pretoria Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Już mi siada na dekiel siedzenie w domu i z nudów położyłam.... Co mnie czeka w ciągu 2 najbliższych miesięcy? -> cesarz, 6pucharów, rydwan, 3denarów, 6mieczy, głupiec, sąd, 8denarów Nic nadzwyczajnego. Wkroczą pewne zmiany, będzie fajnie, miło, stabilnie i konsekwentnie. Rydwan mówi podobno też o spotkaniu właściwego faceta. Głównie to doskonalenie swojej wiedzy ( powrót na studia ), małe imprezowanie. Dojdzie do oceny dotychczasowego życia/postępowania. Sielanka... Cytuj
Trida Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Już mi siada na dekiel siedzenie w domu i z nudów położyłam.... Co mnie czeka w ciągu 2 najbliższych miesięcy? -> cesarz, 6pucharów, rydwan, 3denarów, 6mieczy, głupiec, sąd, 8denarów Odnowienie jakiś znajomości, jak wspomniałaś powrót na studia, ogólne poruszenie trochę Twojej osoby. Ja bym raczej w cesarzu dopatrywała się 'kogoś nowego'. Nauka, jakieś przemyslenia (6 mieczy), może jakiś kursik (głupiec?). I takie spokojne te karty mi się wydają 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Co mnie czeka w ciągu 2 najbliższych miesięcy? -> cesarz, 6pucharów, rydwan, 3denarów, 6mieczy, głupiec, sąd, 8denarów cesarz - nadal stabilnie, bez zmian; chyba, że szukasz pracy to możesz ją znaleźć; jeżeli pytasz o miłość, może pojawić się mężczyzna, możliwe, że już go znasz (6 pucharów). 6 pucharów - obstawiam powrót pewnej osoby, zwłaszcza, że obok jest rydwan i cesarz rydwan - tak jak wyżej, bądź sama później gdzieś wyruszysz za pracą czy nauką (3 denary) albo na zwykłe spotkanie z znajomymi 6 mieczach odetniesz się od tego, co było, przejdziesz na kolejny poziom, może nawet wyzwolisz się z krępujących węzłów (+ głupiec + sąd) 8 denarów - znowu praca... może pod koniec tych dwóch miesięcy skupisz się bardziej na materii a tak ogólnie, to kart złych nie masz. Może dostaniesz cenną wiadomość, dzięki której pójdziesz dalej, wyruszysz w świat Cytuj
h20kas Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Co mnie czeka w ciągu 2 najbliższych miesięcy? -> cesarz, 6pucharów, rydwan, 3denarów, 6mieczy, głupiec, sąd, 8denarów Ciepła domowa atmosfera :-) ja tutaj widzę podróż gdzieś po coś w rodzinne strony ... Cytuj
pretoria Napisano 21 Listopada 2014 Autor Napisano 21 Listopada 2014 No tak studia, pojawił się gościu, który wpadł mi w oko, ale już mi 'przeszedł' Jak wspomniała Trida - kurs. Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi