tak gdzieś po środku moim zdaniem bbędziesz zadowolona Cytuj
panna.marta Napisano 28 Września 2014 Autor Napisano 28 Września 2014 Weryfikacja - dostałam się do finału, nie wygrałam nagrody głównej tylko tę gwarantowaną 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi