Skocz do zawartości

Co mnie czeka w ciągu 2 najbliższych miesięcy?? ;)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już mi siada na dekiel siedzenie w domu i z nudów położyłam....

Co mnie czeka w ciągu 2 najbliższych miesięcy? -> cesarz, 6pucharów, rydwan, 3denarów, 6mieczy, głupiec, sąd, 8denarów

Nic nadzwyczajnego. Wkroczą pewne zmiany, będzie fajnie, miło, stabilnie i konsekwentnie. Rydwan mówi podobno też o spotkaniu właściwego faceta.

Głównie to doskonalenie swojej wiedzy ( powrót na studia :P ), małe imprezowanie. Dojdzie do oceny dotychczasowego życia/postępowania.

Sielanka...

Napisano
Już mi siada na dekiel siedzenie w domu i z nudów położyłam....

Co mnie czeka w ciągu 2 najbliższych miesięcy? -> cesarz, 6pucharów, rydwan, 3denarów, 6mieczy, głupiec, sąd, 8denarów

Odnowienie jakiś znajomości, jak wspomniałaś powrót na studia, ogólne poruszenie trochę Twojej osoby.

Ja bym raczej w cesarzu dopatrywała się 'kogoś nowego'.

Nauka, jakieś przemyslenia (6 mieczy), może jakiś kursik (głupiec?).

I takie spokojne te karty mi się wydają :)

• Lubię to! 1
Napisano

cesarz - nadal stabilnie, bez zmian; chyba, że szukasz pracy to możesz ją znaleźć; jeżeli pytasz o miłość, może pojawić się mężczyzna, możliwe, że już go znasz (6 pucharów).

6 pucharów - obstawiam powrót pewnej osoby, zwłaszcza, że obok jest rydwan i cesarz

rydwan - tak jak wyżej, bądź sama później gdzieś wyruszysz za pracą czy nauką (3 denary) albo na zwykłe spotkanie z znajomymi

6 mieczach odetniesz się od tego, co było, przejdziesz na kolejny poziom, może nawet wyzwolisz się z krępujących węzłów (+ głupiec + sąd)

8 denarów - znowu praca... może pod koniec tych dwóch miesięcy skupisz się bardziej na materii

a tak ogólnie, to kart złych nie masz. Może dostaniesz cenną wiadomość, dzięki której pójdziesz dalej, wyruszysz w świat :)

Napisano

Ciepła domowa atmosfera :-) ja tutaj widzę podróż gdzieś po coś w rodzinne strony ... :)

• 2 miesiące temu...
Napisano

No tak studia, pojawił się gościu, który wpadł mi w oko, ale już mi 'przeszedł' :P

Jak wspomniała Trida - kurs.

Dziękuję :bukiet: